Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Juce smo po pricama trebali biti najmanje 20% jaci, a danas cemo biti isti, ne slabiji.Agamemnon je napisao/la:Manite crnjaka Kostic ostaje ljudi sacekajte malo svega vam.Bezveze sebi nabijate crnjake.
Bicemo jaki drama slabiji od prosle sezone sigurno necemo.
Sariel je napisao/la:nema veze
ajmo ruke gore
mi smo fukare iz tuzleee
Znaš kako kažu, nije dobro previše...Aerials je napisao/la: makar da se nasmijemo
Tako je to brate kad ismijavaju Arezinu ovdje kako je spor, trom, nema pojma, a momak debitova u A selekciji, zatim Husic nema snage ni za 8 minuta utakmice pa zavrsi u Zelji, a svi cemo vidjet koliko je to dobar igrac. Pa onda Kouadia ko j3be, necemo na vrijeme da ga dovedemo pa zavrsi u prvaku drzave. Ne valjaju nam ni neki igraci Radnika pa momci osvojise kup, a mi i dalje njufera ne skinusmo. I jos nekolicina igraca iz slabijih klubova koje smo mogli a nismo doveli.DoeTz je napisao/la:Ne mozes najavit titulu pa pustit 3 ponajbolja igraca... ko ce nam onda to doci? Ronaldo?
pazi šta pričašTuzlak04 je napisao/la:.al ajd to. I @Aco nas je zavalio . . .reče pojačanja, al ćorak![]()
. .gori je od Azmira . .
Dobro se sjecam kad sam ga pitao o pojacanjima, ali izgleda radi za AzmiraTuzlak04 je napisao/la:.al ajd to. I @Aco nas je zavalio . . .reče pojačanja, al ćorak![]()
. .gori je od Azmira . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.