PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Predsjednik koji je jedini relevantan kaže da Sarajevo može kojeg hoće njihovog igrača dovesti. Šta koga briga šta taksista romske klijentele kako ga pastrmka zvaše, inače naš uvaženi forumaš solinas koji je meni iznimno drag momak kaže. Valjda Azmir zna koliko je jorgan dug.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
jedna bitna napomena - ako to taj igrač želi.jurisicduska je napisao/la:Sarajevo je klub koji finansijski najbolje stoje i mogu dovesti svakog igrača kojeg požele iz Premijer lige, a naša jedina sreća je što na terenu ne mogu imati više od 11 igrača, kaže za “Sportov” portal Azmir Husić.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Svaki igrač želi u Sarajevo i Željezničar. Ko u Zvezdu i Partizan. To valjda ne treba da se objašnjava.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ako je iz slobode mora doci bez obzira dal zeli ili neAerials je napisao/la:jedna bitna napomena - ako to taj igrač želi.jurisicduska je napisao/la:Sarajevo je klub koji finansijski najbolje stoje i mogu dovesti svakog igrača kojeg požele iz Premijer lige, a naša jedina sreća je što na terenu ne mogu imati više od 11 igrača, kaže za “Sportov” portal Azmir Husić.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto nisu svi zelili u Sarajevo prije nego sto je preuzeo Malezijac?
Aleksandar Kosorić, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine izjavio je u srbijanskim medijima kako bi rado igrao za zemlju naših i svojih istočnih komšija.
„Spremio sam neophodne papire za dobijanje srpskog državljanstva. Jesam igrao za mladu reprezentaciju BiH, ali ako bi stigao poziv za reprezentaciju Srbije rado bih ga prihvatio! Štaviše, o tome sanjam... Znam da za ostvarenje ovog sna ne smijem da odigram nijedan meč za „A“ selekciju BiH. Sve sam rekao...", istakao je Kosorić za beogradski „Sport“, a prenose internet portali iz Srbije.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kosoric- ... ijom/12531
Ovako je nekad govorio kapiten Zeljkana a ovako sad
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kosoric- ... vce/196917

„Spremio sam neophodne papire za dobijanje srpskog državljanstva. Jesam igrao za mladu reprezentaciju BiH, ali ako bi stigao poziv za reprezentaciju Srbije rado bih ga prihvatio! Štaviše, o tome sanjam... Znam da za ostvarenje ovog sna ne smijem da odigram nijedan meč za „A“ selekciju BiH. Sve sam rekao...", istakao je Kosorić za beogradski „Sport“, a prenose internet portali iz Srbije.

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Memara je napisao/la:Aleksandar Kosorić, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine izjavio je u srbijanskim medijima kako bi rado igrao za zemlju naših i svojih istočnih komšija.
![]()
![]()
SRBENDA NASA !

- alanford87
- Kontakt:
Dajte sta ove slusate, trkeljaju li trkeljaju. Vako je i prosle sezone bilo
Opusteno 

-
- Kontakt:
@jurisicduska ubija snagom argumenata
momak na prepucavanjima normalno piše-jedina njegova greška

Druze, jedno je ono sto je izjavio, a sigurno da nece reci ono sto zaista misli.....nesto ce ostaviti i za sebe....Ahmetovic nije na radaru Musemica za sledecu sezonu, pa jedan Krpic mu je uzeo mjesto....malo pretjerujes i sa dugom Slobode, znamo da si dobar momak, al nemoj nas bas toliko podcjenjivati...ne znam iz kojeg to razloga radis, ostavi zayebanciju na stranu...u fazonu kakvi su Kostic, Ordagic i Saric igraci, znas i sam gdje vas je ta bahatost odvela...Azmir je jako umjeren covjek i sigurno da nece nista lose izjaviti ako je nas igrac presao kod vas, cak sto vise rekao je jako ljepo o vasem klubu a i sam znas da je kod vas situacija daleko od idealne...jurisicduska je napisao/la:Iz tuzlanskog kluba za sada igrači uglavnom odlaze. Nakon Mersudina Ahmetovića, koji je potpisao za Sarajevo, s čelnicima Bordo tima pregovara i Elvis Sarić. Još niko iz kluba nije kontaktirao Harisa Mehmedovića, Sulejmana Krpića i Ivana Kostića, a ne zna se hoće li na golu ostati Kenan Pirić. | Preuzeto sa:Agamemnon je napisao/la:Tjesi se.jurisicduska je napisao/la:Vidi nije ga kontaktiralo što imaš u medijima danas. A da ga je kontaktiralo potpisao bi, što imaš u medijima juče.
http://****/sport/nogomet/nakon-ahmetovica-i-elvis-saric-napusta-slobodu-i-odlazi-u-sarajevo/
Ovo je od danas.
Nismo dogovorili dalju saradnju sa Ahmetovićem iako je on imao obavezu da produži ugovor. Sarajevo mu je ponudilo bolji ugovor i tu se nema šta puno pričati. Sarajevo je klub koji finansijski najbolje stoje i mogu dovesti svakog igrača kojeg požele iz Premijer lige, a naša jedina sreća je što na terenu ne mogu imati više od 11 igrača, kaže za “Sportov” portal Azmir Husić.
Ovo je od juče.
Ja ne znam gdje ti živiš. Predsjednik ti je izjavio ovo što ja govorim. I nema potrebe da se ljutiš.
🔴⚫️
- alanford87
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Svaki igrač želi u Sarajevo i Željezničar. Ko u Zvezdu i Partizan. To valjda ne treba da se objašnjava.

-
- Kontakt:
@Tobe Yarabi jedan od najvećih kingova na forumu isprk'o frantu po faci

Jel dobar ovaj Saric,nisam ga nesto upratio

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Nek ti neko prevede sta sam napisao....Thetraphak1921 je napisao/la:Vas Said, kojem ste maticni klub, ne voli vise od ovog komsijskog a ne da vas voli Zeba vise od Zelje. Mislim, svejedno mi, ali pisem ti kako jeste.Skver je napisao/la:Zebin brat navija za Zelju.....a Zeba najvise voli Slobodu.....kako samo ljubi Slobodin grb.....
Ali simpaticni su ovi tuzlanski insajderi, do neki dan, na svako misljenje koje nije kao njihovo a odnosilo se na ugovore igracima, odgovarali su da ne mogu ici jer su im automatski produzeni ugovori. Sada, citam, svaki moze ici i "neka ide"..
🔴⚫️
Ne smiju duski odgovorit , a covjek ih fino pitaoRedEvil je napisao/la:Jel dobar ovaj Saric,nisam ga nesto upratio![]()
Volim Zeljeznicar
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Realno, u pravu su ovi sto napadaju Azmira tamo. Previse on laze, i ne znam zasto mu toliko vjeruju.
@Skver
Ne trudim se shvatiti sta pokusavas reci, bitno je da stoji sve sto sam rekao.
@Skver
Ne trudim se shvatiti sta pokusavas reci, bitno je da stoji sve sto sam rekao.
- alanford87
- Kontakt:
@narodniheroj aka Morgan Freeman

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Odgovorite ljudima, KAKAV JE SARIC????
A na polusezoni cemo vas pitat za Ordagica
A na polusezoni cemo vas pitat za Ordagica

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
taj odgovor ih jako boli, jednom rijecju
jedan od najboljih igraca sa zajkom i amerom i sejfom
jedan od najboljih igraca sa zajkom i amerom i sejfom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
To je zakon malogradjanstva,drzi se svoga ne slusajuci drugogLAPAZ je napisao/la:Ne smiju duski odgovorit , a covjek ih fino pitaoRedEvil je napisao/la:Jel dobar ovaj Saric,nisam ga nesto upratio![]()

grb sto kuca,umjesto srca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.