FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mago
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mago » 07 jun 2016, 12:14

Otisao i Husref u Sarajevo :mrgreen:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 07 jun 2016, 12:14

jos tri dana do prozivke a mi imamo samo trenere :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 12:15

Oni u petak trebaju znati jel ostaju ili ne i ko ce od njih potpisati ugovore. A Husref ih nije niti vidio. Pa ce pricati kada potpisu 2-3 crnca da nije zadovoljan :D

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 jun 2016, 12:16

Mago je napisao/la:Otisao i Husref u Sarajevo :mrgreen:
Nije otiso.dole je vec :mrgreen: :o

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2016, 12:16

fukare987 je napisao/la:jos tri dana do prozivke a mi imamo samo trenere :mrgreen:
:stop: Lazes! Imamo golmana dovoljno, ali bi nam dobro dosao jos jedan. :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 07 jun 2016, 12:18

Probisvjet je napisao/la:
fukare987 je napisao/la:jos tri dana do prozivke a mi imamo samo trenere :mrgreen:
:stop: Lazes! Imamo golmana dovoljno, ali bi nam dobro dosao jos jedan. :rol:
gledaj to sa vedrije strane, ustedit ce se na gorivu, ne treba nam bus za pripreme, mozemo i kombijem :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2016, 12:18

Cilj biti prvak lige za opstanak! kuknjava kuknjava
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jun 2016, 12:26

tuzlak1987 je napisao/la:10 sati vec, a nakon jucerasnje blamaze jos nema niti nekog prosjecnog igraca da nas malo razgale ... :(
Kakve blamaze, koji vam je vise qurac, jel to blamaza sto je Ahmetovic presao u Sarajevo koje se blamira godina dana sa svojim trenerima i svojim "pojacanjima"...yebes i Sarica, nek ode, ionako nas je jednom izlevatio...i da niko ne dodje od bombasticnih pojacanja trebamo biti zadovoljni.....ko ce placati rate za reporogram, ko ce finansirati sezonu, pripreme i ostala potrazivanja.....to isto Sarajevo i Zeljo su potrosili brdo para, pa sta su napravili i ko ti moze garantovati ako dovedes ova pojacanja iz PL i rezultat ako imas protiv sebe ljude kojima ne odgovara sto im je Sloboda pokvarila koncepciju zagarantovane Evrope....Mi jedino sljedece godine mozemo napraviti rezultat ako Azmir dovede bas extra pojacanja iz vana al bas extra za nase uslove....ako on to uradi pored svih davanja koja Sloboda mora ispuniti prema drzavi onda je stvarno lik za rubriku 'Vjerovali ili ne".....
🔴⚫️

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 jun 2016, 12:29

Skver je napisao/la:ako on to uradi pored svih davanja koja Sloboda mora ispuniti prema drzavi onda je stvarno lik za rubriku 'Vjerovali ili ne".....
Kao da već nije, ali nikad nama dosta. Dobro si napisao u svom postu, na neke stvari posebno nek obrate pažnju, neću ništa da ističem, skontaće ko ima pameti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 12:33

wobly92 je napisao/la:
Skver je napisao/la:ako on to uradi pored svih davanja koja Sloboda mora ispuniti prema drzavi onda je stvarno lik za rubriku 'Vjerovali ili ne".....
Kao da već nije, ali nikad nama dosta. Dobro si napisao u svom postu, na neke stvari posebno nek obrate pažnju, neću ništa da ističem, skontaće ko ima pameti.
Vas dvojica :bow:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 12:36

Pa ja nemam problem sa tim da prihvatim da se necemo boriti za nesto, trebali su samo reci cilj je sredina tabele :D

Ovako vec vidite na prvu da slabo kotiramo sa transferima u odnosu na Zelju i Zrinjski, a pogotovo Sarajevo. Nisu trebali obecavati nista i tjt. A rekli su nece se stediti pare na pojacanja, znaci nema stednje. Dajemo sve moguce pare za igrace koje imamo :crazy:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jun 2016, 12:40

Koje pare mi to imamo?
Da nisu ona dva i po' miliona duga? :wtf:

Malo realnosti nije na odmet.

Ista prica se provlacila i poslije dovodjenja Stjepanovica, Veselog i ostalih pojacanja a na kraju je vecina odusevila.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 07 jun 2016, 12:41

Skver je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:10 sati vec, a nakon jucerasnje blamaze jos nema niti nekog prosjecnog igraca da nas malo razgale ... :(
Kakve blamaze, koji vam je vise qurac, jel to blamaza sto je Ahmetovic presao u Sarajevo koje se blamira godina dana sa svojim trenerima i svojim "pojacanjima"...yebes i Sarica, nek ode, ionako nas je jednom izlevatio...i da niko ne dodje od bombasticnih pojacanja trebamo biti zadovoljni.....ko ce placati rate za reporogram, ko ce finansirati sezonu, pripreme i ostala potrazivanja.....to isto Sarajevo i Zeljo su potrosili brdo para, pa sta su napravili i ko ti moze garantovati ako dovedes ova pojacanja iz PL i rezultat ako imas protiv sebe ljude kojima ne odgovara sto im je Sloboda pokvarila koncepciju zagarantovane Evrope....Mi jedino sljedece godine mozemo napraviti rezultat ako Azmir dovede bas extra pojacanja iz vana al bas extra za nase uslove....ako on to uradi pored svih davanja koja Sloboda mora ispuniti prema drzavi onda je stvarno lik za rubriku 'Vjerovali ili ne".....
sve je to ok al azmir mora to onda rec a ne pricat idemo na titulu ne pitam koliko kosta
bolje rec onda idemo sljedce sezone opet na plasman u evropu pa ak uspijemo uspijemo ,to bi bilo puno odmjerenije a ne napadamo titulu !!! nafura narod a kasnije nema se para ,reprogram i tak
da je lijepo reko ne bi svijet ni imo ovakva ocekivanja

jos ako odu saric i kostic ,to bi bio bas veliki udarac .tim koji napada titulu (ko sto kaze azmir) ne smije dozvolit sebi da gubi ovakve igrace
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 12:43

Omerbavarac je napisao/la:Koje pare mi to imamo?

Ista prica se provlacila i poslije dovodjenja Stjepanovica, Veselog i ostalih pojacanja a na kraju je vecina odusevila.
Pa sto je receno titula, ne pitamo koliko kosta onda?

Kao da mi pravimo neki pritisak, samo se kaze da ne treba pricati nesto sto ne odgovara. Ja cu uzeti sezonsku i da ne dovedu nikog, da su rekli boriti cemo se za opstanak ja bih opet uzeo.

Moglo je se reci da ne primamo niske udarce samo, nije problem. Ovako svaki dan ocekujemo nekog vrh igraca iz inostranstva kako je receno, a u biti nam odlaze najdrazi igraci.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 12:49

Agamemnon je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Vas dvojica :bow:
:clap: :thumbup: a vidjet cete na kraju da cemo se ipak boriti za titulu cekaj te ljudi nije ni prozivka bila

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 12:59

I to oko prozivke je dokaz da imamo jos puno toga da bi bili kako treba klub.

Prosle godine da ovdje na forumu nije bilo 10 ljudi koji su navalili da bude predstavljanje igraca toga ne bi niti bilo. Vec su ih predstavili nekako jedva ..

Jucer trebala potpisati 2-3 igraca, a navijaci ne znaju jesul oni potpisali.

I sada jel moze biti sok, izadje vijest Tomic nije ipak potpisao. Ili Grahovac se nije pojavio i td. I samo navijaci dobijaju stresove.

Normalni klubovi predstave igraca dan kada potpise, a seoski pustaju navijace da dodju na prozivku i kontaju ko je koji?

A to nista ne kosta, samo pozoves medije u prostorije. Ako Tz uopste ima medije..

I to nije oko toga da je nekima krivo jer ne znaju neke stvari. Vec do marketinga i sitnica. Meni nije bitno sa kim pregovaraju, vec to da predstave koga su doveli. Zar ni to ne smije se znati do prozivke?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jun 2016, 13:07

tuzlak1987 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Koje pare mi to imamo?

Pa sto je receno titula, ne pitamo koliko kosta onda?

Kao da mi pravimo neki pritisak, samo se kaze da ne treba pricati nesto sto ne odgovara. Ja cu uzeti sezonsku i da ne dovedu nikog, da su rekli boriti cemo se za opstanak ja bih opet uzeo.

Moglo je se reci da ne primamo niske udarce samo, nije problem. Ovako svaki dan ocekujemo nekog vrh igraca iz inostranstva kako je receno, a u biti nam odlaze najdrazi igraci.
Ko garantuje da se sa ovim kadrom necemo boriti za titulu? :mrgreen:
Jos uvijek imamo odlicnu ekipu, dva igraca iz prve postave su nas napustila s tim da smo jednog zamijenili mozda i vecim kvalitetom ali to cemo tek da vidimo.

Nekolicina momaka je na probi, nekoliko ce ih jos sigurno doci tako da cemo opet jmati jednu super ekipu, samo treba imati strpljenja i sacekati.

Sloboda nije u poziciji da moze dovoditi igrace koji su vezani ugovorom jer iste treba platiti plus sto su to vjerovatno igraci koji iziskuju ogromne plate i potrazivanja a na Tusnju to ne mogu dobiti, barem ne u ovom trenutku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 13:10

Ako nema para trebali su Ahmeta prodati u janauru, dobili bi bar 300 000 KM.

A to da se necemo boriti za titulu vidi se na prvu odmah. Isto kao i u januaru da ce nam trebati igraca isto se i sada vidi. Jer su se od januara tri najveca konkurenta pojacali dobro ili se pojacavanju. A mi smo na proljece imali manje bodova od sve 4 konkurentske ekipe. A ovo trenutno je oslabljena januarska ekipa, ne bez 2 igraca vec potencijalno do kraja bez 4 ili 5 igraca.

Druga stvar zadrzavanje kostura, Zrinjski i Zeljo zadrzali kostur i to je gotova stvar.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 jun 2016, 13:12

Omerbavarac je napisao/la: Ko garantuje da se sa ovim kadrom necemo boriti za titulu? :mrgreen:
Jos uvijek imamo odlicnu ekipu, dva igraca iz prve postave su nas napustila s tim da smo jednog zamijenili mozda i vecim kvalitetom ali to cemo tek da vidimo.

Nekolicina momaka je na probi, nekoliko ce ih jos sigurno doci tako da cemo opet jmati jednu super ekipu, samo treba imati strpljenja i sacekati.

Sloboda nije u poziciji da moze dovoditi igrace koji su vezani ugovorom jer iste treba platiti plus sto su to vjerovatno igraci koji iziskuju ogromne plate i potrazivanja a na Tusnju to ne mogu dobiti, barem ne u ovom trenutku.
Jok tebra, ne. Samo nemoj ove sa probe Bgt. A ko kaže da trebamo dovoditi igrače koji imaju ugovor, ima dovoljno ovih bez ugovora, samo što ih ne registruje niko. :kafa: :D Ako odu Sarić i Kostić, sa trenutnom transfer politikom borimo se za sredinu tabele.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 13:16

tuzlak1987 je napisao/la:Ako nema para trebali su Ahmeta prodati u janauru, dobili bi bar 300 000 KM.

A to da se necemo boriti za titulu vidi se na prvu odmah. Isto kao i u januaru da ce nam trebati igraca isto se i sada vidi. Jer su se od januara tri najveca konkurenta pojacali dobro ili se pojacavanju. A mi smo na proljece imali manje bodova od sve 4 konkurentske ekipe. A ovo trenutno je oslabljena januarska ekipa, ne bez 2 igraca vec potencijalno do kraja bez 4 ili 5 igraca.
Sloboda ce opet biti u vrhu i borbi za evropu.
A nismo mi konkurent nikome za titulu,za to ti treba tri ili cetiri puta uzastopno da budes medju prva tri i izadjes u evropu da bi te neko svatio ozbiljno.
Kukate bezveze,glumite znalce.
Prosla sezona je dokaz da se i bez zvucnih pojacanja moze biti u vrhu.
Garantujem da cemo za nase uslove imati extra ekipu nista slabiju od proslogodisnje.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.