FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
MIslim da nije pametno pouzdat se u Saida, ipak je on konstantno povrijeđen od kako nas je napustio... Treba mu dati šansu, ali neka on ne bude nase jedino pojacanje na poziciji desetke, jer u slučaju da zakaže, belaj.
i silom prilika i u repki bekazagor1987 je napisao/la:Bekic nije bek vec krilo al silom prilika kod nas bekTHEC je napisao/la:moze komotno krilo igratizagor1987 je napisao/la:Sta ce nam Subic? Umjesto koga da igra?

on ako dođe, nije doš'o da igra, klasično kupovanje masa, Dino does it again.....OsmanhodzicBuco je napisao/la:MIslim da nije pametno pouzdat se u Saida, ipak je on konstantno povrijeđen od kako nas je napustio... Treba mu dati šansu, ali neka on ne bude nase jedino pojacanje na poziciji desetke, jer u slučaju da zakaže, belaj.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 08 jun 2016, 18:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
OsmanhodzicBuco je napisao/la:MIslim da nije pametno pouzdat se u Saida, ipak je on konstantno povrijeđen od kako nas je napustio... Treba mu dati šansu, ali neka on ne bude nase jedino pojacanje na poziciji desetke, jer u slučaju da zakaže, belaj.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamisli vrati se u onu formu, pa ljudima bi bio odmah ispod Haseta.OsmanhodzicBuco je napisao/la:MIslim da nije pametno pouzdat se u Saida, ipak je on konstantno povrijeđen od kako nas je napustio... Treba mu dati šansu, ali neka on ne bude nase jedino pojacanje na poziciji desetke, jer u slučaju da zakaže, belaj.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Upravu si! Nemamo prostora za bilo kakvu gresku.OsmanhodzicBuco je napisao/la:MIslim da nije pametno pouzdat se u Saida, ipak je on konstantno povrijeđen od kako nas je napustio... Treba mu dati šansu, ali neka on ne bude nase jedino pojacanje na poziciji desetke, jer u slučaju da zakaže, belaj.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Na istoku bi bilo bar hiljadu navijača više samo zbog saidovih bravuraMortemHz je napisao/la:
Zamisli vrati se u onu formu, pa ljudima bi bio odmah ispod Haseta.

Ponuditi Azmiru da nam pusti Ordagica dzaba i obecati da necemo dirati Pirica i Veselinovica.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
said ce povecat gledanost za 100% i jos ce se vratit 80% raje na tribine
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
veće su šanse da će Rustemović naučiti šutirati i dodavat....nego da Said dostigne pola svoje forme zadnji put kad je bio ovdje...... 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Poslat ga na hidžamu čim dođeDenchiNL je napisao/la:veće su šanse da će Rustemović naučiti šutirati i dodavat....nego da Said dostigne pola svoje forme zadnji put kad je bio ovdje......

-
- Kontakt:
Tuzlaci nešto pričaju, ne znam jel se zayebaju, da Azmir sutra podnosi ostavku, da se stvari ne odvijaju kako trebaju i da zadnja rata reprograma nije plaćena.Sabinho je napisao/la:Ponuditi Azmiru da nam pusti Ordagica dzaba i obecati da necemo dirati Pirica i Veselinovica.
-
- Kontakt:
mozhda je malo glupo pitanje ali postoji li ikakva shansa da mi igramo evropu umjesto ove smrdljive slobode?koliko vidim rachuni su im i dalje blokirani
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Loziona obicna!SiouxLukavac je napisao/la:Tuzlaci nešto pričaju, ne znam jel se zayebaju, da Azmir sutra podnosi ostavku, da se stvari ne odvijaju kako trebaju i da zadnja rata reprograma nije plaćena.Sabinho je napisao/la:Ponuditi Azmiru da nam pusti Ordagica dzaba i obecati da necemo dirati Pirica i Veselinovica.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Saida su kada je prvi put stigao ismijavali kako je debel, ovakav, onakav. svi znamo kako je na kraju zavrsilo. tacno je ovo sto je Rule_hz napisao, Said i igraci poput njega vracaju raju na tribine. gol protiv Levskog se ne zaboravlja. Vrijeme je da se vrati doma. 

Mi smo svoje sanse za Europu davno zijanili 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''Dobar dan dragi gledaoci, danas je tu vise od 45.000 navijaca bordo tima..''OsmanhodzicBuco je napisao/la:Na istoku bi bilo bar hiljadu navijača više samo zbog saidovih bravuraMortemHz je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ne znam, mislim da se s takvim stvarima ne bi zayebavali, i ne djeluje mi kao šala i ložiona, dobro sam upoznat sa situacijom.joker90 je napisao/la:Loziona obicna!SiouxLukavac je napisao/la:Tuzlaci nešto pričaju, ne znam jel se zayebaju, da Azmir sutra podnosi ostavku, da se stvari ne odvijaju kako trebaju i da zadnja rata reprograma nije plaćena.Sabinho je napisao/la:Ponuditi Azmiru da nam pusti Ordagica dzaba i obecati da necemo dirati Pirica i Veselinovica.
Al kako zijanismo Kostica.
Hurticu apostolu Sejtovski samo te Dzidic moze oprat i taj turak iz Belgije
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ili ce onaj Francuz sto su govorili nedavno, dali su mu rok da odluciBesic je napisao/la:Al kako zijanismo Kostica.

frajer nema skoro ništa više u koljenu, ne znam kako da vam čovjek objasni......ne može po hrvatskim terenima igrati ne po našim kaljugama protiv Varupa naše lige.......MortemHz je napisao/la:''Dobar dan dragi gledaoci, danas je tu vise od 45.000 navijaca bordo tima..''OsmanhodzicBuco je napisao/la:Na istoku bi bilo bar hiljadu navijača više samo zbog saidovih bravuraMortemHz je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MaroonBjelave, Noke995, propoklopac i 58 gostiju.