FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ima li insajderskih,jel potpisao?.
Ma ko zna ? Ovi na Slobodinoj temi sto lupaju .... Ahmetovic 15k ...Saric 12k ? Daj ba uozbilji se, ako imaju pola njima je banja ....Tele33 je napisao/la:U Tuzli se zna kolko ko ima platu u Sarajevu.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Post je bio ironičnog karaktera.DBR1987 je napisao/la:Ma ko zna ? Ovi na Slobodinoj temi sto lupaju .... Ahmetovic 15k ...Saric 12k ? Daj ba uozbilji se, ako imaju pola njima je banja ....Tele33 je napisao/la:U Tuzli se zna kolko ko ima platu u Sarajevu.
Samo naprijed Saraj'vo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pustite slane, oni moraju jednostavno sebi da slažu i time opravdaju što im odlaze ponajbolji igrači u druge klubove u ligi. Ali veoma su blizu totalnog kolapsa gdje će onda početi opet svoje da pljuju sa "sve ode dobro u konkurenciju" itd itd...
Onaj govori da su im škart Ahmetović i Sarić... Šatro škart.. Ahmetović im najbolji strijelac i daleko najbolji asistent. Dakle najefikasniji im je to igrač u minuloj sezoni. DALEKO. Mislim da ima 10 golova i 9 asista, a recimo Zeba na drugom mjestu sa 10 golova i 3 asiste... Dakle nebuloze lupaju. Jednostavno moraju sebi nekom laži da opravdaju zašto im FK Sarajevo uzima najbolje igrače, a lakše je slagati nego ponovo priznati sebi da je FK Sarajevo za njih druga galaksija.
Onaj govori da su im škart Ahmetović i Sarić... Šatro škart.. Ahmetović im najbolji strijelac i daleko najbolji asistent. Dakle najefikasniji im je to igrač u minuloj sezoni. DALEKO. Mislim da ima 10 golova i 9 asista, a recimo Zeba na drugom mjestu sa 10 golova i 3 asiste... Dakle nebuloze lupaju. Jednostavno moraju sebi nekom laži da opravdaju zašto im FK Sarajevo uzima najbolje igrače, a lakše je slagati nego ponovo priznati sebi da je FK Sarajevo za njih druga galaksija.
Samo Saraj'vo.
Duga je sezona braco moja + kup +kartoni i povrede
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pitar, Sejfo je završio sa 13 golova i pazi 9 asistencija. To Dulja i Amer nemaju zajedno ako ćemo gledati realno.
previse smo se mi zalijetali na imena i prezimena koja su nam dolazila u klub, satro pojacanja, CV debeo i slicne gluposti pa na terenu nula bodova, neke povrede, udareni u glavu i sta vise ne, a eto Zrinjski je npr pokazao da sa tim nekim losijim igracima, ili dobrim igracima PL mozes uzeti trofej i to titulu, samo ih fino poredati, ne talasati u klubu i vrsiti previranja svakih pola godine i eto rezultata !!!
valjda smo se i mi malo opametili barem za ovu sezonu jer necemo igrati europu pa bolje dovesti najbolje iz ove lige i uklopiti u tim i sistem igre i boriti se na oba fronta, a usput i malo konkurenciju oslabiti, pa lako je za sljedecu sezonu dovesti 2 provjerena igraca kao upgrade za ekipu !!!
valjda smo se i mi malo opametili barem za ovu sezonu jer necemo igrati europu pa bolje dovesti najbolje iz ove lige i uklopiti u tim i sistem igre i boriti se na oba fronta, a usput i malo konkurenciju oslabiti, pa lako je za sljedecu sezonu dovesti 2 provjerena igraca kao upgrade za ekipu !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- PitarBordo
- Kontakt:
Što dodatno potvrđuje teoriju da je njima potrebno da sami sebi nekako opravdaju gubitak takvog igrača. Ja ih totalno razumijem, to je kao da Benko ode u Zrinjski. Ovdje bi se isto počelo pričati samo o njegovim promašenim zicerima itd itd itd...Memara je napisao/la:Pitar, Sejfo je završio sa 13 golova i pazi 9 asistencija. To Dulja i Amer nemaju zajedno ako ćemo gledati realno.
Samo Saraj'vo.
Haha a brate to je prosto nemoguce to ti je isto kao sto bi said u melju preso hahaha
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Burberry46
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne kažem da li je ili nije moguće, nego pričam o slancima kako odjednom najefikasniji igrač im "škart" jer je pojačao konkurenta. Mada smo mi za njih daaaaaaaaleko ispred.Rule_hz je napisao/la:Haha a brate to je prosto nemoguce to ti je isto kao sto bi said u melju preso hahaha

Samo Saraj'vo.
A još nećemo Jurop igrat.PitarBordo je napisao/la:Pustite slane, oni moraju jednostavno sebi da slažu i time opravdaju što im odlaze ponajbolji igrači u druge klubove u ligi. Ali veoma su blizu totalnog kolapsa gdje će onda početi opet svoje da pljuju sa "sve ode dobro u konkurenciju" itd itd...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma i u nemogućoj situaciji gdje FKS bi u drugoj ligi bilo, opet bi moglo dovesti igrače iz Slobode koja u tom trenutku uzima titulu. Jednostavno toliko smo veći od njih.
Samo Saraj'vo.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
PitarBordo je napisao/la:Ne kažem da li je ili nije moguće, nego pričam o slancima kako odjednom najefikasniji igrač im "škart" jer je pojačao konkurenta. Mada smo mi za njih daaaaaaaaleko ispred.Rule_hz je napisao/la:Haha a brate to je prosto nemoguce to ti je isto kao sto bi said u melju preso hahaha
Da znam sta si rekao posebna si oni sorta stanovnistva kao i zenicani,to je nesto nevjerovatno i sama cinjenica ti govori da su bili u federalnoj pa ono ja ocima nisam vidio koliko nas mrze a sto se tice igraca ne mogu oni to prevariti nek uzmu ovaj video dusana sta kaze bas cekam da vidim sta ce saric reci jos kad bi uzeli ordagu piriju kostu veselina hahaha to bi haos zivi bio
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Evo info iz prve ruke:
Said je na dodatnim pretragama, i ako sve bude kako treba dolazi 100%.

JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
Iddemooo ludooo idmooo jakoooo033ns je napisao/la:Evo info iz prve ruke:
![]()
![]()
![]()
- Burberry46
- Kontakt:
Sada već bivši veznjak tuzlanske Slobode Elvis Sarić, pronašao je novi klub. Naime, kako ekskluzivno saznaje "Sport", Sarić je u prisustvu menadžera Anđelka Jurkića danas sve dogovorio oko novog ugovora sa FK Sarajevom.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Fouzi1, Giuseppe1, johntravolta123, jurisicduska, PingoFTW, roccosiffredi, Vanja8, Venom i 53 gosta.