normalno da ne osporavaš s jednim osvojili kup s drugim ništa.......endeRimes87 je napisao/la:
Momak, ja ne osporavam Đurića, kao što možeš vidjeti po mojim postovima, ti si taj koji osporava Džeku, hajde mahanje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
normalno da ne osporavaš s jednim osvojili kup s drugim ništa.......endeRimes87 je napisao/la:
Momak, ja ne osporavam Đurića, kao što možeš vidjeti po mojim postovima, ti si taj koji osporava Džeku, hajde mahanje
DenchiNL je napisao/la:normalno da ne osporavaš s jednim osvojili kup s drugim ništa.......endeRimes87 je napisao/la:
Momak, ja ne osporavam Đurića, kao što možeš vidjeti po mojim postovima, ti si taj koji osporava Džeku, hajde mahanje![]()
Svi su nam potrebni, pogotovo Djuro i Edin + Vedo i Hodzic.Goalgetter je napisao/la:Ovako ste i Djurica savjetovali da se oprosti od repke, sad ste samo promjenili smjer.
Naravno da jesu, ali hajde ti to objasni pacenicimaSabinho je napisao/la:Svi su nam potrebni, pogotovo Djuro i Edin + Vedo i Hodzic.Goalgetter je napisao/la:Ovako ste i Djurica savjetovali da se oprosti od repke, sad ste samo promjenili smjer.
Sabinho je napisao/la:Svi su nam potrebni, pogotovo Djuro i Edin + Vedo i Hodzic.Goalgetter je napisao/la:Ovako ste i Djurica savjetovali da se oprosti od repke, sad ste samo promjenili smjer.
Ovaj post ima smisla jedino ako ga je gdin. Prevljak pisaoedinjo-bih je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Svi su nam potrebni, pogotovo Djuro i Edin + Vedo i Hodzic.Goalgetter je napisao/la:Ovako ste i Djurica savjetovali da se oprosti od repke, sad ste samo promjenili smjer.
Nasi napadaci se redaju za sad ovako:
1. dzeko (ali mora da pocne da trci!!!!!)
2. vedo
3. djuric
4. prevljak
5. hodzic
6. bajic
Po trenutnoj formi je ocigledno Djuric. Ne govorim da se Dzeko nece vratiti u formu,ali ovo sto je Djuric uradio na ovom kupu je odlicno.Virtu4l je napisao/la:A ko je prvi, ako je Dzeko drugi?
Trenutno korisnika/ca: katalinski i 8 gostiju.