FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al jos ne vjerujem da nismo u evropu otisli
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da je tragedija što mali Ćatak odsustvuje 6 mjesec... Svaki mjesec u njegovim godinama je puno... Samo da mu to ne unišiti uzlaznu putanju razvoja.... 

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
zagor1987 je napisao/la:Al jos ne vjerujem da nismo u evropu otisli
nije loshe nekad i odmoriti[WHITE SMILING FACE]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
babuka more i s jednom nogom prepisati ovu ligu, tako da nema potrebe za ljekarskim pregledom 

Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
THEC je napisao/la:babuka more i s jednom nogom prepisati ovu ligu, tako da nema potrebe za ljekarskim pregledom
jesam li ja jedini skeptichan visa vis babuke?ja mislim da on ne mozhe hodati
VVVBK
ma moze, samo je pitanje koliko i on sam smije vise ici u jace duelenukleusmember je napisao/la:THEC je napisao/la:babuka more i s jednom nogom prepisati ovu ligu, tako da nema potrebe za ljekarskim pregledom
VVVBK
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
THEC je napisao/la:ma moze, samo je pitanje koliko i on sam smije vise ici u jace duelenukleusmember je napisao/la:THEC je napisao/la:babuka more i s jednom nogom prepisati ovu ligu, tako da nema potrebe za ljekarskim pregledom
VVVBK
hmmmm
VVVBK
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
U ekipi imamo tri klasna igrača,( Benko, Delač, Dulja) sva trojica nas najvjerovatnije napuštaju, dakle ostaje nam 0 klasnih igrača. A nekad smo ih imali šest (ova trojica plus cimi, stojčev, krste).
- Burberry46
- Kontakt:
Treba u statut ugraditi tačku da koja god uprava ne izbori evropu u ovoj kukuruz ligi automatski dobija otkaz,jer za nas to kao klub je ravno cunamiju!!!zagor1987 je napisao/la:Al jos ne vjerujem da nismo u evropu otisli
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Ako dovedu Subica i Saida i zadrze Delaca, Pavlovica i mozda jos tri cetiri igraca oprostit cu im sve. Nadam se da ce ta zvucna imena biti kvalitetna. Sa Hodzicem i Ahmetovicem sam zadovoljan. Ocekujem i Memisevica aBd.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Trenutno:
Golmani: Pavlovic, Plakalo i Trifkovic.
Akademci: Kadusic, Rastoder, Mihojevic, Radovac, Heric, Vazda, Veladzic, Gljiva, Catakovic i Osmanovic.
''Premijerligasi'': Kovacevic, Bekic2, Rustemovic, Berberovic, Hebibovic, Bekic, Okic, Ahmetovic i Hodzic.
''Klasa/Stranci'': Kallasi, Duljevic, Reis, Cezar, Benko i Kramar.
Po meni su golmani i Akademci zavrsena prica. Isto kao i prodaja Benke i Dulje, te pa-pa Okicu, Kramaru, Cezaru i Reisu.
Onda ovako izgleda kostur za sljedecu sezonu (ako ne bude jos odlazaka, naravno):
Akademci: Kadusic, Rastoder, Mihojevic, Radovac, Heric, Vazda, Veladzic, Gljiva, Catakovic i Osmanovic.
''Premijerligasi'': Kovacevic, Bekic2, Rustemovic, Berberovic, Hebibovic i Bekic.
''Klasa/Stranci'': Kallasi, Husejinovic, STOPER, ZADNJI VEZNI, LIJEVO KRILO, Hodzic i Ahmetovic.
Ovi nepoznati, napisani veliki slovima su igraci kvalitete ala Benko
''Premijerligasi'': Kovacevic, Bekic2, Rustemovic, Berberovic, Hebibovic, Bekic, Okic, Ahmetovic i Hodzic.
''Klasa/Stranci'': Kallasi, Duljevic, Reis, Cezar, Benko i Kramar.
Po meni su golmani i Akademci zavrsena prica. Isto kao i prodaja Benke i Dulje, te pa-pa Okicu, Kramaru, Cezaru i Reisu.
Onda ovako izgleda kostur za sljedecu sezonu (ako ne bude jos odlazaka, naravno):
''Premijerligasi'': Kovacevic, Bekic2, Rustemovic, Berberovic, Hebibovic i Bekic.
''Klasa/Stranci'': Kallasi, Husejinovic, STOPER, ZADNJI VEZNI, LIJEVO KRILO, Hodzic i Ahmetovic.
Ovi nepoznati, napisani veliki slovima su igraci kvalitete ala Benko

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sjesti i nadati se da će ovo izaći na dobro..
i kad je tesko ti nemoj stati, dobro znaj sve cu tebi dati
dusu ponos zivot svoj, vjecno s tobom sjever tvoj
1946
dusu ponos zivot svoj, vjecno s tobom sjever tvoj
1946
"Ne more se čovjek borit protiv sile kad je ne zna i ne vidi..."
Azmir Husić, KPD Foča, 06. VI 2016.
Ahmete dobro dosao i sretno...
Ujutru u 8 je Hodzic u Sarajevu.
Hasalete sa sehurakinosvra je napisao/la:"Ne more se čovjek borit protiv sile kad je ne zna i ne vidi..."

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Oooo pa nije te 2 mjeseca bilokinosvra je napisao/la:"Ne more se čovjek borit protiv sile kad je ne zna i ne vidi..."

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Tu sam, nemam puno vremena da pisem ali naletim ponekad.muhamedhulk je napisao/la:Oooo pa nije te 2 mjeseca bilokinosvra je napisao/la:"Ne more se čovjek borit protiv sile kad je ne zna i ne vidi..."
Ujutru u 8 je Hodzic u Sarajevu.Ziv si
Selam i pozdrav svima

- muhamedhulk
- Kontakt:
Alejkumu selam.
))

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
I šta rekoše, Sejfudin došao kod nas.
Haj na hajr..
Haj na hajr..
Dovođenje Saida u ovakvom stanju u kakvom je sada, sa hroničnim povredama mogu priželjkivati samo oni koji su naivni ili oni koji mrze Sarajevo, pa zar nismo imali Alispahića do prije godinu-dvije u takvom stanju. Kontekst i prilike u kojima je Said došao prošli put u Sarajevo i sad su drukčije, tako da bi to bio veliki korak unazad, ako ne učimo iz iskustava onda zaista i ne možemo postati klub koji će igrati grupne faze u Europi kroz par godina. Said je dao puno Sarajevu pogotovo u onim utakmicama protiv Levskog iz Sofije, ali molim Vas budite racionalni kad priželjkujete igrače da ne bi za par mjeseci pljuvali iste (a on više nije igrač od prije par godina). Nama treba još 2-3 igrača koji su kalibar Benke i Duljevića na pozicijama na kojim se kreiraju šanse u teškim utakmicama, a da pritom nećemo gubit 2-3 igrača u defanzivnim zadacima, jer ova (de)formacija i (ne)taktika iz prošle sezone je užasna. Pored svega mislim da Radovac mora što prije otići, klub ga mora što prije prodati, jer će stagnirati (već stagnira), a nama i nije od neke koristi i pod hitno potražiti zamjenu na lijevom beku ili adekvatnu konkurenciju Bekiću na toj poziciji.