FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Koktrijeb
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Koktrijeb » 07 jun 2016, 13:16

tuzlak1987 je napisao/la:Ako nema para trebali su Ahmeta prodati u janauru, dobili bi bar 300 000 KM.

A to da se necemo boriti za titulu vidi se na prvu odmah. Isto kao i u januaru da ce nam trebati igraca isto se i sada vidi. Jer su se od januara tri najveca konkurenta pojacali dobro ili se pojacavanju. A mi smo na proljece imali manje bodova od sve 4 konkurentske ekipe. A ovo trenutno je oslabljena januarska ekipa, ne bez 2 igraca vec potencijalno do kraja bez 4 ili 5 igraca.

Druga stvar zadrzavanje kostura, Zrinjski i Zeljo zadrzali kostur i to je gotova stvar.
jesil vidio proslu godinu na prvu,da cemo zavrsit drugi i igrat finale kupa?

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 13:19

pregovara se radi se svaki dan punom parom problem je sto dva covjeka sama rade a sad ovi svi iz nase lige mislis da nisu u toku pregovora problem je sto svi igraci iz nase lige zele vani pregovara se sa djidicem sa karicem sa zecom sa ovim iz hr pokrivacem sa husejnovicem sa jos tona fudbalera al vecina traze ino angazman zato je teze dovesti igraca na pocetku prelaznog roka al ja se nadam da ce uspjeti
Zadnja izmjena: adnan27, dana/u 07 jun 2016, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 13:20

Koktrijeb je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ako nema para trebali su Ahmeta prodati u janauru, dobili bi bar 300 000 KM.

A to da se necemo boriti za titulu vidi se na prvu odmah. Isto kao i u januaru da ce nam trebati igraca isto se i sada vidi. Jer su se od januara tri najveca konkurenta pojacali dobro ili se pojacavanju. A mi smo na proljece imali manje bodova od sve 4 konkurentske ekipe. A ovo trenutno je oslabljena januarska ekipa, ne bez 2 igraca vec potencijalno do kraja bez 4 ili 5 igraca.

Druga stvar zadrzavanje kostura, Zrinjski i Zeljo zadrzali kostur i to je gotova stvar.
jesil vidio proslu godinu na prvu,da cemo zavrsit drugi i igrat finale kupa?
Ovo vise nema veze sa junom prosle godine vec sa januarom ove godine. Stvari od juna su se promijenile. Zeljo nije ista ekipa kao u junu prosle godine, a nece biti niti Sarajevo.

Samo bodovi na proljece nam mogu reci gdje smo trenutno i koliko nam treba, a bili smo 5. po broju bodova na proljece. A ovo je trenutno oslabljena ekipa iz proljeca.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 07 jun 2016, 13:21

Šteta je samo što neko reče ovdje, što Azmir vjeruje puno ljudima na riječ, jer on misli da ako je on čovjek od riječi, da su svi.
Šteta je u tome, što ove igrače kao što je Ahmetović ili Ivetić, koji nisu produžili sada ugovore, tj ne računa se na njih, nismo pokušali unovčiti u januaru.
pa taman da za obojicu dobijemo 190000 jer to nam je jedna rata i ne treba nam više.
Vjerujem da će naša uprava naučiti nešto na ovim "greškama".
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2016, 13:29

Gotovi smo. Ono sto je bilo planirano ne ide,jbg. kuknjava kuknjava kuknjava
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 07 jun 2016, 13:33

Sta cemo se sada nervirati ovdje, jer ima stadion za to. Nama valja navijati za Slobodu tko god igrao za nju. A kada zavrsi rok, probacu sazeti misljenje o istom. Ima li najava o prodaji sezonskih?
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 07 jun 2016, 13:57

. . što se tiče pojačanja, izgleda da smo najozbiljniji bili na početku prošle sezone. Izgledalo je dosta bolje. Imao sam dojam da nekom otimamo igrače al ovo sad je :crazy: . . . polusezona i ovo sad me podsjeća na period kad smo se pojačavali u federalci. .

. . .nego gdje je strašni sponzor za gradnju stadiona. Gdje su ovi iz Dubaija i SAD . . .gdje su tri velika pojačanja koja nisu iz ove lige (jer takvih navodno nema) . . .. auu Azmire. Ko ti je mentor :mrgreen:

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 14:01

Tuzlak04 je napisao/la:. . što se tiče pojačanja, izgleda da smo najozbiljniji bili na početku prošle sezone. Izgledalo je dosta bolje. Imao sam dojam da nekom otimamo igrače al ovo sad je :crazy: . . . polusezona i ovo sad me podsjeća na period kad smo se pojačavali u federalci. .

. . .nego gdje je strašni sponzor za gradnju stadiona. Gdje su ovi iz Dubaija i SAD . . .gdje su tri velika pojačanja koja nisu iz ove lige (jer takvih navodno nema) . . .. auu Azmire. Ko ti je mentor :mrgreen:
spozori htjeli da ime njihovo bude uz ime kluba nasi odbili stadion opstina ne da .....

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 07 jun 2016, 14:14

Pirić neće dobiti ni mnuta u reprezentaciji :evil:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 jun 2016, 14:15

Mortus je napisao/la:Pirić neće dobiti ni mnuta u reprezentaciji :evil:
Nije meni to čudno, al' Duljević i Bekić, a Ordagić ni poziv ne dobi. :puke: :puke:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 07 jun 2016, 14:16

Ako ništa nije ni Arežina dobio minute, pa nije jedini, da mu bude lakše sa psihičkog aspekta, al koja je logika da te momke mrcvari do Japana i nazad a ne dati im makar 5 minuta.
SRAMOTA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 14:18

Ma samo gleda kako da poveca vrijednost igracima SA ekipa kako bi se prodali ...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 jun 2016, 14:20

Mortus je napisao/la:Ako ništa nije ni Arežina dobio minute, pa nije jedini, da mu bude lakše sa psihičkog aspekta, al koja je logika da te momke mrcvari do Japana i nazad a ne dati im makar 5 minuta.
SRAMOTA
Eto Arežine. :urnebes:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 07 jun 2016, 14:22

NKMramor je napisao/la:
Mortus je napisao/la:Ako ništa nije ni Arežina dobio minute, pa nije jedini, da mu bude lakše sa psihičkog aspekta, al koja je logika da te momke mrcvari do Japana i nazad a ne dati im makar 5 minuta.
SRAMOTA
Eto Arežine. :urnebes:
Znači samo Pirija bez minute ostade :damn:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 14:23

Eto i Kosorica :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2016, 14:30

Jel danas ocekujemo odlazak ili dolazak igraca..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 jun 2016, 14:36

Jel to kraj prelaznog roka pa nam niko nece doci ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 07 jun 2016, 14:44

Sto su ljudi sebi utripovali da je PL ekipa dobila beznacajni kup to je najjace :urnebes:

Salu na stranu, mali Kozulj iako je malo igrao djelovao mi je jako siguran sa loptom. Bekic :urnebes:

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 14:49

samirr je napisao/la:Jel to kraj prelaznog roka pa nam niko nece doci ?
:D nije jos ni poceo prelazni rok ma bice pojacanja jest da nas ubi ova neizvjesnost he da slabo ko sta zna smo vidjeli po ahmetu vjerujte ubi imene ova sutnja al mi smo sloboda kod nas je tako moramo mi malo zivaca da izgubimo al ja vjerujem da ce ovo na kraju da izadje sve na dobro

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 07 jun 2016, 14:52

Nije mi zao sto je otiso Ahmetovic mada sto neko rece da smo ga makar prodali a ne ovako bez ikakve odstete. Ako odu Saric i Kostic nece valjat jer ne znam ko da dodje od pojacanja valja to uigrat ljudi a mi imamo Europa ligu igrat ako prodjemo jedno pretkolo bit ce uspjeh onda. Ovo mi sve djeluje jako neozbiljno sto nisu produzili ugovore s ovim igracima koji su ostali tu kakve klauzule kakvi bakraci ccc

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: dime i 5 gostiju.