NAJLUDJI LIK

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
al kad je lik donio rodneyu i delu ugljenisani puding...Baja_Zvjerka je napisao/la:Kramer,Zadro i onaj deda iz Mucki, nema ih ludjih..![]()
Zavisi koji ti je player.Kod vecine playera klikni desni klik bilo gdje (dok film ide) i nadji nesto tipa subtitle explorer i preko toga stavis titlove.Ako nemas kucas na googleu ime filma i cro subtitles i skini i....KöLn je napisao/la:raja molim vas pomozite...hocu da gledam film, al nemam prevoda.. :/ kako da nastimam?? molim vas...
the scouser je napisao/la:Zavisi koji ti je player.Kod vecine playera klikni desni klik bilo gdje (dok film ide) i nadji nesto tipa subtitle explorer i preko toga stavis titlove.Ako nemas kucas na googleu ime filma i cro subtitles i skini i....KöLn je napisao/la:raja molim vas pomozite...hocu da gledam film, al nemam prevoda.. :/ kako da nastimam?? molim vas...
Elegant je napisao/la:Prati li ko "Zakon Brace" (Prison Brake) ... meni je extra serija.
Meni dosadilo sve se isto desava vrte se u krug..bilo zanimljivo neko vrijeme..Elegant je napisao/la:Prati li ko "Zakon Brace" (Prison Brake) ... meni je extra serija.
Legendarna serija, covjek je uvjek moze gledati i smijat seharry_90 je napisao/la:Poznata recenica od Del Boya :
Sljedece godine u ovo vrijeme bicemo milioneri
a misko ? nije ni nama lahkoT-MAC je napisao/la:pih jbt evo me sa posla
nisam znao da je posao sankera ovako naporan
dacu otkaz jbt
ma jbt dobro je za prvi danEmir_ZENICA je napisao/la:a misko ? nije ni nama lahkoT-MAC je napisao/la:pih jbt evo me sa posla
nisam znao da je posao sankera ovako naporan
dacu otkaz jbt![]()
Kako prodje ajde pricaj
hahama dobro je pa je jednaT-MAC je napisao/la: ma jbt dobro je za prvi dan
samo jedna casa razbijena od travarice![]()
ostalo je proslo dobro,samo sam oprao 300 pepeljara i 8939 case i nasuo 900 litara vina
alaj ljudi salivaju jbt a sve se nema para![]()
kod tebe jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.