FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

adnan27
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 14:55

ja mislim da nece vise niko otici max 1 ostali ce svi ostati a u nas su mediji ko ona stvar niko da kontaktira klub da vidi sta ima novo nista

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 jun 2016, 15:02

adnan27 je napisao/la:ja mislim da nece vise niko otici max 1 ostali ce svi ostati a u nas su mediji ko ona stvar niko da kontaktira klub da vidi sta ima novo nista
Saric i Krpic 99% :zviz: a ima ih jos nekoliko koji vagaju :kafa:
Sloboda Tuzla

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 15:05

pa znam za sarica da pregovara pa imal iko da moze nekog kontatirati iz kluba da vide sta se desava nesto ovdje nije jasno

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 07 jun 2016, 15:06

Imal ko da ce ostati po vama ode pola ekipe? Sta je sa onim Grahovcem iz Celika jel potpisao i sto nije ?? :hmmmm:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 15:09

brate mi svi ovdje samo nagadjamo ima njih 2 mozda sto nesto znaju ostali hlupamo nezna se jos nista vidjet cemo do petka sta i kako

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2016, 15:09

fukaratz je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:ja mislim da nece vise niko otici max 1 ostali ce svi ostati a u nas su mediji ko ona stvar niko da kontaktira klub da vidi sta ima novo nista
Unosis nemir medju nas..oni imaju produzene ugovore automatski,znas da su insajderi nas ubjedjivali ovdje..nemas pojma :tralala:

Podrzavam Husica,malo mi je krivo sto vjeruje ljudima na rijec...ne nervira me toliko odlazak Ahmeta,koliko me nerviraju ovi sto sve znaju,a ustvari nemaju pojma..jos ako ubodu jedno pojacanje,ko ce ih trpit..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 jun 2016, 15:10

adnan27 je napisao/la:brate mi svi ovdje samo nagadjamo ima njih 2 mozda sto nesto znaju ostali hlupamo nezna se jos nista vidjet cemo do petka sta i kako
ja sam dobar s nekoliko igraca nisam sa svim :kafa: ako zelis broj od nekog pa ga sam nazovi poslat cu it u PP :thumbup:
Sloboda Tuzla

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 07 jun 2016, 15:11

harry_90 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Unosis nemir medju nas..oni imaju produzene ugovore automatski,znas da su insajderi nas ubjedjivali ovdje..nemas pojma :tralala:

Podrzavam Husica,malo mi je krivo sto vjeruje ljudima na rijec...ne nervira me toliko odlazak Ahmeta,koliko me nerviraju ovi sto sve znaju,a ustvari nemaju pojma..jos ako ubodu jedno pojacanje,ko ce ih trpit..
Izjavom za krpica pokazujes koliko znas o situaciji, ne laprdajte dzaba!
1919 <3

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 15:13

fukaratz je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:brate mi svi ovdje samo nagadjamo ima njih 2 mozda sto nesto znaju ostali hlupamo nezna se jos nista vidjet cemo do petka sta i kako
ja sam dobar s nekoliko igraca nisam sa svim :kafa: ako zelis broj od nekog pa ga sam nazovi poslat cu it u PP :thumbup:
haha :D nazvao bi ih al nisam u BiH rado bi pa eto provjeri pa nam javi :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jun 2016, 15:14

Hajde :pray: :pray:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 jun 2016, 15:15

Mustafa10 je napisao/la:Nije mi zao sto je otiso Ahmetovic mada sto neko rece da smo ga makar prodali a ne ovako bez ikakve odstete. Ako odu Saric i Kostic nece valjat jer ne znam ko da dodje od pojacanja valja to uigrat ljudi a mi imamo Europa ligu igrat ako prodjemo jedno pretkolo bit ce uspjeh onda. Ovo mi sve djeluje jako neozbiljno sto nisu produzili ugovore s ovim igracima koji su ostali tu kakve klauzule kakvi bakraci ccc
Izborili su sa Slobodom Evropu i imali usmeni dogovor da ostanu. Ako idu u Sarajevo koje ne igra Evropu, njihova pamet i sve ti je jasno kakvi su igrači i prije svega ljudi. Ne treba žalit za njima. Pa nije nas Ronaldo napustio.
Niko, niko, samo Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 jun 2016, 15:17

panini Krpicu da dodje bilo kakva inostrana ponuda frajer ce nas napustiti i to mozes lako provjeriti (a ima upita za njega) :kafa: Saric lik koji otvoreno kaze boli me qurac za Slobodu i navijace ja igram za sebe pregovara sa Pitarima vec par dana :kafa: zna se koji su klanovi u timu i koji se igraci drze zajedno nema potrebe sve iznositi :hmmmmm: vecina njih su placenici koji zive od toga
Sloboda Tuzla

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 15:27

staragarda je napisao/la:Hajde :pray: :pray:
:thumbup: nesto se sprema :D

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 15:29

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2016, 15:32

:shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 15:35

Probisvjet je napisao/la::shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :rol:
:wtf: :bow: :bow: :bow: :bow: :kralj: :kralj: :kralj:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 07 jun 2016, 15:36

Sto kmecite isto kakve tetke, ko da od juce volite i navijate za slobodu...ovako nam je pred svaku sezonu, malo se promjenilo dolaskom Husica al u biti je jos sve isto, jos smo "mali" klub u odnosu na SA klubove i to je tako kolko god mi zelili to prihvatit al realno gledajuci je tako, uvjek su nam kupili igrace kako su htjeli i kad su htjeli, i to je normalno jer za istu platu 99,99 igraca bi otislo u SA nego ostalo u Slobodi, jer su Zeljo i Sarajevo privlacniji klubovi, koliko god ih mi mrzili, i Sarajevo je mnogo privlacniji grad od Tuzle....nije to tako samo u fudbalu nego u zivotu opcenito, ko nebi otiso tamo radit i plus vecu platu dobijes.....i mi se ufatili igramo evropu a oni ne pa ce svi nama prije doc, hoce al u qrcu, radi dvije utakmice u Bjelorusiji ili Kazahstanu da ti neko dodje, evo ih lete, guzva pred stadionom......trebamo mi jos dosta hljeba pojest da budemo KLUB interesantan igracima, navijacima i prije svih sponzorima, jer Husic ne moze sam, i ako radi extra poso, sam nece moc i trebaju mu jaki partneri i sponzori da bi postali ono sto zelimo i sanjamo....

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jun 2016, 15:38

fukaratz je napisao/la:panini Krpicu da dodje bilo kakva inostrana ponuda frajer ce nas napustiti i to mozes lako provjeriti (a ima upita za njega) :kafa: Saric lik koji otvoreno kaze boli me qurac za Slobodu i navijace ja igram za sebe pregovara sa Pitarima vec par dana :kafa: zna se koji su klanovi u timu i koji se igraci drze zajedno nema potrebe sve iznositi :hmmmmm: vecina njih su placenici koji zive od toga
Čuj,većina su plaćenici :urnebes: :urnebes:... Brate ja neznam kolko puta je ponovljena ta otrcana fora sa ljubavlju nekakvom... SARICU SVAKA CAST AKO JE IZJAVIO TAKO JER JR ISKREN I JER SE FUDBAL IGRA ZA PARE... Kakva crna ljubav...sve je to plaćenik goli...tačno se najtežim kad vidim da neko ljubi dres...fora,ljubav neka....nešto...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 15:44

sada sam pricao sa Kosticem,on ima u cetvrtak sastanak sa Azmirom,kao da se dogovore,momak kaze da ostaje 90 posto. :salut:
jao husrefe husrefe...........Pero,Ahmetovic.....ko je sljedeci covjece... :facepalm: :facepalm:
Samo starim navijacima ide pp.....stari nokovi,poznata raja......
ostalima ukratko....kaze Kosta ovako
niti je vedrooooo,nit oblacnooooo :mrgreen: :mrgreen:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 jun 2016, 15:46

Agamemnon je napisao/la:sada sam pricao sa Kosticem,on ima u cetvrtak sastanak sa Azmirom,kao da se dogovore,momak kaze da ostaje 90 posto. :salut:
jao husrefe husrefe...........Pero,Ahmetovic.....ko je sljedeci covjece... :facepalm: :facepalm:
Samo starim navijacima ide pp.....stari nokovi,poznata raja......
ostalima ukratko....kaze Kosta ovako
niti je vedrooooo,nit oblacnooooo :mrgreen: :mrgreen:
pa reci da ne dam broj :kafa:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.