Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa kako bas Vugdalic krivac a do sad smo ga hvalili kakav posao radi u Slobodi meni Musemic ipak ima svoju politiku on je taj koji trazi igrace a uprava dovodi doveo je Haurdica covjek nista nije pokazaoharry_90 je napisao/la:Gdje su nam insajderi,hoce li ta pojacanja,koliko znam uskoro nam slijedi mec prvog kola europa lige?
Meni samo zao Husica sto svakom vjeruje i sto je okruzen nesposobnim ljudima kao onaj sa obn tv..mislim da su crnje njegovo maslo..
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:![]()
druze Azmirove izjave na televiziji ili novinama su postale kontradiktorne tako da se naviknes na toDoeTz je napisao/la:Ne mozes najavit titulu pa pustit 3 ponajbolja igraca... ko ce nam onda to doci? Ronaldo?
Kakav posao rasi,izganjo nam licencu u ligi i prije smo je dobijali kada su slicni njemu bili u klubu..reprogram najvise rijesen zahvaljujuci Husicu,da njega nije bilo,ne bi hiljadu Vugdalica spasilo..muhamed121 je napisao/la:Pa kako bas Vugdalic krivac a do sad smo ga hvalili kakav posao radi u Slobodi meni Musemic ipak ima svoju politiku on je taj koji trazi igrace a uprava dovodi doveo je Haurdica covjek nista nije pokazaoharry_90 je napisao/la:Gdje su nam insajderi,hoce li ta pojacanja,koliko znam uskoro nam slijedi mec prvog kola europa lige?
Meni samo zao Husica sto svakom vjeruje i sto je okruzen nesposobnim ljudima kao onaj sa obn tv..mislim da su crnje njegovo maslo..
Jesu li sami rekli nemamo vremena da sastavimo igracki kadar? Sta da cekamo vise? Mozda odlazak jos kojeg prvotimca?fukaratz je napisao/la:druze Azmirove izjave na televiziji ili novinama su postale kontradiktorne tako da se naviknes na toDoeTz je napisao/la:Ne mozes najavit titulu pa pustit 3 ponajbolja igraca... ko ce nam onda to doci? Ronaldo?jedan dan nemamo para za normalno funkcionisanje i ucjenjuje se grad, drugi dan se najavljuju titule uz pricu da nije bitno koliko ce kostati
treba sacekati i vidjeti sa kojim igracima raspolazemo pa cemo sami skontati na cemu smo
i prosle sezone smo isli na duplu krunu a svi smo znali da nemamo sirine za to
Rek'o "kad završimo ove igrače, ovo što valja, na kraju i mene uzmite"Probisvjet je napisao/la:Jos jedan igrac ode u Sarajevo. Izgleda Husref dok je bio u Sarajevu preporucio koga da uzmu. kuknjava kuknjava kuknjava
eto sutra sacekati presicu pa vidjeti sta ce se desavatiDoeTz je napisao/la:Jesu li sami rekli nemamo vremena da sastavimo igracki kadar? Sta da cekamo vise? Mozda odlazak jos kojeg prvotimca?fukaratz je napisao/la:druze Azmirove izjave na televiziji ili novinama su postale kontradiktorne tako da se naviknes na toDoeTz je napisao/la:Ne mozes najavit titulu pa pustit 3 ponajbolja igraca... ko ce nam onda to doci? Ronaldo?jedan dan nemamo para za normalno funkcionisanje i ucjenjuje se grad, drugi dan se najavljuju titule uz pricu da nije bitno koliko ce kostati
treba sacekati i vidjeti sa kojim igracima raspolazemo pa cemo sami skontati na cemu smo
I pitari su rekli da idu na duplu krunu, da ce prekucati ligu, Zeljo doveo citav tim da preko kupa odu u Evropu...pa sta bi? Ostadose nasmijani, a mi sa pet puta manjim budzetom za malo nismo osvojili duplu......fukaratz je napisao/la:druze Azmirove izjave na televiziji ili novinama su postale kontradiktorne tako da se naviknes na toDoeTz je napisao/la:Ne mozes najavit titulu pa pustit 3 ponajbolja igraca... ko ce nam onda to doci? Ronaldo?jedan dan nemamo para za normalno funkcionisanje i ucjenjuje se grad, drugi dan se najavljuju titule uz pricu da nije bitno koliko ce kostati
Problem je što gledaš trenutno,a uprava dugoročno.tuzlak1987 je napisao/la:Kako su mi uski vidici, prije da su upravi uski. Mogli su uzeti za 3 igraca 1,4 miliona. Nisu bili zadovoljni, a u konacnici ce im ta tri igraca otici. Zeba u penziju, Ahmetovic besplatno, a Piric kamatarski 50 % managerima.amazing je napisao/la:
Uski su ti vidici.
A zalbe nema para sada? A titule nema.
I ja bi volio da nije upravu, al nemamo neko iskustvo sa crncima, odma mi na umu Phil Jacksonxeksor je napisao/la:Taj tvoj drug je vrhunski poznavalac fudbala cim na treningu ocijeni dal ima ko pojma. Drugo komentarisete a necitate nesto sto je 100 puta napisano. U ugovoru postoji klauzula da nakon isteka prvo se sa klubom razgovara, sto neznaci da ga klub moze zadrzat. Ahmetović je dobio cifru duplo jacu nego sto je imo. A sarić nije ni krio da nezeli otić. I sta je crno. Danas u 17,30 ima ta kontrolna tekma i nakon toga komebtar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.