FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
kakav crni Olić šta vam je

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Možda će dobit' stan u Češkoj ulici u Miladijama.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bice.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Al' Saric ljudi nije otisao jos uvijekdok ne vidim nista zvanicno ne vjerujem
de nam reci koju bombu, ti i onaj tvoj ortak sto vodi stranicuSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Al' Saric ljudi nije otisao jos uvijekdok ne vidim nista zvanicno ne vjerujem
Sloboda Tuzla
nemoj vise bombi ljeba vam,puni smo gelera.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ako ne znas pisat' i ako nemas nista pametno da napises, zaobidji mefukaratz je napisao/la:de nam reci koju bombu, ti i onaj tvoj ortak sto vodi stranicuSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Al' Saric ljudi nije otisao jos uvijekdok ne vidim nista zvanicno ne vjerujem
Vidit' cemo, ja se nadam da ce ostat'NYKnicks Fan je napisao/la:Bice.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Al' Saric ljudi nije otisao jos uvijekdok ne vidim nista zvanicno ne vjerujem
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nasukali se nasi (Azmir, Husref i Sasa) pravo, umjesto nakon onakve polusezone na jesen da predvide sta ce se desiti i kako bi se moglo razvijati te produze ugovore igracima na koje ce racunati ovu sezonu, tj pocnu pregovore jos u januaru nakon interesa drugih klubova za njih oni pustili da isteknu i vjerovali na rijec.
Dobra lekcija za ubuduce. Eto imaju sada Veselinovica i Ordagica, neka im produze jer ako isteknu sigurno da mi necemo nekom moci parirati u ponudi.
Isto me nervira sto govore svi hocemo igraca, a necemo da platimo
Tako jednostavno necemo ni dovesti dobrog igraca, mora se pretplatiti s vremena na vrijeme pogotovo sada kada se osula ekipa.
A Husref racunao na Ahmetovica i Sarica, nema ih na spisku. Otpisao Ivetica koji bi igrao za njega, a ispade da ga Ahmetovic i Saric u biti ne jebu ni 1 % , a on se okomio na Ivetica. Ali gdje ces ti to Husrefu objasniti, nije on djabe Janjarac.
U biti ako ne bude para u buducnosti krivi su nasi, a ne opstina. Nasi pustaju da im igraci odlaze za 0 KM. A da su malo bili vise u kontaktu sa igracima i managerima znali bi kada je vrijeme da ih prodaju i puste dalje.
Oni sada vjerovatno nece se obratiti Ordagicu u narednih 12 mjeseci, ko sto bi kada ima ugovor, a mozda decko konta odradim ovo i idem stepenicu dalje
Dobra lekcija za ubuduce. Eto imaju sada Veselinovica i Ordagica, neka im produze jer ako isteknu sigurno da mi necemo nekom moci parirati u ponudi.
Isto me nervira sto govore svi hocemo igraca, a necemo da platimo
A Husref racunao na Ahmetovica i Sarica, nema ih na spisku. Otpisao Ivetica koji bi igrao za njega, a ispade da ga Ahmetovic i Saric u biti ne jebu ni 1 % , a on se okomio na Ivetica. Ali gdje ces ti to Husrefu objasniti, nije on djabe Janjarac.
U biti ako ne bude para u buducnosti krivi su nasi, a ne opstina. Nasi pustaju da im igraci odlaze za 0 KM. A da su malo bili vise u kontaktu sa igracima i managerima znali bi kada je vrijeme da ih prodaju i puste dalje.
Oni sada vjerovatno nece se obratiti Ordagicu u narednih 12 mjeseci, ko sto bi kada ima ugovor, a mozda decko konta odradim ovo i idem stepenicu dalje
Valja ti novi acc pravitiSariel je napisao/la:nemoj vise bombi ljeba vam,puni smo gelera.
Nad tobom sunce najljepše sja
Potpiso Sarić...jos jedna bomba....
eee malo sam proguglo i trazio spaspinoglavi je napisao/la:Valja ti novi acc pravitiSariel je napisao/la:nemoj vise bombi ljeba vam,puni smo gelera.
nece saric nadame
pitanje za mod.a?aleksandra koga vec?
mogul ja kako promijenit nick a bez da pravim novi racun.neda mi se.nikako.
mogul ja kako promijenit nick a bez da pravim novi racun.neda mi se.nikako.
AKo ode Sarica to je jedno veliko sranje , neko rece ne vrijedi on tolike pare po meni on vrijedi i vise , meni je najvise krivo sto takvi igrace idu dzaba bez odstete a sto se tice plate mi nismo u situaciji da mozemo dat nekom platu od 10k il vise jer imamo dosta dugova i drugih problema budimo realni. Jer ako sad nikog ne prodamo i ne uzmemo neke pare nismo nista ni napravili, svaki klub najvise gleda da zaradi na transferima i eventualno euro kupovima pogotovo u slabijim ligama kao sto je nasa. A posebna je prica sto pojacavamo direktne konkurente za titulu iduce sezone da je otiso negdje vani pa i nekako.

za nasu ligu odlican igrac.kanarinac je napisao/la:Kaki je Saric ali iskreno
ako je istina da je otiso, gubitak za slobodu,da se ne lazemo.
Ja više negative na jednom mjestu u životu nisam vidjela.
Ko vama garantuje da će neki od ove dvojice igrati kako su igrali u Slobodi? Smirite se malo, što bezveze dižete tenzije, čekajte da vidimo ko to nama dolazi pa da onda pričamo o nečemu.
Ko vama garantuje da će neki od ove dvojice igrati kako su igrali u Slobodi? Smirite se malo, što bezveze dižete tenzije, čekajte da vidimo ko to nama dolazi pa da onda pričamo o nečemu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci u konacnici nasa uprava je na Ahmetovicu i Saricu izgubila samo pare, a nije uspjela uzeti trofej.
Pouka za buducnost, bolje da su ih prodali i za 200-300 hiljada, a u prvenstvu bili 10.
Pouka za buducnost, bolje da su ih prodali i za 200-300 hiljada, a u prvenstvu bili 10.
-
fukara1919
- Kontakt:
Al imamo jaku transfer politiku, nećemo na polusezoni za Ahmeta pare al hoćemo ga zato džabe pustit na kraju.
Kakva glupost,a pare od Europe? Nije li sa tim igračima izborena Europa.tuzlak1987 je napisao/la:Znaci u konacnici nasa uprava je na Ahmetovicu i Saricu izgubila samo pare, a nije uspjela uzeti trofej.
Zadnja izmjena: amazing, dana/u 08 jun 2016, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
+1Aerials je napisao/la:Ja više negative na jednom mjestu u životu nisam vidjela.
Molim vas da se strpite do petka pa onda cemo komentarisati sve
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Realno zasad je katastrofa i treba razumit sve koji su negativni. Al ipak treba sacekat jos koji dan pa vidjet na cemu smo i kakva ocekivanja za iducu sezonu imamo...
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 08 jun 2016, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.