FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Usami se igra sa ovim našim. Vratit ga u Minken 

I ja to posao napisati, ubi coekBayern@heart je napisao/la:Usami se igra sa ovim našim. Vratit ga u Minken

Mia San Mia

Bayern's 2016-17 away kit [FootyHeadlines]
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Momci dolazi nam ibrahimovic

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
otkud ti toKarlo je napisao/la:Momci dolazi nam ibrahimovic![]()
![]()

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma zafrkancija.
Neki portal ili blog je izbacio vijest u kojoj se Ibra povezuje sa Bayernom, a vise je povezano s njgovim hvalisnajem Carla ne bi li se mediji zalijepili.
Iako, da se ja pitam, ne bih imao nista protiv.
Neki portal ili blog je izbacio vijest u kojoj se Ibra povezuje sa Bayernom, a vise je povezano s njgovim hvalisnajem Carla ne bi li se mediji zalijepili.

Iako, da se ja pitam, ne bih imao nista protiv.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobar ovaj gostujuci dres,svidja mi se
Ibra je rekao da ce danas objaviti svoj transfer

Ibra je rekao da ce danas objaviti svoj transfer

Transfermarkt je napravio listu najskupljih reprezentacija Eura i, po meni začudo, Njemačka je prva sa ukupnom vrijednošću 562 milki eura, a poslije Švaba su Španjolci, nekih 5 milki manje. No, prema istom navodu, u top 5 najskupljih igrača Eura, dvojica su naših. Prvi je Ronaldo, drugi Balo, treći je Tomica sa 75 milki, a četvrto mjesto dijele Lewa i Hazard sa 70 milki vrijednosti. Dižemo cijenu igračima, kome treba, nek se javi 

Sent from my Philips Smart TV.
Navodno smo postigli dogovor sa Palmeirasom oko Gabriela Jesusa...obestecenje 29 mil eura...mali je odlican potencijal, jos samo mu nabiti malo misicne mase i ima da leti po terenu 

-
- Kontakt:
Daj boze,novi Neymaredo07 je napisao/la:Navodno smo postigli dogovor sa Palmeirasom oko Gabriela Jesusa...obestecenje 29 mil eura...mali je odlican potencijal, jos samo mu nabiti malo misicne mase i ima da leti po terenu

Gdje to pise?
Za Jesusa se interesuju pored Bayerna još i Juventus kao i RB Leipzig, inače se piše da je njegov agent stari poznanik Hoenessa i Rummeniggea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sad sam pogledao klip Jesusa i nije klasični brzac, nego igra glavom kao i Ribery, takav nam treba.
Ovaj nije tip kao Neymar kako neki govore, nego tip Ribery, on miluje loptu i na malom prostoru inteligencijom okreće.
Navodno postoje interesi Arsenala za Benatiju, moraćemo mi još prodavati, a Medhijev odlazak je izvjestan, ne bih žalio, nije pouzdan, previše je povrijeđen.
Ovaj nije tip kao Neymar kako neki govore, nego tip Ribery, on miluje loptu i na malom prostoru inteligencijom okreće.
Navodno postoje interesi Arsenala za Benatiju, moraćemo mi još prodavati, a Medhijev odlazak je izvjestan, ne bih žalio, nije pouzdan, previše je povrijeđen.
- Centre forward
- Kontakt:
Pa Meho i nije ispunio očekivanja (na neki način). Međutim, bit' stoper u Pepovom sistemu je najteža moguća pozicija. Od njih se traži bukvalno sve. Sjetimo se samo kol'ko je puta Boateng razigrav'o ekipu nekim pasovima i dugim loptama. Jos jedan stoper je neophodan, kako bi se Mats i Boa odmarali. Eh, sad, da li će to bit' Meho il' neko drugi, vidjećemo. Ja bih volio da ostane.
Na EP valja pratit' i mrski Portugal, da vidimo kako i gdje stoji naš Sanches. Samo da mu Santos da što više prilike za igru, da se čelik kali navakat.
Iskreno, za ovog klinca iz Brazila nisam nikad čuo ni riječi. Na wiki piše da je napadač. Ako se Juve dovodi sa njim u kontekst onda to nije za bacit'. Dovest' ga, što da ne, red je da i mi potrefimo sa jednim BrazilcOm.
Na EP valja pratit' i mrski Portugal, da vidimo kako i gdje stoji naš Sanches. Samo da mu Santos da što više prilike za igru, da se čelik kali navakat.
Iskreno, za ovog klinca iz Brazila nisam nikad čuo ni riječi. Na wiki piše da je napadač. Ako se Juve dovodi sa njim u kontekst onda to nije za bacit'. Dovest' ga, što da ne, red je da i mi potrefimo sa jednim BrazilcOm.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Sta igra taj malac?
Mislim da je veci prioritet dovođenje bekova ili rezervnog stopera u slucaju da Benatia ide.
Mislim da je veci prioritet dovođenje bekova ili rezervnog stopera u slucaju da Benatia ide.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jesu djeca skupa čovječe sve po 30 miliona, ovo je za mene puno, pa prije dvije godine tinejdžeri nisu toliko koštali, da ne kažem prije 10; al fala Bogu Bayo ima para, nego to je mač sa dvije oštrice, neće svi bit ko Coman, moramo bit svjesni da ćemo jednom promašiti, ako i s Gotzeom već promašili nismo 
Ali opet gledam tim nekih wonderkid-ova na EP i tu su naši Kimmich, Coman i Renato Sanches(i on je naš), a iz Barce i Reala nema nijednog, eto kakvi su to timovi..

Ali opet gledam tim nekih wonderkid-ova na EP i tu su naši Kimmich, Coman i Renato Sanches(i on je naš), a iz Barce i Reala nema nijednog, eto kakvi su to timovi..
Što se tiče dječice koja će igrati na Euru, tu se imamo čime dičiti

Troje naše djece u najboljih mladih 11
A također je odabrana all-time najbolja postava (naravno, u pitanju su glasovi na stranici Eura), i tu se imamo čime dičiti

Troje naše djece u najboljih mladih 11

A također je odabrana all-time najbolja postava (naravno, u pitanju su glasovi na stranici Eura), i tu se imamo čime dičiti

Sent from my Philips Smart TV.
- Nerminovic
- Kontakt:
kaze Costa da Pep ne smije dovesti ni jednog igraca iz Bayerna, kao klauzula u ugovoru 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
tu klauzulu treba poništit za Thiaga i Bernata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.