Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Bilo je i do formacije i do igraca. Hajrovic se dobro uklopio i pruzio dobre partije po desnoj strani. Pripreme za SP su uprave te utakmice, dje je BiH djelovala kao pravi top team. Brzo se neke stvari ovde zapostavljaju, nazalost.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Meni je tesko priznati da Hajrovic opcenito igra bolje od Visce. Ne znam sta se sa Edinom desava, ali odigra jednu dobro i 5 lose.DonCorleone je napisao/la:Bilo je i do formacije i do igraca. Hajrovic se dobro uklopio i pruzio dobre partije po desnoj strani. Pripreme za SP su uprave te utakmice, dje je BiH djelovala kao pravi top team. Brzo se neke stvari ovde zapostavljaju, nazalost.
Ne pamtim ga poslije Izraela nikako, Izet je taj koji ce se izvuc, trgnut, zategnut je i opaliti. Toga nam treba vise. Protiv Spanije smo primili 2 gola, pola sata igre, ja nisam vidio njihovog golmana. Bez udarca na gol jbt i sta ocekivat onda
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
To je tacno. I Stevanovic se je bio dobro uklopio kad smo igrali sa Misketom, Pjanicem i Rahimicem. Sad protiv Spanije, Visca skoro ni jednu dobru loptu nije dobio. On je drugaciji igrac od Hajrovica. Hajrovic voli trcati sa loptom, samo mu neki dan par puta lopta pobjegne ili se odbije od petu. Visca igra na ono gurni loptu ispred njega i on trci i ubaci. Njemu treba igrac poput Misimovica. A od takvog igraca je i Hajrovic puno profitirao.DonCorleone je napisao/la:Bilo je i do formacije i do igraca. Hajrovic se dobro uklopio i pruzio dobre partije po desnoj strani. Pripreme za SP su uprave te utakmice, dje je BiH djelovala kao pravi top team. Brzo se neke stvari ovde zapostavljaju, nazalost.
Ovih pet sto sam ja naveo trebaju igrati krila, zavisi od povreda i forme. Samo da negledamo Prcica, Vrancica i Susica ili napadace na krilima. Ove momci trebaju bas igrati tu poziciju sto je Misimovic igrao, samo sto nisu njemu ni do koljena. Al eto to je najbolje sto imamo.
Tako ce i bit, Mesa ne izmislja pozicije igracima, sve sto je do sad bilo od poziva igracima pa do postave gdje ko igra je bilo normalno i sasvim razumljivo. Za razliku od Papetovih eksperimenata pred kraj svog mandata. S tim da smo igrali leprsavo i blistali kao top Ex-YU repka pod Papetom prije toga.soko je napisao/la: Ovih pet sto sam ja naveo trebaju igrati krila, zavisi od povreda i forme. Samo da negledamo Prcica, Vrancica i Susica ili napadace na krilima. Ove momci trebaju bas igrati tu poziciju sto je Misimovic igrao, samo sto nisu njemu ni do koljena. Al eto to je najbolje sto imamo.
Malo da se uozbilji mogao bi biti vrlo dobar igrač.
Između ostalog, završio je s Eibarom i izgleda da je dobio novu šansu u Werderu, krenut će s njima na pripreme.
Između ostalog, završio je s Eibarom i izgleda da je dobio novu šansu u Werderu, krenut će s njima na pripreme.
On kako igra ne moze se nazvati igracem uopste, kamoli da bude vrlo dobar igrac.
Par puta je bio izrazito sebican ali puno pretrcao i dosta je okomit na gol, prati igru. Definitivno solidne partije nakon propale sezone.Sheyi je napisao/la:Malo da se uozbilji mogao bi biti vrlo dobar igrač.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MocMahale444
MocMahale444 je napisao/la:
Sebicni, sino je ciku.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nezz sta momka pljujete sasvim solidna utakmica pogotovo u drugom odlican je bio po lijevoj pozadi.Druga je prica sto duze vrijeme nije u takmicarskoj formi ali boze moj da nam je Hajrovic zadnji problem u repci 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sa ovakvim pristupom, on nema sta traziti u bilo kojem ozbiljnijem klubu. I sto je najgore on nije izgubio samopouzdanje, vec ga ima i visak. Jednom nam je to donijelo veliku, veliku pobjedu, ali od tada corak na corak. Od svih igraca koji su imali ozbiljniju minutazu u ove tri tekme, najozbiljniji kandidat da otpadne sa buducih spiskova.
Ne znam sta da predlozim za njega. U vecim klubovima ovakvi nemaju mjesta, a u manjim bi mu ego jos vise porastao. Potpuna promjena pristupu igri i suigracima je jedino sto ga moze izvaditi.
Ne znam sta da predlozim za njega. U vecim klubovima ovakvi nemaju mjesta, a u manjim bi mu ego jos vise porastao. Potpuna promjena pristupu igri i suigracima je jedino sto ga moze izvaditi.
Stevanovic je za njega doktor nauka,pa momak se samo profesionalnim fudbalom bavi u reprezentaciji i to sve na osnovu jednog gola..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
SlevinKelevra je napisao/la:Sa ovakvim pristupom, on nema sta traziti u bilo kojem ozbiljnijem klubu. I sto je najgore on nije izgubio samopouzdanje, vec ga ima i visak. Jednom nam je to donijelo veliku, veliku pobjedu, ali od tada corak na corak. Od svih igraca koji su imali ozbiljniju minutazu u ove tri tekme, najozbiljniji kandidat da otpadne sa buducih spiskova.
Tacno tako, ovdje neki mijesaju pojmove, momak uprskos svemu ima visak samopouzdanja a o njegovoj sebicnosti ne treba trositi rijeci, danas smo da nije njegovog egoizma mogli zabiti barem jos jedan go,par puta mu se Ara otvarao ovaj nista, prosli put mu Medo se otvara i dere se da doda on to totalno ignorise.Hvala mu za Slovacku, ali mislim i da mu se reprezentacija do sad oduzila za taj go.On mora sam sa sobom "porazgovarati" , fudbal se igra sa jos 10 momaka a ne samostalno.
Ne ulazim u njegov kvalitet, on ga posjeduje sasvim sigurno vise u njegov pristup koji po meni postaje iritantan.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Stevanovic je timski igrac, steta sto je presao u Sevillu, trebao je otici u Belgiju pa polako. Izet nije, steta. Ja mislim da Mesa sa njim mora dobro popricati. Uglavnom, neka ga na klupi.Sarmelino je napisao/la:Stevanovic je za njega doktor nauka,pa momak se samo profesionalnim fudbalom bavi u reprezentaciji i to sve na osnovu jednog gola..
Lulic i Visca u prvih 11. Duljevic prva zamjena.
Ja ne znam da sam u svojih 40 godina vidio sebičnijeg igrača od ovog.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Izet već godinama živi na račun Žiline i bojim se da bi mu ovo mogao biti kraj dok nešto drastično ne promijeni u karijeri.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Loš jeste bio i tu stvarno nema nikakve dvojbe. Smeta mi i njegova sebičnost, kamaru loptu upropasti.
Iskreno se nadam za njega i za nas da konačne nešto promjeni u karijeri i da zaigra ozbiljno i standradno. Dobit' ćemo paklenog igrača time.
Poredio sam ga sa Višćom, ali trenutno ne može u istu rečenicu sa njim. Nadam se nekoj promjeni, jer može biti mnogo opasniji igrač od Višće.
Iskreno se nadam za njega i za nas da konačne nešto promjeni u karijeri i da zaigra ozbiljno i standradno. Dobit' ćemo paklenog igrača time.
Poredio sam ga sa Višćom, ali trenutno ne može u istu rečenicu sa njim. Nadam se nekoj promjeni, jer može biti mnogo opasniji igrač od Višće.
Izo nabijem ti loptu u guzicu pa onda je Jos napumpam.
Kralju 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Gdje zivi? Jel u repki?Virtu4l je napisao/la:Izet već godinama živi na račun Žiline i bojim se da bi mu ovo mogao biti kraj dok nešto drastično ne promijeni u karijeri.
Koliko se sjecam nije bio u kakvim planovima do ovog kupa jer se ovdje dala sansa igracima koji ne igraju u repki, a jedan od njih je Izet da se vidi jel klinicki mrtav ili ima u njemu jos malo zivota.
Ukoliko nastavi sa grijanjem klupe u Njemackoj nece ga ni biti u repki, jer imamo sada 4 krila. Lulic i Dulja lijevo, a Visca i Boske desno.
Izet po mom misljenju ima nesto sto ostlai nemaju, ide okomito ne boji se povuci loptu, ali je u Japanu bio izuzetno skrt, valjda od zelje da dokaze da nije zaboravio igrati.
Veliki minus mu je defanziva jer se nije vracao nazad i pomagao Susicu kao sto je radio Duljevic na drugoj strani. Japanci su na pocetku krenuli na nasu lijevu stranu da bi se potom prebacili desno, dva puta probili i treci put dali gol.
Izet nije samo odigrao u Zilini, Izet je bio jedan od najboljih igraca u pripremama za SP, Izet zna igrati lopte, samo ima problem u glavi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987, Micron i 44 gosta.