FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cujem da Kostic prelazi kod vas.
Ne znam jesam li jedini kojem se svidja ovo predstavljanje novih igraca u kampu a ne u prostorijama kluba. 

Lakoste je napisao/la:Ne znam jesam li jedini kojem se svidja ovo predstavljanje novih igraca u kampu a ne u prostorijama kluba.

Trebaju malo izmiksati ove pozicije za fotkanje. Ok jedna na terenu, a moze neka i u svlacionici i slicno.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Nisi jedini, i još mi je draže što se sve drži u velikoj tajnosti, tako ni ovo danas nismo znali do dva sata pred predstavljanje.Lakoste je napisao/la:Ne znam jesam li jedini kojem se svidja ovo predstavljanje novih igraca u kampu a ne u prostorijama kluba.
i meni se čini , ja sam na skuteruSabinho je napisao/la:Cini mi se klipovi od Balica, i ja sam na mobuBesic je napisao/la:Sta je to na mobu sam

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vasi jesu zajebali ovu sezonu zestoko, ali mislim da je iz vrha dosla opomena da se uozbilje. Hodzic i ovaj Balic su sigurno dobri igraci i ocito se popunjavate gdje vam fali. Dobra stvar je da ovaj Balic moze odigrati i beka i stopera, tako da ce "podebljavati" i vamo i tamo.
Nekako mislim da bi se trebala pruziti jos jedna fina prilika Hebibovicu. Cisto da se tek tako ne rijesite igraca kojeg ste trazili 2 ili 3 sezone
Nekako mislim da bi se trebala pruziti jos jedna fina prilika Hebibovicu. Cisto da se tek tako ne rijesite igraca kojeg ste trazili 2 ili 3 sezone
Uskoro novi igrac (stoper) . mozda ove sedmice ili pocetak iduce. dobar igrac za nasu ligu.
za Haad je kraj. jest to kako ovaj kaze adidas/nike ne znam.
Dzidic?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
- f0rest1946
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la:Uskoro novi igrac (stoper) . mozda ove sedmice ili pocetak iduce. dobar igrac za nasu ligu.

ma opomena ili ne usrali su oni mnogo toga, ja sam ih ovdje prvi branio, tamo vamo sa nekom rajom se kacio, a oni svi pare sjebali, nismo uzeli trofej, nismo izasli u europu, potrosili dosta sredstava na raskide ugovora igracima sumnjivog kvaliteta, dovodili tzv strucnjake na klupu a sa njim i menadzere i nisu nista napravili !!!shaman7 je napisao/la:Vasi jesu zajebali ovu sezonu zestoko, ali mislim da je iz vrha dosla opomena da se uozbilje. Hodzic i ovaj Balic su sigurno dobri igraci i ocito se popunjavate gdje vam fali. Dobra stvar je da ovaj Balic moze odigrati i beka i stopera, tako da ce "podebljavati" i vamo i tamo.
sad si poceli lafo raditi u tajnosti i pojacavaju ekipu sto jest jest, al ipak ostaje neka histrojia !!!
jedino dobro je sto su potpisali dvogodisnje ugovore sa igracima, ali i dalje nisam za ostanak Hurtic, mislim da se i on na kraju sezone debelo izgubio i da ce zavrsiti kao Dzeno !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
s ovim pojacanjima mozemo biti zadovoljni, sve igraci koji su igrali u prosloj sezoni i bili dobri.Lakoste je napisao/la:BordoBolesnik je napisao/la:Da se nadovezem na ono sto se pisalo o Dusanu Hodzicu. Vidim u medijima pa i ovdje to se smatra zavrsenim, medjutim ono sto sam ja cuo (nisam nikakav insajder) je da ga Husaric zeli smjestiti ovdje sto i igracu odgovara uz dobru platu ali da je to daleko od stvarnosti te da sutra nece doci do potpisa. U klubu ipak nije bajno i sjajno kako se to ovdje predstavlja gledajuci sa financijskog aspetka, o sportskom ne vrijedi trositi rijeci, nula bodova. Ostaje da se vidi sta ce biti. Isto tako vrijedi za Saida, zelja postoji ali love za njegovu platu nema.
Kada kazem cuo mislim na starije, dugogodisnje navijace ovog kluba koji imaju svoja poznanstva u klubu a tu se ne radi o upravi, BP itd.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nema para, zavrno adzo pipu
medjutim, ovo je super ako ostane Benko, Duljevic itd. ukoliko oni odu gledajuci na lovu, bez obzira sto dovodis ove opet si ustedio obzirom na to kolika primanja imaju zajedno Benko, Dulja, Emerson itd. kao sto sam gore napisao, ostaje da se vidi ko ce doci a ko ide pa na kraju mozes podvuc jesi li ustedio ili potrosio

Lakoste, evo kako to Chealski tradicionalno radi
Ili newcastle npr.
Mnogo klubova fura ovaj fazon sa terenima u pozadini, iz jednostavnog razloga jer su im sve klupske prostorije tu. Uskoro i mi aBd pravimo zgradu ili ako hoces tribinu, tako da se lagano al' sigurno i "selimo" iz Titove. 

Zadnja izmjena: Memara, dana/u 07 jun 2016, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nemanja Kartal iz Slavije nije los stoper
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma naravno to ce uvijek biti nase prostorije, ali vecina adminstracije ide u kamp.PitarBordo je napisao/la:Ne diraj nas iz Titove!!! Da se zna čiji je grad!
- PitarBordo
- Kontakt:
Memara je napisao/la:Ma naravno to ce uvijek biti nase prostorije, ali vecina adminstracije ide u kamp.PitarBordo je napisao/la:Ne diraj nas iz Titove!!! Da se zna čiji je grad!

Samo Saraj'vo.
Solidan posao sa novim igracima.
Najbitnije pozicije koje nam trebaju su desetka i destruktivac - oba Benkinog nivoa, kao i solidne zamjene za iste.
Najbitnije pozicije koje nam trebaju su desetka i destruktivac - oba Benkinog nivoa, kao i solidne zamjene za iste.
Zasada izuzetno fin transfer rok, i kad se pogleda po kvaliteti igrača i ako bi pogledali vrijednosti na TM (iako nije baš relevantno) to su igrači iznad prosijeka naše lige pogotovo ovaj crnogoran vrijedi mislim 600.000 eura 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
400FoSte95 je napisao/la:Zasada izuzetno fin transfer rok, i kad se pogleda po kvaliteti igrača i ako bi pogledali vrijednosti na TM (iako nije baš relevantno) to su igrači iznad prosijeka naše lige pogotovo ovaj crnogoran vrijedi mislim 600.000 eura
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.