Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sarajevo ,Sloboda i Zrinjski.dundjer je napisao/la:Ko se bori?GradKamena1 je napisao/la:Said,Subić,Memisevic tri imena ,tri kluba se bore za iste igrace iz nase lige da vidimo ko ce najbolje pregovarace !
SA,Slo,Zrinja !dundjer je napisao/la:Ko se bori?GradKamena1 je napisao/la:Said,Subić,Memisevic tri imena ,tri kluba se bore za iste igrace iz nase lige da vidimo ko ce najbolje pregovarace !
Besic je napisao/la:Sarajevo ,Sloboda i Zrinjski.dundjer je napisao/la:Ko se bori?GradKamena1 je napisao/la:Said,Subić,Memisevic tri imena ,tri kluba se bore za iste igrace iz nase lige da vidimo ko ce najbolje pregovarace !
GradKamena1 je napisao/la:Said,Subić,Memisevic tri imena ,tri kluba se bore za iste igrace iz nase lige da vidimo ko ce najbolje pregovarace !
Mogla bi ti se ispunit zeljaLakoste je napisao/la:Ako Said ode u Zrinjski ja idem u madjarsku ambasadu, trazim azil, gradom setam u japankama i sa lentom oko struka.
Ma ja nevjerujem da ce sva tri kod nas,ako moram birat uzeo bi prie Subica ili Memisevica,strah me kakav je Said sa zdravljem iako je strasan igrac !tuzlak1987 je napisao/la:Moja procjena, Said hoce u Sarajevo ali ga najvise zeli Zrinjski. A Subicu i Memisevicu je najdraze da odu u Zrinjski ..
Takav se zicer nebi smio propustit,ima se zahvalit Stojanovicu,a Subic more i na ljevo krilo !Besic je napisao/la:Ne znam šta će Zrinjskom Subić , već imaju Stojkića i Stojanovića.
Siroki bi mogao dovesti Popovica iz Celika.tuzlak1987 je napisao/la:Siroki sigurno neZeljo Saida sigurno ne pa skontaj
NIsam od tog posla niti se kladim ,samo sam htio rec da svasta more bit,nisam potvrdio da ce bit 1000000 %,zivio ti meniLakoste je napisao/la:Evo, ne samo da cu to uraditi nego ti nudim i clansku Zrinjskog i godisnju po zelji za koju hoces tribinu o mom trosku ako dovedete Saida. Mislim da je posteno.
Ako bude suprotno da li si voljan da ucinis istu stvar?
[youtube][/youtube]GradKamena1 je napisao/la:NIsam od tog posla niti se kladim ,samo sam htio rec da svasta more bit,nisam potvrdio da ce bit 1000000 %,zivio ti meniLakoste je napisao/la:Evo, ne samo da cu to uraditi nego ti nudim i clansku Zrinjskog i godisnju po zelji za koju hoces tribinu o mom trosku ako dovedete Saida. Mislim da je posteno.
Ne sviđa mu se ponuđeno u opkladi. Ponudi mu auto pun kreča, četki i majicu Hajduka.Lakoste je napisao/la:Evo, ne samo da cu to uraditi nego ti nudim i clansku Zrinjskog i godisnju po zelji za koju hoces tribinu o mom trosku ako dovedete Saida. Mislim da je posteno.
Mislim da momak ceka moguci angazman vani, ako nista ne naleti onda imamo sansu ga dovest. Bilo bi dobroSabinho je napisao/la:Siroki bi mogao dovesti Popovica iz Celika.tuzlak1987 je napisao/la:Siroki sigurno neZeljo Saida sigurno ne pa skontaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.