FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Nighthawk
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Nighthawk » 07 jun 2016, 08:50

Ev sad jedna poslastica zasto Ahmet odlazi a info je 100% tacna. Odlazi covjek zato sto voli Slobodu a natjerali ga da proda finale u bn. Toliko od mene.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 jun 2016, 08:56

Nighthawk je napisao/la:Ev sad jedna poslastica zasto Ahmet odlazi a info je 100% tacna. Odlazi covjek zato sto voli Slobodu a natjerali ga da proda finale u bn. Toliko od mene.
Dobro je onda, ja mislio on otiso zbog vece plate..
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 07 jun 2016, 08:57

Zar se vi, kao navijaci Slobode, niste naucili da se ne treba nervirati previse? :) Panonsko otvoreno, kupanje, lijepo vrijeme, hladna piva, a ostalo bez srkleta :) Cuvajte se za ligu i tribine..
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 07 jun 2016, 08:58

. . evo i Husić potvrdi da je Ahmet dobio puno više novca nego što mu Sloboda mogla ponuditi . . . tako mogu uzeti bilo kojeg igrača kojem je istekao ugovor, jer jednostavno imaju više novca. Ovo sa klauzulom je smiješno. Da, prvo se treba pitat Sloboda, ali nije navedeno da ide pod istim uslovima . . . što su pojedinci i iskoristili . .

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 07 jun 2016, 08:59

klasik je napisao/la:
Nighthawk je napisao/la:Ev sad jedna poslastica zasto Ahmet odlazi a info je 100% tacna. Odlazi covjek zato sto voli Slobodu a natjerali ga da proda finale u bn. Toliko od mene.
Pa zbog toga je i otiso kad vec nemoze igrat srcem. To je to makar da lovu uzme.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jun 2016, 09:17

Nighthawk je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Pa zbog toga je i otiso kad vec nemoze igrat srcem. To je to makar da lovu uzme.
Jel ga ko natjerao da zabije 1(slovima :JEDAN) gol za polusezonu :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 jun 2016, 09:21

staragarda je napisao/la: Jel ga ko natjerao da zabije 1(slovima :JEDAN) gol za polusezonu :urnebes: :urnebes:
Oni su bolan natjerali covjeka da onolike zicere promasi...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 07 jun 2016, 09:25

zasto mislis da ce ti neko povjerovat?
Ev sad jedna poslastica zasto Nighthawk folira a info je 100% tacna. Folira covjek zato sto ne voli Slobodu a natjerali ga da folira po forumu u tz. Toliko od mene.
A sad adio...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 jun 2016, 09:33

klasik je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Jel ga ko natjerao da zabije 1(slovima :JEDAN) gol za polusezonu :urnebes: :urnebes:
Djelomično bi se trebala smiriti situacija nakon što je kontaktiran Memišević. Čovjek ima aktivan ugovor, znači da su naši bili spremni platiti i odštetu vjerovatno. Žao mi je Ahmetovića. prvo jer ga pljuju, pronašao je bolji angažman i ponudu koju mi nismo mogli/nismo imali vjerovatno potrebe da pratimo, jer se moglo desiti da presjedi na klupi, za koju je preskup. Hvala mu na svemu i sretno. Ispalo je glupo što je to baš Sarajevo nakon onih izjava, ali fudbal je biznis. ;) Sačekajmo ipak da se završi transfer rok, pa da onda imamo adekvatnu sliku gdje smo, još je rano da osuđujemo bilo kakve poteze. :kafa: Ima tu x faktora i uvjeta koji nam kroje ekipu, a ona će biti sastavljena po principu "Ispruži se koliko ti je krevet dug".

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jun 2016, 09:43

NKMramor je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Djelomično bi se trebala smiriti situacija nakon što je kontaktiran Memišević. Čovjek ima aktivan ugovor, znači da su naši bili spremni platiti i odštetu vjerovatno. Žao mi je Ahmetovića. prvo jer ga pljuju, pronašao je bolji angažman i ponudu koju mi nismo mogli/nismo imali vjerovatno potrebe da pratimo, jer se moglo desiti da presjedi na klupi, za koju je preskup. Hvala mu na svemu i sretno. Ispalo je glupo što je to baš Sarajevo nakon onih izjava, ali fudbal je biznis. ;) Sačekajmo ipak da se završi transfer rok, pa da onda imamo adekvatnu sliku gdje smo, još je rano da osuđujemo bilo kakve poteze. :kafa: Ima tu x faktora i uvjeta koji nam kroje ekipu, a ona će biti sastavljena po principu "Ispruži se koliko ti je krevet dug".
Ko je Popljuvao Ahmetovića :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 jun 2016, 09:46

staragarda je napisao/la:Ko je Popljuvao Ahmetovića :?
Ne kažem da je većina, al' ima finih komentara na stranici, ograničeni k'o balkon. :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 09:55

10 sati vec, a nakon jucerasnje blamaze jos nema niti nekog prosjecnog igraca da nas malo razgale ... :(

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 09:58

tuzlak1987 je napisao/la:10 sati vec, a nakon jucerasnje blamaze jos nema niti nekog prosjecnog igraca da nas malo razgale ... :(
Idemo ja i ti u Slobodu,nek imaju barem dvije prinove :cry:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 09:59

Vjerujte @defouru ..ovako vjerovatno i jeste.

Samo Bekrica nakon polusezone u Zelji onako lose ne bi trebali uzeti niti pod razno. Ako uzmemo znaci pristajemo da budemo iza 4 ekipe na tabeli.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 jun 2016, 10:19

NKMramor je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Ko je Popljuvao Ahmetovića :?
Ne kažem da je većina, al' ima finih komentara na stranici, ograničeni k'o balkon. :urnebes:
KRetena nam nikad nije ni falilo. Al svejedno nabijem ga na **** samo zbog izjave za Šoping :(
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 07 jun 2016, 10:20

tuzlak1987 je napisao/la:10 sati vec, a nakon jucerasnje blamaze jos nema niti nekog prosjecnog igraca da nas malo razgale ... :(
Nemoj tih prosjecnih igraca, jer odma' ce dezurni debili poceti da seru kako su ne zadovoljni :damn:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 07 jun 2016, 10:22

Mogu se sad kladiti da je to avazov sport napisao onako, svakako su poznati po tome da nisu baš dobri :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 jun 2016, 10:30

tuzlak1987 je napisao/la:Vjerujte @defouru ..ovako vjerovatno i jeste.

Samo Bekrica nakon polusezone u Zelji onako lose ne bi trebali uzeti niti pod razno. Ako uzmemo znaci pristajemo da budemo iza 4 ekipe na tabeli.
Kakav Bekrić. Nudio se on nama i prije Želje. Zaobić u širokom luku.
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 10:38

Dedic bi vec bio dobar, 25 godina i dobra sezona u Celiku ..

A i Bogdanovic isto, imao je dobrih utakmica u Zelji do povrede. A odigrao je dosta utakmica i u Evropi za njih (10 po 90 min). Naravno ako je zdrav, ne potpisivati nista dok se ne urade dobri pregledi jer je pola godine van terena.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 jun 2016, 10:49

Kakve su bombe za danas,jel opet pod noge? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.