FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To ginu protiv nas je smjesan izgovor za prosjecan igracki kadar. Profesionalni pristup uz uvjek maximalno zalaganje mora dovesti prevagu kvaliteta na tvoju stranu.
Barca i dalje natrci vecinu timova iako je Barca.
Nema lakih protivnika ima los pristup, slaba taktika ili losi igraci.
Nema vise ni ljubavi igraj za ono za sto si placen, niko nije ni dosao niti ce doci u Sarajevo jer hoce da istrci ispred hordi. Dolaze jer su za nase uslove dobro placeni. E dokazi to na terenu. Ako je takav pristup i ako se boji da izgubi ono sto ima kvalitet ce uvjek prevagnuti a poginuti izginuti su Mulaliceve nebuloze
Barca i dalje natrci vecinu timova iako je Barca.
Nema lakih protivnika ima los pristup, slaba taktika ili losi igraci.
Nema vise ni ljubavi igraj za ono za sto si placen, niko nije ni dosao niti ce doci u Sarajevo jer hoce da istrci ispred hordi. Dolaze jer su za nase uslove dobro placeni. E dokazi to na terenu. Ako je takav pristup i ako se boji da izgubi ono sto ima kvalitet ce uvjek prevagnuti a poginuti izginuti su Mulaliceve nebuloze
Samo mi je zanimljivo kako igrač Sarajeva s platom od 3.000 KM ne gine protiv igrača Rudara koji ima platu 750 KM s toplim obrokom ,čak šta više događa se suprotno. Implicira se da su na terenu neprofesionalci.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/trojica- ... eva/196955
Cesar, Emerson i Kramar pred izlaznim vratima u tom smislu
Cesar, Emerson i Kramar pred izlaznim vratima u tom smislu
Ili su neprofesionalci ili ne znaju odnosno kvalitet priblizan ovima protiv kojih igraju.
Kljuc dobra selekcija igraca i dobar trener.
Ne igramo primeru jebote pa Radnik ovdje sa onakvim rosterom napravi senzacuju. Al imaju Slavka koji je olicenje upravo ovog profesionalnog pristupa.
Kljuc dobra selekcija igraca i dobar trener.
Ne igramo primeru jebote pa Radnik ovdje sa onakvim rosterom napravi senzacuju. Al imaju Slavka koji je olicenje upravo ovog profesionalnog pristupa.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Lavovski posao Majkl , konačno kradu igrače od konkurenta i tako ih slabe.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- odmazda
- Kontakt:
Ne osporavam ja nista od toga sto vi pricate ... ali covjece bozi zasto sam napisao onakav post gore ... procitaj prvo ... kazem da su grijesili naravno misleci na skoro svaki segment ... ali brate dragi uradili su vise nego sto je iko ikad uspio u sarajevu poslije rata ... glupi su ispali jer su se nafurali poslije toga ... daj odma,ovog daj odma onog ... isto da ti dobijes cener hiljada pa da se rrazbacujes ne znas ni ti sam na sta ... dok drugi put ... zapitao bi se 2 puta sta ces i kako ces ...
Sent from my C6603 using Tapatalk
Sent from my C6603 using Tapatalk
Cemu tlacenje tuzlanske nejaci? Ovi nasi lopovi bas hoce da napakoste sisi velikoj.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Problem je drug koncept i planski pristup
Adekvatna analiza koji igrac kakvog profila ti treba
Nije bitno ime vec sta ce ti u igrackom smislu donijeti prevagu
E ko je mogao to napraviti adekvatnu analizu
Ibrakovic koji je samo gomilao igrace, Jesic koji je isao u drugu krajnost i radio po zadatku smanjenja troskova ili sada ko pravi, Hurtic. Necu nikog da omalovazavam niti podcjenjujem neka se pokaze ali ako opet fulimo mislim da cemo utonuti u sivilo
Adekvatna analiza koji igrac kakvog profila ti treba
Nije bitno ime vec sta ce ti u igrackom smislu donijeti prevagu
E ko je mogao to napraviti adekvatnu analizu
Ibrakovic koji je samo gomilao igrace, Jesic koji je isao u drugu krajnost i radio po zadatku smanjenja troskova ili sada ko pravi, Hurtic. Necu nikog da omalovazavam niti podcjenjujem neka se pokaze ali ako opet fulimo mislim da cemo utonuti u sivilo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Meni se to vise svidja,njima bi halalio da presjede na zapadu samo gazi tuzlake!pasica je napisao/la:Cemu tlacenje tuzlanske nejaci? Ovi nasi lopovi bas hoce da napakoste sisi velikoj.
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Kako je krenulo Dino pravi osvetu Husicu po meni na najbolji nacin. Uzima mu najbolje igrace. Po meni je ovo bolje nego bilo kakvo vrijedjanje. Pa Husa majstore vidi sada kako ce te afera od 20milja vratiti na mjesto za ispadanje.
Ovako je Zvezda u svoje vrijeme, nema veze sto ti ne treba, uzmi ga samo da oslabis konkurenciju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni se to vise svidja,njima bi halalio da presjede na zapadu samo gazi tuzlake!pasica je napisao/la:Cemu tlacenje tuzlanske nejaci? Ovi nasi lopovi bas hoce da napakoste sisi velikoj.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Punac unakazi Slobodu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Slažem se. Sve pohvale ako ga potpišu. Ponavljam, Sejfo i Sarić dolaze iz ekipe koja nas je realno silovala ove sezone, završila druga i igraju evropu. Jedan od glavnih igrača Slobode, naravno uz Zebu i Ordagića. Ovaj igrač je naše pravio amaterima pogotov Rustemovića i Delača, a za sve ima snimak. Sarić ako dođe to je potvrđeno pojačanje.
E cuj Saric ti ne treba . Daj majke ti.pasica je napisao/la:Ovako je Zvezda u svoje vrijeme, nema veze sto ti ne treba, uzmi ga samo da oslabis konkurenciju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni se to vise svidja,njima bi halalio da presjede na zapadu samo gazi tuzlake!pasica je napisao/la:Cemu tlacenje tuzlanske nejaci? Ovi nasi lopovi bas hoce da napakoste sisi velikoj.
Nije da nam ne treba pasice
Ovo je OGROMAN GOLEM upgrade u odnosu na onu što mi imamo i zovemo ih veznjacima.

Treba im poslati Kramara i Okica.Oni ce se za opstanak boriti jedino ako ih ovaj iz Lestera ne izvadi.AdiFKS je napisao/la:Punac unakazi Slobodu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
+1 pravo pojačanje.Besic je napisao/la:Nije da nam ne treba pasiceOvo je OGROMAN GOLEM upgrade u odnosu na onu što mi imamo i zovemo ih veznjacima.
Ali još jednom bravo uprava
strašan posao. Kakvo plansko pojačavanje i i istovremeno slabljenje konkurencije kakav SLAM DUNK