Pa bolan jado, ti bi ovdje dan I noc sastavljao tekstove, poredio Sarajevo I Tz, kuko, palamudio Tz ja najbolja, Sa najgore bla bla bla

Jado jadni, izadji vani

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Eto ko s vama se nešto može raspravljat normalno.Rokoko87 je napisao/la:Franto opet orgija sa temama koje nemaju veze sa PLBiH
Odavno nesto gluplje nisam procitaodzabula je napisao/la:![]()
![]()
Nesto kontam da bi Sloboda trebala dovest ovog Matu Pehara pa da i oni vide taj pehar jednom uzivo
)
Nisam ni ocekivao da ces skontati aldineHausMan je napisao/la:Odavno nesto gluplje nisam procitaodzabula je napisao/la:![]()
![]()
Nesto kontam da bi Sloboda trebala dovest ovog Matu Pehara pa da i oni vide taj pehar jednom uzivo
)
![]()
PitarBordo je napisao/la:
Franto na aparatima.
kad je krmcina iz Mostara odustao od rasprave sa polupismenim Sarajlijama jer ljudi ne poznaju osnove drzavnog uredjenja ja se nisam htio dalje petljatialanford87 je napisao/la:Vrijedjate fukaratz, a covjek jedini napisao fakte
Glupane, fol ti znas sta je Milan Djuric.alanford87 je napisao/la:U svakom slucaju imas Hrvate, Srbe i Bosnjake u BiH, koji su ujedno i Bosanci i Hercegovci.
Neki su samo Bosanci, jer se ne osjecaju kao jedan od ova tri naroda, a najcesce su takvi djeca iz tzv. mjesovitih brakova.
Meni je blizi svaki Bosnjak, Hrvat ili Srbin iz BiH nego neko iz Turske, Hrvatske ili Srbije.
Ja se osjecam nacionalno kao Tuzlak, pa Bosanac pa onda tek dalje..
Naucite vise te stvari, spada u opste obrazovanjeI da, Milan je bosanski Srbin, koji je probosanski za razliku od vecine antibosanskih Srba
Forum jeste sportski, ali ova tema i nije baš i admini su toga svjesni, ne brini se ti za te priče sve je to normalno ovdjemaroonGiant je napisao/la:nije ti ovo klix ni neki politicki forum. Ovo je SPORTSKI forum mamlaze
Evolution87 je napisao/la:![]()
wobly92 je napisao/la:Eto ko s vama se nešto može raspravljat normalno.Rokoko87 je napisao/la:Franto opet orgija sa temama koje nemaju veze sa PLBiH
Udri Franto!
U pravu sifukaratz je napisao/la:kad je krmcina iz Mostara odustao od rasprave sa polupismenim Sarajlijama jer ljudi ne poznaju osnove drzavnog uredjenja ja se nisam htio dalje petljatialanford87 je napisao/la:Vrijedjate fukaratz, a covjek jedini napisao fakteljudi su jednostavno nedovoljno pismeni pa brkaju nacionalno, religijsko opredjeljenje kao i regionalnu pripadnost
zato najbolje da odustanes ako iole cijenis svoje vrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.