Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Unofficialpage » 08 jun 2016, 12:10

Eeee što niste pratili, da jeste sad biste znali da je prešao. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 08 jun 2016, 20:04

Ne treba sad odbacivati dzeku puno je toga uradio za repku, ali sad se mora momacki namuciti da izbaci naseg Djuru iz prvih 11... :salut:
SN96

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 jun 2016, 20:10

:rol:

Neki su i dalje uvjereni da je Djuric izbacio Dzeku iz sastava zbog dvije prijateljske tekme. :rol:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 08 jun 2016, 20:47

Ja to gledam ovako...Ako Djuric ovako nastavi Dzeko se vise nece moci setati po terenu,jer ga sad ima ko zamjenit :kafa:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jun 2016, 20:48

autogol je napisao/la:Ja to gledam ovako...Ako Djuric ovako nastavi Dzeko se vise nece moci setati po terenu,jer ga sad ima ko zamjenit :kafa:
A kad se to Edin setao po terenu u zadnjem kvalifikacionom ciklusu? Malo me iritira ta prica sa setanjem, kad je u svakoj utakmici u zadnjem kvalifikacionom ciklusu medju najboljima bio. I protiv Irske je ubjedljivo nas najbolji igrac bio, vecina tima je bila odron, isto vazi i za onu gostujucu protiv Belgije, gdje Edin nije mogao sam. Protiv Svicarske isto je pruzio maksimum, sad ova zadnja protiv Spanije, povrijedio se u 20. minuti, ne bih donosio nikakve zakljucke, medjutim ni to mu raja ne moze oprostit sto se povrijedio.

Ali slazem se sa cinjenicom, ako pomisli na setanje, ima ga ko mjenjati, i treba ako ne daje maksimum.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 jun 2016, 20:53

autogol je napisao/la:Ja to gledam ovako...Ako Djuric ovako nastavi Dzeko se vise nece moci setati po terenu,jer ga sad ima ko zamjenit :kafa:
Moze primjer Dzekinog setanja, osim tekme sa Egiptom koja je svakako kategorija za sebe? Hvala.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jun 2016, 20:55

SlevinKelevra je napisao/la::rol:

Neki su i dalje uvjereni da je Djuric izbacio Dzeku iz sastava zbog dvije prijateljske tekme. :rol:
Bosanskohercegovacki idiotluk. Ustvari balkanski. 100 komentara sam procitao o Dzeki manekenu u zadnjih par dana, gdje god se mogla komentarisati reprezentacija. Bas me zanima kad se Dzeko setao po terenu.

Inace prije Kirin kupa vecina je pisala "sta ce nam Djuric iz druge talijanske", sada vecina pise kako je Djuric izbacio "Dzeku manekena". Meni zao bude Dzeke koliko smo mi pogan narod, da sam na njegovom mjestu umjesto onog kulturnog javljanja preko facebooka bi sve poslao u pm.
Nad tobom sunce najljepše sja

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 08 jun 2016, 21:49

Nisam ni rekao da se svaku utakmicu setao nego da sad ima konkurenciju i momka koji ce sjedit na klupi a koji je veca radilica od njega.
A ubjedjivati nekoga da je on cesto bio lijen u dresu repke zaista nemam namjeru,svako ima svoje misljenje i ja ga postujem.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 jun 2016, 22:08

autogol je napisao/la:Nisam ni rekao da se svaku utakmicu setao nego da sad ima konkurenciju i momka koji ce sjedit na klupi a koji je veca radilica od njega.
A ubjedjivati nekoga da je on cesto bio lijen u dresu repke zaista nemam namjeru,svako ima svoje misljenje i ja ga postujem.
Da Dzeko prestane biti 'lijen', ali lijen po definiciji prosjecnog bh navijaca, tj. da krene ganjati protivnicke stopere, zalijetati se na golmana, izlaziti na bekove, onda bi mi svaku tekmu ostajali bez izmjene u 30.-35. minuti, jer nakon bi nakon toga Dzeko postao visak na terenu i trebalo bi ga mjenjati.
Covjek ima svoj stil igre koji je godinama trazio, i koji mu se isplatio, jer da se sutra oprosti od fudbala, opet bi bio najveci igrac kojeg je ova zemlja ikada imala.
Jedna stvar je po meni sigurna, u svim ovim uspjesima (ako cemo i baraz smatrati uspjehom), od 2009., pa na ovamo, sam jedna figura je nezamjeniva, a to je Edin Dzeko, uz duzno postovanje prema svima koji su igrali i pomogli. Bez njega nista od ovoga ne bi bilo, i mi bi i dalje vjerovatno bili ekipa treceg razreda euro fudbala, a komentatori bi se drecili u mikrofon na svaki prelazak centra u gostima. Nikada to zaboraviti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jun 2016, 00:13

Đuriću svaka čast, stvarno je odradio strašan posao, koji će mu nadam se napokon donijeti transfer u neku od liga petice. Što se reprezentacije tiče, njegova najveća nesreća je što mu je konkurencija igrač koji je nezamjenjiv sve dok bude mogao hodati.

Milanova statistika je brutalna, u devet utakmica je zabio sedam golova, dok je Džeki recimo trebalo 14 utakmica za isti učinak.

Može Baždarević pokušati da ih uklopi zajedno u nekoj 4-4-2 formaciji protiv Estonije ili Kipra, i to je maksimum koji Đurić može dobiti. Džeko realno nikada nije imao ovako pouzdanu zamjenu, Ibišević je neki drugi tip igrača i rijetko je rješavao utakmice.

Sa druge strane, izgleda da se u Milana itekako možemo pouzdati i ako ništa, ovim je zaradio status drugog napadača, što sigurno nije mala stvar kad uzmemo u obzir da su mu konkurencija Ibišević, Hodžić i Bajić, igrači koji igraju veoma dobro u mnogo boljim ligama i klubovima od njegovog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jun 2016, 00:52

Rokoko87 je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Dzeko kad pare broji pred njim se mirno stoji on je za repku puno dao i Jos nije stao dace on Jos 4 gola pa makar ispod stola Dzeko je Jos uvjek prvi on CE za repku dati krvi voli on repku i navijace kad ovo procita ima da place.
:rol: :rol: :rol: :bow:
:salut: :rol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 09 jun 2016, 18:33

Milan se eventualno sa Vedom ili Hodzicem može čupati za poziciju drugog napadača . Dzeki još uvijek nije ni do koljena čak i u trenutnoj Edinovoj odron formi .

Milanu želim da ušićari kakav dobar transfer sa trenutnim publicitetom i da se nastavi razvijati pa za par godina možemo opet pričati o nekom poredjenju sa Dzekom

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 09 jun 2016, 21:33

Svaka cast Milanu,,,ali pisati da Dzeko sada ima konkurenciju je smjesno. Dzeko je temelj i krov ove reprezentacije . Bez Edina bi bilo nivo Bugarske. Edin sve dok moze hodati na terenu mora igrati uvjek svih 90 min. A drugi napadac mora biti Vedo,,, iz milion razloga da ne pisem. Onda bih cak dao prednost malom Hodzicu koji je najveci potencijal od mladi igraca...zao mi je Milana....Dobar transfer i neka se dokazuje....

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 09 jun 2016, 22:08

Na ovoj temi, nezna se ko je gori. Ovi sto ga brane ili ovi sto ga kude. Argumentiranje nekih je za oplakati. Ovdje covjek odavno nemoze nista interesantno i fino procitati. Sve samo nadmetanje ko moze vecu glupost napisati. Steta

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 09 jun 2016, 22:29

Džeki više nije pitanje forma,jer ne može bit van forme 15 mjeseci.Grohnuo je kao igrač najbolje igre je pružao u ranijim godinama sad ide evidentni pad...ništa neobično

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 09 jun 2016, 22:29

Džeki više nije pitanje forma,jer ne može bit van forme 15 mjeseci.Grohnuo je kao igrač najbolje igre je pružao u ranijim godinama sad ide evidentni pad...ništa neobično

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jun 2016, 22:31

Rosicky je napisao/la:Džeki više nije pitanje forma,jer ne može bit van forme 15 mjeseci.Grohnuo je kao igrač najbolje igre je pružao u ranijim godinama sad ide evidentni pad...ništa neobično
Zabija li Edin u reprezentaciji?

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 10 jun 2016, 21:52

Uvijek sam vjerovao u njega. I kad pomislim eh bas mu ne ide, covjek pokaze klasu, dal primanjem lopte, gradjenjem, skokom ili udarcem. Opet me iznova odusevi i sve tako
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 jun 2016, 14:54

Bog Tito Dzamija Crkva More Bjelasnica Jablanicko i dusa od covjeka na ranu ga stavit.Nas najveci najbolji i nikad bolji nece hodat nasom zemljom.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 13 jun 2016, 16:29

http://sportsport.ba/ino_fudbal/istanbu ... kom/197455 e moj Dzeko u dvije godine iz Engleske u Tursku
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”