Hvala puno. Kralj, svaka mu zlatna.High je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kada je Hadžihafizbegović ovo izjavio? Ne mogu da vjerujem da može jednu ovakvu glupost lanuti.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hvala puno. Kralj, svaka mu zlatna.High je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne znam je li Mimo misli na Safeta ili Mesu, ali ako se radi o Safetu onda imas na ovom linku od 04:10:BoixosNois1899 je napisao/la:Kada je Hadžihafizbegović ovo izjavio? Ne mogu da vjerujem da može jednu ovakvu glupost lanuti.
Vala ovo za Safeta treba biti realan i reci da nije nista pogrijesiobvb je napisao/la:Ne znam je li Mimo misli na Safeta ili Mesu, ali ako se radi o Safetu onda imas na ovom linku od 04:10:BoixosNois1899 je napisao/la:Kada je Hadžihafizbegović ovo izjavio? Ne mogu da vjerujem da može jednu ovakvu glupost lanuti.
Za Safeta ako je, upravu je. Meša je za njega Alex Ferguson.Micron je napisao/la:Vala ovo za Safeta treba biti realan i reci da nije nista pogrijesiobvb je napisao/la:Ne znam je li Mimo misli na Safeta ili Mesu, ali ako se radi o Safetu onda imas na ovom linku od 04:10:BoixosNois1899 je napisao/la:Kada je Hadžihafizbegović ovo izjavio? Ne mogu da vjerujem da može jednu ovakvu glupost lanuti.
Isto mi je palo na pamet, dosta je Mehmedu B ekipa da porazi Vahu, pa nek Vaha dobro izbroji koliko je cijih igraca u repki sto je govorio da ce morati voditi racuna prilikom preuzimanja.Principatus je napisao/la:Dakle sa B momcadi je Mesa deklasirao Vahine Japance.
E moj Vahide a ti se zali sto ne dolazimo sa A reprezentacijom.
Ahmetović?Sabinho je napisao/la:
Efendic, Ordagic, Mehidic?