FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiFKS » 07 jun 2016, 22:59

zagor1987 je napisao/la:Dva vezna dovest nek ovii nasi motori griju klupu
E to je vec pametan plan. Ako se ovi neznalci iz uprave mogu sjetiti toga :kafa:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 jun 2016, 23:06

Još uvijek mi nije jasno, zašto se ne dovodi duša ekipe, igrači iz sredine terena??? Ovo što dovodimo su samo prinove, ni za jednog ne možeš reći da je pojačanje... i i glupavo gomilanje igrača bez rezona i kvaliteta
i onda oni lafo pred kraj priprema dovedu naku ublehu, da mogu pricati kako nije prosao pripreme kako se nije uklopo kako ovo kako ono
DOSTA VIŠE TOGA DEBILI IZ UPRAVE!!!! Dajte nam 3kvalitetna vezna igrača ostalo sve rasprodajte ako treba!!!! Ne želim više da gledam Mikela i Projekat!!!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 jun 2016, 23:09

Tek počeo transfer rok. Smiri se, popij sokić.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 jun 2016, 23:10

[quote="jurisicduska"]Tek počeo transfer rok. Smiri se, popij sokić.[/quote
Ko i svake godine jel?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 jun 2016, 23:14

nije da branim upravu daleko od toga, al sto brate mozete da ser.ete to niko na dunjaluku ne moze, pa sta hocete da se dovede 10 igraca za dva dana i onda da kukate kako smo ih ustvari prebrzo doveli i nagomilali, da mi je naci onoga ko bi ovom narodu ugodio
Pyro is not a crime !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 jun 2016, 23:18

A šta ćeš brate, nećemo se sad poubijati. Polako, sačekajmo, il hajmo vene rezati. Ne znam što je problem sačekati evo ja ti garantujem da će doći 2 vezna klase i 2 solidna da ćeš biti zadovoljan. Ako ne dođu idem s tobom pred klub da štrsjkujemo glađu dok ne odu, jer bi i meni to bilo previše.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 07 jun 2016, 23:19

Taj text je iz januara,da ne bude zabune !

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 jun 2016, 23:20

ledesma je napisao/la:Još uvijek mi nije jasno, zašto se ne dovodi duša ekipe, igrači iz sredine terena??? Ovo što dovodimo su samo prinove, ni za jednog ne možeš reći da je pojačanje... i i glupavo gomilanje igrača bez rezona i kvaliteta
i onda oni lafo pred kraj priprema dovedu naku ublehu, da mogu pricati kako nije prosao pripreme kako se nije uklopo kako ovo kako ono
DOSTA VIŠE TOGA DEBILI IZ UPRAVE!!!! Dajte nam 3kvalitetna vezna igrača ostalo sve rasprodajte ako treba!!!! Ne želim više da gledam Mikela i Projekat!!!!!!
Malo realnije gledaj rep Crne Gore nije pojacanje? Lik igrao redovno u Ukrajini,otisao iz svog kluba za milion i on kao nije pojavanje,nega realno prinovom ne mozes zvati ima bolji CV vjerovatno od svih igraca iz nase lige

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 jun 2016, 23:20

Majkle hjmo dini pusit nakon ovog :opaopa:
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 07 jun 2016, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 jun 2016, 23:21

Šta misli Majkl o pojačanjima?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 07 jun 2016, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 jun 2016, 23:22

Realno ovdje se previse laze,te nemamo para,nemamo budzet sve pokradeno,akademija se raspala,obrusava se sve i tako te stvari samo malo loptu spustiti

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 jun 2016, 23:24

THEC je napisao/la:nije da branim upravu daleko od toga, al sto brate mozete da ser.ete to niko na dunjaluku ne moze, pa sta hocete da se dovede 10 igraca za dva dana i onda da kukate kako smo ih ustvari prebrzo doveli i nagomilali, da mi je naci onoga ko bi ovom narodu ugodio
Ma ja sam razocaran sezonom,upravom u toj sezoni i potezima al si upravu. Dovedemo 10 igraca idu price peremo pare,dovedemo u zimu 3 igraca ne valja peru se pare,trazi se prodaja Dulje pljuje ga raja zbog kose,kad ga prodaju bice rasprodajemo sve stvarno ja bi izludio licno,nama nikad ugoditi

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 jun 2016, 23:29

zagor1987 je napisao/la:
THEC je napisao/la:nije da branim upravu daleko od toga, al sto brate mozete da ser.ete to niko na dunjaluku ne moze, pa sta hocete da se dovede 10 igraca za dva dana i onda da kukate kako smo ih ustvari prebrzo doveli i nagomilali, da mi je naci onoga ko bi ovom narodu ugodio
Ma ja sam razocaran sezonom,upravom u toj sezoni i potezima al si upravu. Dovedemo 10 igraca idu price peremo pare,dovedemo u zimu 3 igraca ne valja peru se pare,trazi se prodaja Dulje pljuje ga raja zbog kose,kad ga prodaju bice rasprodajemo sve stvarno ja bi izludio licno,nama nikad ugoditi
ma nema raja strpljenja ovdje ni za sta, na stranu sad sto nas je vecina protiv ove uprave ali ne treba kroz njih gledai ove nove igrace i pljuvati ih a nisu tekme odigrali, a kao drugo otkud znamo da se nije pocelo pregovarati sa nekim veznim igracima,vrlo je moguce da treba malo vise vremena da se ti igraci dovedu, lahko je iz ove lige dovesti igraca ako je slobodan, kad Sarajevo posalje ponudu tu nema puno razmisljanja no kad su igraci sa strane u pitanju e bgm smo tu zadnja rupa na sviralu, mislim na citavu ligu uopsteno...kad dovedemo sve sto planiramo i kad pocnu utakmice, barem pripremne moci cemo neki sud dati, dotad idemo iz suplje u suplju jer mi svakako nista tu ne mozemo, doveli novog Kramara ili Ronalda jedini sud mozemo dati kad pocnu utakmice
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 07 jun 2016, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 jun 2016, 23:30

jedno je sigurno, sad se gonjaju velike ribe, reprezentativci , ponajbolji igrači naše lige i tako. Samo ta prica dovodi do uspjeha, nadam se bez kotrljanja iza brda

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 jun 2016, 23:31

jurisicduska je napisao/la:A šta ćeš brate, nećemo se sad poubijati. Polako, sačekajmo, il hajmo vene rezati. Ne znam što je problem sačekati evo ja ti garantujem da će doći 2 vezna klase i 2 solidna da ćeš biti zadovoljan. Ako ne dođu idem s tobom pred klub da štrsjkujemo glađu dok ne odu, jer bi i meni to bilo previše.
To nam je najslabija karika ekipe, pa valjda to treba prvo, pa tek onda ostalo.. al eto hajd nejse... Može ta varijanta! :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jun 2016, 23:31

zlo87 je napisao/la:slika
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 jun 2016, 23:34

Đesi MortemHz jesi to zapalio u švicu?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 jun 2016, 23:36

zagor1987 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Još uvijek mi nije jasno, zašto se ne dovodi duša ekipe, igrači iz sredine terena??? Ovo što dovodimo su samo prinove, ni za jednog ne možeš reći da je pojačanje... i i glupavo gomilanje igrača bez rezona i kvaliteta
Malo realnije gledaj rep Crne Gore nije pojacanje? Lik igrao redovno u Ukrajini,otisao iz svog kluba za milion i on kao nije pojavanje,nega realno prinovom ne mozes zvati ima bolji CV vjerovatno od svih igraca iz nase lige
Jesi li ga ikad pogledao? Ok, nisi. Kako ti meni sad možeš po CV-u tvrditi da je on već pojačanje, imali smo mi takvih Ikande,Alispahić i šta na kraju rinaka jedna velika... Ali ne kažem da ne može biti, za sad je on jedino ono vrijedno..
Dušana sam gledao dobar je, ali mu je i 22godine, i nadam se da u glavi nema, noćni život
Ahmetović, čovjek sa 31 godinu, bez brzine i tehnike, sve što ima je jačina i visina... I izgleda da će nam biti prvi izbor u napadu, jer Benko 90% ide.. Nažalost

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 jun 2016, 23:39

Balic je dobar igrac,za razliku od ovih koje si naveo igrao je redovno u svakom klubu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 jun 2016, 23:45

zagor1987 je napisao/la:
Da mi je znati u kojem svijetu zive ovakvi kao sto je @ledesma. Znaci doveli smo Ahmetovica, prvog strijelca i drugog asistenta drugoplasiranog tima i finaliste Kupa, covjeka sa stotinjak utakmica u prvoj ligi Rusije, Hodzica- kojeg je trazio svaki tim iz vrha i koji je najbolji desni bek lige u minuloj sezoni plus ima 23 godine te reprezentativca Crne Gore sa jako dobrim referencama plus nije star. Sta ti ocekujes kralju? Da istinske klase iz inostranstva cekaju Dinin poziv da dodju kod nas? Sinoc citam da je Hamburg potpisao ugovor sa 18-godisnjim momkom koji je izbjeglica mislim iz Gambije, nikad lopte sutnuo nije do Januara ove godine odnosno dok nije izbjegao u Njemacku, prvi trening tad imao. Kao takav, imace platu od 100.000 eura po sezoni i vjerovatno ce biti 25-26. igrac u ekipi odnosno onaj koji popunjava broj i ceka rezervene minute u Kupu. Znaci jedan nebitan igrac u ozbiljnijim klubovima igra sa ove pare a kod nas se na takve pare gleda kao na stotinu miliona eura, divimo se tome.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Serha, Tatamata1946 i 21 gost.