bas si carapa pa imas li ti 15000 da das ahmetu platu ja da sam azmir nebi mu dao jer nije zasluzio a ova uprava je uradila toliko dobrog ovom klubu da bi bilo sramota bilo sta reci cuj azmir laze haa mene bi bilo sramota to izjaviticarapa je napisao/la:Jbt to kada smo mi najavili napad na duplu krunu a igraci nam iz kluba odlaze kako hoce. Ne znamo hocemo li uopste imati 6 sposobnih igraca za opstanka i nadamo se da ce nam pojacanje biti neki igrac kojeg smo doveli na probu iz entitetske lige.
Nego ima li ijedan sposoban novinar da pita Azmira zasto javno laze? Tj da igraci imaju ugovore i onda se ispostavi da nijedan nemaju.
Te price struka procijenila da Ahmet ne treba okacite macku o rep. Svaki trener bi vise volio imati 2 sposobna igraca na jednoj poziciji i da se njih 2 bore za mjesto u timu. Jednostavno uprava je pogubila konce. Kao i na zimu ove godine; najave titula i onda nikakvo pojacanje. Isto nam se desava sada a vi slijepci i dalje pravdajte svaki potez Uprave kluba.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Rekao da ne voli Zelju, e bas je lazac postao, nekada dok smo zajedno sjedili u klupi i mastali o nekim stvarima, Zeljo mu je poslije Celika bio nas najdrazi kub, al vidjet cemo ne znam ima li Sa interes za njega 

keno83 je napisao/la:Rekao da ne voli Zelju, e bas je lazac postao, nekada dok smo zajedno sjedili u klupi i mastali o nekim stvarima, Zeljo mu je poslije Celika bio nas najdrazi kub, al vidjet cemo ne znam ima li Sa interes za njega
Istina

Je li izjavio da se igracima automatski produzavaju ugovori jer smo izborili Evropu? Jeste i to je notorna laz. Mani me opravdavanja svakog njegovog poteza. Znaci izjavis nesto sto nije tacno znaci da lazes, i boli me briga je li tebe to sramota reci ili nije. Ako je tako, ako se nema para, mogao je fino izjaviti : "Ljudi nema se para, pokusat cemo uraditi sve sto mozemo da budemo sto bolje plasirani na tabeli" i vjeruj da mu niko ne bi rijeci rekao. I da su u tom slucaju svi glavni igraci otisli svi bi se slozili ok nema se para i cao. A ne ovako najavljujes pojacanja iz liga gdje ljudi zaradjuju kao kod nas cijela liga za mjesec a glavni igraci ti odlaze iz kluba kada oni hoce i kako oni hoce.adnan27 je napisao/la:bas si carapa pa imas li ti 15000 da das ahmetu platu ja da sam azmir nebi mu dao jer nije zasluzio a ova uprava je uradila toliko dobrog ovom klubu da bi bilo sramota bilo sta reci cuj azmir laze haa mene bi bilo sramota to izjaviticarapa je napisao/la:Jbt to kada smo mi najavili napad na duplu krunu a igraci nam iz kluba odlaze kako hoce. Ne znamo hocemo li uopste imati 6 sposobnih igraca za opstanka i nadamo se da ce nam pojacanje biti neki igrac kojeg smo doveli na probu iz entitetske lige.
Nego ima li ijedan sposoban novinar da pita Azmira zasto javno laze? Tj da igraci imaju ugovore i onda se ispostavi da nijedan nemaju.
Te price struka procijenila da Ahmet ne treba okacite macku o rep. Svaki trener bi vise volio imati 2 sposobna igraca na jednoj poziciji i da se njih 2 bore za mjesto u timu. Jednostavno uprava je pogubila konce. Kao i na zimu ove godine; najave titula i onda nikakvo pojacanje. Isto nam se desava sada a vi slijepci i dalje pravdajte svaki potez Uprave kluba.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
I treba se nekih staraca rijesit,mladje naci i vezat ugovorom..
SLIBODA ih prodala k sad su face..
To je biznis,kakva ljubav..
SLIBODA ih prodala k sad su face..
To je biznis,kakva ljubav..
JA SAM CUO DA IMA ISTINE ZA BENKU DA BI MOGO U KONTRA PRAVCU NJIMA SARIC I AHMET NAMA BENKO NE ZNAM JEL ISTINA
Igraci odlaze drugi ce doci,i tako evo kako je postao fudbal.
Uvjek isto na pauzi. Uvijek.
A do petka svrsavat cete ko balavci.
Boze koja negativa.
Boze koja negativa.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Stvari su se promjenile od one tuce,plus je rekao prixa se samo o Zelji bjeze nam par bodova. Meni nije rekao da mu je iko drag osim Celika mozda zato jer sam ga zezao u vezi Sarajeva. Uglavnom ako ga Sarajevo zeli a nadam se da ga zeli,tesko da finansijski ko moze parirat, mada njemu novac ne igra ulogu jesan od rijetkih igraca da ne trci za parama a moze mu se da bira i ovdje i vani i to u 33 godini. Ko god da ga dovede usrecio sekeno83 je napisao/la:Rekao da ne voli Zelju, e bas je lazac postao, nekada dok smo zajedno sjedili u klupi i mastali o nekim stvarima, Zeljo mu je poslije Celika bio nas najdrazi kub, al vidjet cemo ne znam ima li Sa interes za njega
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 06 jun 2016, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Je li izjavio da se igracima automatski produzavaju ugovori jer smo izborili Evropu? Jeste i to je notorna laz. Mani me opravdavanja svakog njegovog poteza. Znaci izjavis nesto sto nije tacno znaci da lazes, i boli me briga je li tebe to sramota reci ili nije. Ako je tako, ako se nema para, mogao je fino izjaviti : "Ljudi nema se para, pokusat cemo uraditi sve sto mozemo da budemo sto bolje plasirani na tabeli" i vjeruj da mu niko ne bi rijeci rekao. I da su u tom slucaju svi glavni igraci otisli svi bi se slozili ok nema se para i cao. A ne ovako najavljujes pojacanja iz liga gdje ljudi zaradjuju kao kod nas cijela liga za mjesec a glavni igraci ti odlaze iz kluba kada oni hoce i kako oni hoce.[/quotcarapa je napisao/la:adnan27 je napisao/la:bas si carapa pa imas li ti 15000 da das ahmetu platu ja da sam azmir nebi mu dao jer nije zasluzio a ova uprava je uradila toliko dobrog ovom klubu da bi bilo sramota bilo sta reci cuj azmir laze haa mene bi bilo sramota to izjaviticarapa je napisao/la:Jbt to kada smo mi najavili napad na duplu krunu a igraci nam iz kluba odlaze kako hoce. Ne znamo hocemo li uopste imati 6 sposobnih igraca za opstanka i nadamo se da ce nam pojacanje biti neki igrac kojeg smo doveli na probu iz entitetske lige.
CUCEMO SE DO POCETKA PRIPREMA PA CU TE PITATI JEL LAZE I VIDJET CES SA KOJIM SE IGRACIMA PREGOVARA I SAMO JE VRIJEME KAD CE SE DOGOVORITI
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne mijesaj babe i zabe.Izjavio je da klub ima pravo da razgovara sa igracima,odnosno ako klub zeli da produzi nekome ugovor da ce ga produzit,a sa Ahmetom to nije bio slucaj.Vjerovatno nije u planovima Husrefa,i nema potrebe da jedan od placenijih igraca ekipe sjedi na klupi.Realno onakav,iz drugog dijela sezone,nam ne treba ni na klupi.carapa je napisao/la:Je li izjavio da se igracima automatski produzavaju ugovori jer smo izborili Evropu? Jeste i to je notorna laz. Mani me opravdavanja svakog njegovog poteza. Znaci izjavis nesto sto nije tacno znaci da lazes, i boli me briga je li tebe to sramota reci ili nije. Ako je tako, ako se nema para, mogao je fino izjaviti : "Ljudi nema se para, pokusat cemo uraditi sve sto mozemo da budemo sto bolje plasirani na tabeli" i vjeruj da mu niko ne bi rijeci rekao. I da su u tom slucaju svi glavni igraci otisli svi bi se slozili ok nema se para i cao. A ne ovako najavljujes pojacanja iz liga gdje ljudi zaradjuju kao kod nas cijela liga za mjesec a glavni igraci ti odlaze iz kluba kada oni hoce i kako oni hoce.adnan27 je napisao/la:bas si carapa pa imas li ti 15000 da das ahmetu platu ja da sam azmir nebi mu dao jer nije zasluzio a ova uprava je uradila toliko dobrog ovom klubu da bi bilo sramota bilo sta reci cuj azmir laze haa mene bi bilo sramota to izjaviticarapa je napisao/la:Jbt to kada smo mi najavili napad na duplu krunu a igraci nam iz kluba odlaze kako hoce. Ne znamo hocemo li uopste imati 6 sposobnih igraca za opstanka i nadamo se da ce nam pojacanje biti neki igrac kojeg smo doveli na probu iz entitetske lige.

BRATE MENI DODJE DA SE OVDJE SKROZ SKINEM AL OSTANEM RADI NEKIH FORUMASA KAO TI OVO JE VISE SMOR OD DJECEAgamemnon je napisao/la:Igraci odlaze drugi ce doci,i tako evo kako je postao fudbal.
Boze koja negativa.
-
- Kontakt:
AZMIRE **** ODLAZI IZ SVETINJE!
Jel' on ima i malo srama? Sve nas javno laze! Kaze borimo se za Europu, a pola ekipe nam ode... Dovode nam se Kamerunci neki koji ne znaju trcat'... FUJ
Ako imas srama otici ces sam iz kluba, taman izborimo Europu, i necemo imat' 5 igraca da izborimo opstanak... Pa ovo je Liga 12, svi klubovi su dobri...
Jel' on ima i malo srama? Sve nas javno laze! Kaze borimo se za Europu, a pola ekipe nam ode... Dovode nam se Kamerunci neki koji ne znaju trcat'... FUJ

Ako imas srama otici ces sam iz kluba, taman izborimo Europu, i necemo imat' 5 igraca da izborimo opstanak... Pa ovo je Liga 12, svi klubovi su dobri...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Zakuhalo se... 

vise zalim za Perom nego Ahmetom, jer mislim da ce doci bolji napadac.
Ali sto imamo azurnu web stranicu to je strasno...
Ali sto imamo azurnu web stranicu to je strasno...
kod nas Boga mi neko zatišje sa pojačanjima 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:AZMIRE **** ODLAZI IZ SVETINJE!
Jel' on ima i malo srama? Sve nas javno laze! Kaze borimo se za Europu, a pola ekipe nam ode... Dovode nam se Kamerunci neki koji ne znaju trcat'... FUJ![]()

Adnane sine ne zelim da se svadjam niti da ti meni sutra pises evo sa ovim smo pregovarali a ovoga smo doveli.
Reci mi je li Azmir rekao da ide samo jedan igrac iz prvih 11? Jeste, a koliko ih je vec otislo?
I manite se odmah istih floskula. Azmire idi mi smo protiv tebe i slicno. Isto ste neka p.ic,ka tu pa se lafo nesto sazalijevate.
Da je ovo sve neozbiljno jeste pa vi pricajte sta hocete.
Reci mi je li Azmir rekao da ide samo jedan igrac iz prvih 11? Jeste, a koliko ih je vec otislo?
I manite se odmah istih floskula. Azmire idi mi smo protiv tebe i slicno. Isto ste neka p.ic,ka tu pa se lafo nesto sazalijevate.
Da je ovo sve neozbiljno jeste pa vi pricajte sta hocete.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Nikako objasniti momcima da neki moraju ici,da bi drugi dosli.adnan27 je napisao/la:BRATE MENI DODJE DA SE OVDJE SKROZ SKINEM AL OSTANEM RADI NEKIH FORUMASA KAO TI OVO JE VISE SMOR OD DJECEAgamemnon je napisao/la:Igraci odlaze drugi ce doci,i tako evo kako je postao fudbal.
Boze koja negativa.
Sarajlije ako svrsavaju na igraca koji je dao jedan gol citavu polusezonu njihov problem.
Na jesen je bio strasan,ali proljece katastrofa.
Dolazi mladji i bolji,samo to cu reci.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Beduin
- Kontakt:
Zeca smo zaganjali i dogovarali da ga dovedemo, ali izgleda nece momak radi Husrefa, ne znam dal' je imao ranijih losih iskustava sa njim ili zbog tudjih prica!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
nevazno sada, to je bilo prica kad smo jos sutali loptu u dresu Celika pa Zenickog zelje, sad se mozda nesto po tom pitanju i promjenilo, ne znam nismo pricali o tome, ali mu je zelja da preseli u Sarajevo i radi djeteta i kvalitetnijeg zivota, da se skloni od Ze, tako da je normalno da prednost imaju sarajevski klubovi, i zbog glavnog grada i zbog tradicije i ambicija. pozzzagor1987 je napisao/la:Stvari su se promjenile od one tuce,plus je rekao prixa se samo o Zelji bjeze nam par bodova. Meni nije rekao da mu je iko drag osim Celika mozda zato jer sam ga zezao u vezi Sarajeva. Uglavnom ako ga Sarajevo zeli a nadam se da ga zeli,tesko da finansijski ko moze parirat, mada njemu novac ne igra ulogu jesan od rijetkih igraca da ne trci za parama a moze mu se da bira i ovdje i vani i to u 33 godini. Ko god da ga dovede usrecio sekeno83 je napisao/la:Rekao da ne voli Zelju, e bas je lazac postao, nekada dok smo zajedno sjedili u klupi i mastali o nekim stvarima, Zeljo mu je poslije Celika bio nas najdrazi kub, al vidjet cemo ne znam ima li Sa interes za njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.