FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
mislim da bi on samo za stan i neku platu pristao igrati do kraja karijere u Sarajevu, da ne mora dirat ustedjevinu za preseljenje gore. ali sve ce se skoro znati, opet kazem ne znam koliko su u Sa zainteresovani za njega, ali znam da mu se prica i oko akademije svidja, i da iz azerbejdzana ima iskustva sa istom i da bi imao neke ideje koje bi volio prenijet u treniranju djece kod nas, a sa tom akademijom u sa bi imao uslove da sve to implementuje. vidjet cemo.
Azmir ti je sve rekao u intervju na drugom portalu,Sarajevo nidi sto drugi ne mogu i to je to,al ne sumnjam da ce vam dovest pojacanja,mozda i bolja od ovog Ahmeta koji po meni nista specijalno,draze bi mi bilo Dzidica dovest al etoadnan27 je napisao/la:JA SAM CUO DA IMA ISTINE ZA BENKU DA BI MOGO U KONTRA PRAVCU NJIMA SARIC I AHMET NAMA BENKO NE ZNAM JEL ISTINA
-
- Kontakt:
Ma brate iznervirase me pojedinci sa ovakvim pricama, pa sam ja to malo sarkasticno napisaoadnan27 je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:AZMIRE **** ODLAZI IZ SVETINJE!
Jel' on ima i malo srama? Sve nas javno laze! Kaze borimo se za Europu, a pola ekipe nam ode... Dovode nam se Kamerunci neki koji ne znaju trcat'... FUJ![]()
Ako imas srama otici ces sam iz kluba, taman izborimo Europu, i necemo imat' 5 igraca da izborimo opstanak... Pa ovo je Liga 12, svi klubovi su dobri...STA TI BI BRATE HAHAH
![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ma kakvo zatiše vidiš da zadnjih deset dana svaki dan najavljuju bombeAerials je napisao/la:kod nas Boga mi neko zatišje sa pojačanjima

Ovih dana ce te vec zaboraviti na Ahmeta, samo se bez sikirancije prijatelji. 

Jes' al' nikakve eksplozije nema jošCoraco je napisao/la:Ma kakvo zatiše vidiš da zadnjih deset dana svaki dan najavljuju bombeAerials je napisao/la:kod nas Boga mi neko zatišje sa pojačanjima

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Koktrijeb je napisao/la:Ovih dana ce te vec zaboraviti na Ahmeta, samo se bez sikirancije prijatelji.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Pa hladni ratAerials je napisao/la:Jes' al' nikakve eksplozije nema jošCoraco je napisao/la:Ma kakvo zatiše vidiš da zadnjih deset dana svaki dan najavljuju bombeAerials je napisao/la:kod nas Boga mi neko zatišje sa pojačanjima

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Samo mi pregovaramo, ostali dovode pojačanja!
Manite se šuplje i pregovaranja, nemojte biti djeca!
Vidi se iz aviona da je uprava polupala lončiće, svaka iole iskusna uprava ugovore sa igračima koje žele zadržati produžava prije isteka tekuće sezone, samo kod nas se ugovori produžavaju "automatski". Da su produžili ugovore sa "automatskim" igračima prije isteka istih sada bi nam za Ahmeta morali isplatiti makar 200 miljki.
I nemojte mi bacanja šuplje, doći će bolji od Ahmeta, ne kažem da je nemoguće ali ko će tom "boljem" biti konkurencija kako ga nebi ubrzo safatala kurcobolja?!
Volim Azmira i sve što je uradio za klub cijenim, ali je tvrdoglav ko mazga i ovo što ne znamo 3 dana pred početak priprema s kakvim ćemo igračima nastupiti u narednoj sezoni je samo njegova odgovornost!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Manite se šuplje i pregovaranja, nemojte biti djeca!
Vidi se iz aviona da je uprava polupala lončiće, svaka iole iskusna uprava ugovore sa igračima koje žele zadržati produžava prije isteka tekuće sezone, samo kod nas se ugovori produžavaju "automatski". Da su produžili ugovore sa "automatskim" igračima prije isteka istih sada bi nam za Ahmeta morali isplatiti makar 200 miljki.
I nemojte mi bacanja šuplje, doći će bolji od Ahmeta, ne kažem da je nemoguće ali ko će tom "boljem" biti konkurencija kako ga nebi ubrzo safatala kurcobolja?!
Volim Azmira i sve što je uradio za klub cijenim, ali je tvrdoglav ko mazga i ovo što ne znamo 3 dana pred početak priprema s kakvim ćemo igračima nastupiti u narednoj sezoni je samo njegova odgovornost!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ne svrsava niko sto je najgoreAgamemnon je napisao/la:Nikako objasniti momcima da neki moraju ici,da bi drugi dosli.adnan27 je napisao/la:BRATE MENI DODJE DA SE OVDJE SKROZ SKINEM AL OSTANEM RADI NEKIH FORUMASA KAO TI OVO JE VISE SMOR OD DJECEAgamemnon je napisao/la:Igraci odlaze drugi ce doci,i tako evo kako je postao fudbal.
Uvjek isto na pauzi. Uvijek.
A do petka svrsavat cete ko balavci.
Boze koja negativa.
Sarajlije ako svrsavaju na igraca koji je dao jedan gol citavu polusezonu njihov problem.
Na jesen je bio strasan,ali proljece katastrofa.
Dolazi mladji i bolji,samo to cu reci.
Samo lagano narode 

Coraco je napisao/la:Pa hladni ratAerials je napisao/la: Jes' al' nikakve eksplozije nema još

-
- Kontakt:
Ko je ono sa foruma je bio admin stranice Merso Ahmet?
Sto je bolan brises

Sto je bolan brises

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Prekucali forumasi i Husrefa i Azmira 
Evo da vam kopiram nesto
Brate iskreno da ti kazem, danas sam bio sa deckom iz srebrenika koji radi za tu agenciju, on je isao po Andersona, i i Chukwua, decko je strasan, sinoc je prespavao u hotelu i kaze da nije imao vode nesto u sobi i da je bio iznerviran, nije se mogao okupati , tek je danas dobio prebacaj u drugu sobu, za prvi trening je maskota, brz, prodoran, vidi se da je dobar igrac
traze ga trenutno jos 3 kluba 2 iz njemacke 2 i 3 lige i neki belgijski klub, poslije treninga je bio zadovoljan, uvjetima i treningom, pa sad je do nadleznih da vide da li ce potpisati, ali ja mislim da hoce, jer je pokazao da je majstor
on i Anderson potpisuju sigurno
Vjeruj da je Ahmet nula za ovog samo da to bude to... 

Evo da vam kopiram nesto
Brate iskreno da ti kazem, danas sam bio sa deckom iz srebrenika koji radi za tu agenciju, on je isao po Andersona, i i Chukwua, decko je strasan, sinoc je prespavao u hotelu i kaze da nije imao vode nesto u sobi i da je bio iznerviran, nije se mogao okupati , tek je danas dobio prebacaj u drugu sobu, za prvi trening je maskota, brz, prodoran, vidi se da je dobar igrac

Al' nije Chukwu nego Uchechi 

Steta za Ahmeta. Prejak je igrac i steta sto pojacava redove konkurenta za vrh tabele. S druge strane, sada je izvjesno da ce doci neka centarforcina, jer u suprotnom sva prica oko borbe za titulu i evropske Slobode bi se ispostavila kao suplja. A ruku na srce, Husic ne prosipa suplju. Pa da vidimo... 

A sad adio...
Znaci rijesili smo se "skarta"???Sad u ovoj hefti dolaze top igraci...kojih mora bit 6 najmanje...cudno,valjda uspijemo.
Jedno je PREGOVARAT,a drugo je DOVEST igraca...nabijem na qurac pregovaranja vise.Mi samo pregovaramo,drugi dovode.
Targeteeeeee nece Ahmet nigdje
nazalost mali smo mi jos u svakom pogledu...puno nam srece zelim u nastavku...eksplozija,bombi,granata i cega vise ne...pa prije puce top sa Kicelja nego na Tusnju "bomba" 
Jedno je PREGOVARAT,a drugo je DOVEST igraca...nabijem na qurac pregovaranja vise.Mi samo pregovaramo,drugi dovode.
Targeteeeeee nece Ahmet nigdje

Zlatan Nalić sin tuzlanski
citirao bi ovo da se zapamti, i zaboravite "bombe" i gluposti ne budite man.city navijaci.Probisvjet je napisao/la:Mi moramo dovoditi relativno nepoznata imena i pretvarati ih u poznatija da bi na taj nacin profitirali i stvarali klub jacim. To je bio i recept Maribora.
Tako je i Dinamo dovodio, manje vrijedne-jeftinije igrace,a prodavao ih za velike novce.
Zato ako neki misle da ce doci pojacanje vrijedno nekoliko miliona neka se odmah presaltaju na neki od evropskih klubova. Ovo sto radi nasa uprava je genijalno i dosada najbolje sto se radi.
Svaki igrac doveden u Slobodu koji bude na izlaznim vratima i prodavan mora vrijediti bar tri puta vise od onoga sto je ulozeno u njega. Nadajmo se da ce neko od ovih fudbalera prerasti u pravi dragulj.
Najbitnije je da imamo Husrefa koji zna prepoznati anonimusa koji moze postati ozbiljan igrac, a u to smo se uvjerili vec.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
emirzlaTu je napisao/la:Znaci rijesili smo se "skarta"???Sad u ovoj hefti dolaze top igraci...kojih mora bit 6 najmanje...cudno,valjda uspijemo.
Targeteeeeee nece Ahmet nigdje![]()
nazalost mali smo mi jos u svakom pogledu...puno nam srece zelim u nastavku...eksplozija,bombi,granata i cega vise ne...pa prije puce top sa Kicelja nego na Tusnju "bomba"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.