FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 07 jun 2016, 19:56

Carapa majstore, samo cu ti rec', ne seri ba vise... Jebla te negativa kuknjava
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 19:59

carapa je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:kazu KAUDIO ,ZEC ,POKRIVAC ,KARIC, DZIDIC ,ADILOVIC, SUBIC , pa evo ovo da dodje nije lose
Da dodju svi navedeni opet nismo nista napravili jer si zamjenio 3-4 igraca iz prve postave sa drugim igracima i na istom smo. Znaci nikakav upgrade na proslu sezonu.
I mene zivo zanima koja od ovih imena su "pojacanje koje jos niko nije doveo u PL", moze neko objasniti?
Solinas Do jucer ti je bila prica cekajte 2 3 dana kakva pojacanja dolaze bla bla, danas pises ma mi vec imamo ekipu za Evropu, sta ce biti sutra? Opstanak mila majka.
Prestanite braniti svaki potez Azmira jer kao i svi mi i on je covjek i grijesi,a bogami hoce i slagat.
NE BRANI NIKO AZMIRA CARE NIJE DO AZMIRA VEC JE DO HUSREFA VJERUJ I BOGATI KOGA BI TI TEBI SE OVI NE SVIDJAJU PA OVO JE PL BIH A DOCICE I TAJ IGRAC A POKRIVAC JE LOS IGRAC ZA TEBE

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 20:03

carapa je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:kazu KAUDIO ,ZEC ,POKRIVAC ,KARIC, DZIDIC ,ADILOVIC, SUBIC , pa evo ovo da dodje nije lose
Da dodju svi navedeni opet nismo nista napravili jer si zamjenio 3-4 igraca iz prve postave sa drugim igracima i na istom smo. Znaci nikakav upgrade na proslu sezonu.
I mene zivo zanima koja od ovih imena su "pojacanje koje jos niko nije doveo u PL", moze neko objasniti?
Solinas Do jucer ti je bila prica cekajte 2 3 dana kakva pojacanja dolaze bla bla, danas pises ma mi vec imamo ekipu za Evropu, sta ce biti sutra? Opstanak mila majka.
Prestanite braniti svaki potez Azmira jer kao i svi mi i on je covjek i grijesi,a bogami hoce i slagat.
To sto igraci ne dolaze kada mi hocemo,i koga mi hocemo ne znaci da si ti mnogo pametan.
Naravno da ce doci igraci neki su i zavrseni.
Gledajuci Ahmetov ucinak u napadu na proljece da i ja potpisem bio bi pojacanje. .tako da ko god potpise nisi nista slabiji.
Zamjenu Perici smo doveli....imas jos nekih pitanja. :?:
7,8 igraca je u pregovorima 3,4 ce doci...sigurno.
To sto mi hocemo odma sada neke zvijezde ne znaci da nece doci,jako poznato lice nogometno.
Zasto izvrces moje rijeci rekao sam Sloboda ce biti u vrhu i boriti se za evropu,samim tim i titulu.
I sada smo pa nebi trofeja.
Smanjite dozivljaje.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jun 2016, 20:08

carapa je napisao/la:
Koja 3-4 igrača su zamjenjena iz prve postave i sta je Husic slagao pa ćemo dalje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 jun 2016, 20:10

Ma Husić samo laže. Treba mu izlupat kamion svaki dan po jedan kad ne bude pojačanja.

"Trenutno korisnika/ca: adnan27, fukare987, hule_barca, sloboda72, ultrasstyle_tz, zabranjeni i 35 gostiju."
Javi se 'tico!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 jun 2016, 20:12

wobly92 je napisao/la:Ma Husić samo laže. Treba mu izlupat kamion svaki dan po jedan kad ne bude pojačanja.

"Trenutno korisnika/ca: adnan27, fukare987, hule_barca, sloboda72, ultrasstyle_tz, zabranjeni i 35 gostiju."
Javi se 'tico!
Mora da je puno gledao u reflektore :D
Niko, niko, samo Sloboda

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 20:13

staragarda je napisao/la:
carapa je napisao/la:
Koja 3-4 igrača su zamjenjena iz prve postave i sta je Husic slagao pa ćemo dalje
DO SADA NIKAD NISTA NIJE SLAGAO TAKO STO JE OBECAO I ISPUNIO JE SAD DRUGO JE STO SMO MI HTJELI DA POSTANEMO BAYERN PREKO NOCI E NE MOZE IDE SVE PO PLANU POSTEPENO

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 20:15

katarakta je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Ma Husić samo laže. Treba mu izlupat kamion svaki dan po jedan kad ne bude pojačanja.

Javi se 'tico!
Mora da je puno gledao u reflektore :D
SLOBODA72 JE LEGENDA DOSADAN FORUM BEZ NJEGA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2016, 20:15

carapa je napisao/la:
Cilj je opstanak, nije valjda ispadanje. :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jun 2016, 20:16

Neka,neka..pusti njega da nam objasni ta 4 igrača iz prve postave i šta je to konkretno slagano posto sam to profulao
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 20:17

staragarda je napisao/la:Neka,neka..pusti njega da nam objasni ta 4 igrača iz prve postave i šta je to konkretno slagano posto sam to profulao
Nemoj dzaba on lazee dok zine :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2016, 20:22

Aerials je napisao/la:powerpoint prezentaciju će da nam naprave i na sajt da stave :mrgreen:
:rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 07 jun 2016, 20:27

staragarda je napisao/la:Neka,neka..pusti njega da nam objasni ta 4 igrača iz prve postave i šta je to konkretno slagano posto sam to profulao
Mene više interesuje šta je Azmir slagao nego to za igrače...
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 20:27

hocel sutra ko ici na ovu utakmicu probnu od starijih forumasa i da nam prenese kakvi su ovi mrki i eto prilike da se raspitate malo ako bude azmir tu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 20:31

Neka insajderi napisu bar kada je utakmica, ne mora se i to kriti :D

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 20:34

adnan27 je napisao/la:hocel sutra ko ici na ovu utakmicu probnu od starijih forumasa i da nam prenese kakvi su ovi mrki i eto prilike da se raspitate malo ako bude azmir tu
Necu sutra ali na prozivci sam dole.
Da vidimo ko ce se pojaviti u petak.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 20:37

Pa u koliko je utakmica?

Kad ovi sa oficijalne fkslo ne objave nista nikad :(

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 07 jun 2016, 20:52

tuzlak1987 je napisao/la:Pa u koliko je utakmica?

Kad ovi sa oficijalne fkslo ne objave nista nikad :(
Men'se čini da neko reče da je u pola 6, ali ne hvataj me za riječ :)
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 20:54

PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA:
08.06.2016.GO. (SRIJEDA) STADION "TUŠANJ" 17,30 SATI
FK"SLOBODA" Tuzla - FK"SLOGA" Simin Han

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 21:03

Hvala :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.