Nece.Besic je napisao/la:Said ce imat platu 20 000
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
- saskend444
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nece. Nit ce Said imati 20.000 ako dodje, nit Ahmetovic ima 15.000, nit Saric 12.000, niti nas klub raspolaze sa visemilionskim budzetima za plate. Kakve crne nule i ilizuje i pravljenje nekog laznog pritiska u startu. Cinjenica je da klub dobro stoji finansijski i da nesto vise moze ponuditi od drugih, a uz to je redovno. Sasvim dovoljno.Besic je napisao/la:Said ce imat platu 20 000
DA!franklampard8 je napisao/la:Ja cu u njegovo ime reci, NE. Nama treba Said sa 100kg.QUARESMA 18<<< je napisao/la:misliš samo takav mlađi Said dolazi u obzir?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ordagic ne dolazi
20.000
svi imaju ispod 10.000 
20.000

Al kako mi fora uvijek propadne

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- muhamedhulk
- Kontakt:
@zuka
ko je stoper koji dolazi
ko je stoper koji dolazi

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bugarmuhamedhulk je napisao/la:@zuka
ko je stoper koji dolazi

-
- Kontakt:
Bacite oko na temu Slobode, ne znam jel se zayebavaju al meni ne izgleda tako.
TerzievBuducnost je napisao/la:Bugarmuhamedhulk je napisao/la:@zuka
ko je stoper koji dolazi

Pyro is not a crime !
Babovicmuhamedhulk je napisao/la:@zuka
ko je stoper koji dolazi

- muhamedhulk
- Kontakt:
A ja mislio ti ozbiljanZukanovic je napisao/la:Babovicmuhamedhulk je napisao/la:@zuka
ko je stoper koji dolazi

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Oj sad sam procitao ovo za Kostica i Hurtica. Kakav genije.
Tako smo mi redom odbijali pa nam ti igraci zavalju golove po derbiju. Koga Lakoste boljeg? Ima jedino Dzidic bolji, a da je dovodljiv.
Tako smo mi redom odbijali pa nam ti igraci zavalju golove po derbiju. Koga Lakoste boljeg? Ima jedino Dzidic bolji, a da je dovodljiv.
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 08 jun 2016, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Odbio Hurtic Kostica, ima boljeg u igri. 

Bekic nije bek vec krilo al silom prilika kod nas bekTHEC je napisao/la:moze komotno krilo igratizagor1987 je napisao/la:Sta ce nam Subic? Umjesto koga da igra?
Šta ima sa haadaljom? nike adidaas nb puma ????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sisareli moli za milost!Lakoste je napisao/la:Odbio Hurtic Kostica, ima boljeg u igri.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- muhamedhulk
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Oj sad sam procitao ovo za Kostica i Hurtica. Kakav genije.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
zagor1987 je napisao/la:Bekic nije bek vec krilo al silom prilika kod nas bekTHEC je napisao/la:moze komotno krilo igratizagor1987 je napisao/la:Sta ce nam Subic? Umjesto koga da igra?
Kako nije bek- Bek-ić

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Gdje ce bola Bekić ?ledesma je napisao/la:zagor1987 je napisao/la: Bekic nije bek vec krilo al silom prilika kod nas bek
Kako nije bek- Bek-ić![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, napoleon72, skoJaa i 47 gostiju.