FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sace da krene euforija ovu sezonu se Div oklizno narednu uzimamo 5 kola prije kraja titulu ccc
- PitarBordo
- Kontakt:
Evo lagano se pojavljuju botovi koji na krilima ovih transfera sada imaju zadatak da peglaju odgovornost za minulu sezonu. 

Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Bez obzira na sve, uprava napolje!!!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
de ziv bio ne tjeraj me da psujem dok postim!xbox je napisao/la:Kakvo ba zamazivanje ociju kome? Pa i uprava je valjda vidjela da se mora pomaci sa tacke da je prosla sezona fula. Nikome oni ne zamazuju oci pa i njima je u interesu da budemo prvi i da imamo rezultate, mislis da Je Tanu svejedno sto smo peti.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
ovo već ne valja, već smo počeli zaboravljat...SiouxLukavac je napisao/la:blowfish je napisao/la:Ova uprava nam je dala kup i titulu,na celu sa tanom naravno. Napravili su mnogo gresaka prosle sezone ali treba cijeniti sto su zasukali rukave i sto popravljaju stvari. Svako zasluzuje drugu sansu. Pustite ljude da rade. Dobro je krenulo. Sa jos 2 igraca, stoper i kreativac...sarajevo ce biti daleko najjaca ekipa lige.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ide on sa svim Bulicevim igracima.nukleusmember je napisao/la:meni je emerson dobar igrach,krivo bi mi bilo ako ga nogiramo
VVVBK
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Budite spremni

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Za sta buraz nemoj mi to raditiMemara je napisao/la:Budite spremni![]()
![]()
![]()

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Sabur. Imamo razlicite poglede i to je to. A ako ces psovati na neke nebitne stvari u svom zivotu preispitaj se.FrancescoTotti je napisao/la:de ziv bio ne tjeraj me da psujem dok postim!xbox je napisao/la:Kakvo ba zamazivanje ociju kome? Pa i uprava je valjda vidjela da se mora pomaci sa tacke da je prosla sezona fula. Nikome oni ne zamazuju oci pa i njima je u interesu da budemo prvi i da imamo rezultate, mislis da Je Tanu svejedno sto smo peti.
Zove me maloprije haver da mi kaze sa sam pao predmet koji sam prenio, ja mu kazem boli me qrac odoh dosao je Saric.Memara je napisao/la:Budite spremni![]()
![]()
![]()

Je li se to nesto veliko priprema?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Besic je napisao/la:Ima Petrak al naše djelovanje je slabo južno od Ivana čini mi se. Ili ne znamo s njima ili oni neće gore niko.BordoBolesnik je napisao/la:Ovako je trebalo od samo pocetka, oslabi pa vladaj i postepeno se iz godine u godinu jacas za Evropu. Nego ima li sta za nas zanimljivo u Zrinji???![]()
![]()

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
poruka ostalim klubovima da nema zajebancije sa puncem
.
Bravo za transfer, dobar igrac sigurno.

Bravo za transfer, dobar igrac sigurno.
Hurtic rece da ce nam doc 7 stranca. Trenutno u ekipi imamo Benka, Pavlovica, Cezara, Kramara, Emersona, Kallasi. Ova 3 idu, vjerovatno sa njima i Benko. A koliko smijemo imat stranaca u ekipi?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
mislim da ima Zakarić istekla mu je posudba, ali nisam siguran...PiazzaGrande je napisao/la:Besic je napisao/la:Ima Petrak al naše djelovanje je slabo južno od Ivana čini mi se. Ili ne znamo s njima ili oni neće gore niko.BordoBolesnik je napisao/la:Ovako je trebalo od samo pocetka, oslabi pa vladaj i postepeno se iz godine u godinu jacas za Evropu. Nego ima li sta za nas zanimljivo u Zrinji???![]()
![]()
YOU SHALL NOT PASS!!!
Said ili Ordagic sve ostalo je bezveze 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ti ako zelis, nakon jos par igraca idi im lizi dupe.. al dosta vise je nas koji necemo zaboravit!!xbox je napisao/la:Sabur. Imamo razlicite poglede i to je to. A ako ces psovati na neke nebitne stvari u svom zivotu preispitaj se.FrancescoTotti je napisao/la:de ziv bio ne tjeraj me da psujem dok postim!xbox je napisao/la:Kakvo ba zamazivanje ociju kome? Pa i uprava je valjda vidjela da se mora pomaci sa tacke da je prosla sezona fula. Nikome oni ne zamazuju oci pa i njima je u interesu da budemo prvi i da imamo rezultate, mislis da Je Tanu svejedno sto smo peti.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mislio da ce FK Sarajevo gonjati ovog Kozulja, imam osjecaj da bi odlicno dosao. Pravo dobar igrac za mene
Neki su se drama digli i utripovali neku velicinu. Sad sarajevo ne moze imati losu godinu....ne mogu se napraviti greske? Jedna sezona bez trofeja i hajmo belaj praviti. Da li celsi sad npr treba da raspusti citavu upravu? Ko nas je izvadio iz govana i ko je doveo tana? Ko je donio kapital u klub? Godinama smo cekali finasijski stabilan klub i titulu i to smo docekali. I jedna losa sezona pa hajmo sve tjerati. Sreca ne pitate se vi nista...tako da mozete forumati dok vam tipke na tastaturi ne poispadaju ili vam tacevi ne otkazu. Upravu koja je donijela napredak, pare, igrace, trofej ne tjeras nakon jedne lose sezone. U koliko se klub pocne ruinirati dvije ili tri godine, e u tom slucaju je opravdano traziti promjene. Koliko vidim mi smo poceli rekonstrukciju sa nekoliko finih igraca, a tu vjerovatno nije kraj. Uprava je izgleda svijesna svojih gresaka i pustite ljude da to poprave sta su prosle godine kiksali.
Sta sad treba sve na kolac navuci...kao da su ne znam ni ja sta klubu uradili...kao da je ispao iz lige i zavrsio na prosijackom stapu.
Sta sad treba sve na kolac navuci...kao da su ne znam ni ja sta klubu uradili...kao da je ispao iz lige i zavrsio na prosijackom stapu.
de ziv bio ne tjeraj me da psujem dok postim!
[/quote]
Sabur. Imamo razlicite poglede i to je to. A ako ces psovati na neke nebitne stvari u svom zivotu preispitaj se.[/quote]
Ti ako zelis, nakon jos par igraca idi im lizi dupe.. al dosta vise je nas koji necemo zaboravit!!
[/quote]
sta nas je bolan toti vise, ko je upucen u sve najmanje ga bole rezultati prosle sezone.

Sabur. Imamo razlicite poglede i to je to. A ako ces psovati na neke nebitne stvari u svom zivotu preispitaj se.[/quote]
Ti ako zelis, nakon jos par igraca idi im lizi dupe.. al dosta vise je nas koji necemo zaboravit!!

sta nas je bolan toti vise, ko je upucen u sve najmanje ga bole rezultati prosle sezone.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Pa recimo u te strance racunaj i igrace poput Saida, dakle ne mora nuzno biti stranac nego igrac sa inostranim iskustvomzlo87 je napisao/la:Hurtic rece da ce nam doc 7 stranca. Trenutno u ekipi imamo Benka, Pavlovica, Cezara, Kramara, Emersona, Kallasi. Ova 3 idu, vjerovatno sa njima i Benko. A koliko smijemo imat stranaca u ekipi?

Pyro is not a crime !