FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 06 jun 2016, 22:15

Neka ga u Moldaviji hvala .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 06 jun 2016, 22:16

Kakva posudba Sharbinija, istice mu ugovor za 20 dana.
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 jun 2016, 22:17

Hahahaha opet krecu 'insajderske', folovi, golovi :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 06 jun 2016, 22:17

franklampard8 je napisao/la:Kakva posudba Sharbinija, istice mu ugovor za 20 dana.
neka ga kod nas bar tih 20 dana :lol:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 jun 2016, 22:18

franklampard8 je napisao/la:Kakva posudba Sharbinija, istice mu ugovor za 20 dana.
bgm ja kako vidjeh na TM-u njemu moze isticati samo posudba sa Turcima za 20 dana, a ugovor sa Rijekom ima do 2018.
Pyro is not a crime !

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 jun 2016, 22:18

carapa je napisao/la:Izvinjavam se svim pitarima na upadu na temu ali samo da vam kazem da ste dobar posao odradili dovodjenjem Ahmeta. Pustite se ovih mojih sto sada tripuju i loze raju da je Ahmet los igrac ili sta vec. Uz Benkaru najubojiti spic lige definitivno.
Ako uspijete uzeti i Sarica jos iz Slobode opasno tipujem da cete lagano ligu uzeti slijedece godine. Ne da je Saric Ronaldinho ili sta vec nego iz prostog razloga sto dobivate 2 uigrana igraca koji poznaju ligu i koji se izmedju sebe poznaju i vjerujte da su ta 2 pojacanja puno bolja od nekakvih otpadaka 45. ekipe Milana ili izvikanih imena.
Sretno svoj normalnoj raji sa Koseva u predstojecoj sezoni.
Nije upad ni jednoj normalnoj osobi. Po mom misljenju Ahmet je solidan igrac,zahvalan a Sarica ja nebi doveo. Skroman igrac po meni

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 06 jun 2016, 22:19

Odlican je Saric.
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jun 2016, 22:20

Kostic moze, Saric vec :think: Ali to je sve mahala..
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 jun 2016, 22:21

joker90 je napisao/la:Kostic moze, Saric vec :think: Ali to je sve mahala..
Upravu si meni Saric nije igrac za nas al hajd ga znaj,kod nas od koga najmanje ocekujes se pokaze

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jun 2016, 22:22

Neznam sta širimo o Benki ,Hurtic je fino rekao da ide Leon ,eto stavio je neko ranije izjavu jel.Takodjer i za Dulju da se zasitio bla bla.

Svakako da bi Komazec valjao u tom slučaju,Ahmetovic plus Komazec dostojna zamjena za Leona.Dva su bolja od jednog xD No dugo se Komazec nudi i moli da se vrati tako da mislim da će to samo ostati na našim željama.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 06 jun 2016, 22:27

zagor1987 je napisao/la:
carapa je napisao/la:Izvinjavam se svim pitarima na upadu na temu ali samo da vam kazem da ste dobar posao odradili dovodjenjem Ahmeta. Pustite se ovih mojih sto sada tripuju i loze raju da je Ahmet los igrac ili sta vec. Uz Benkaru najubojiti spic lige definitivno.
Ako uspijete uzeti i Sarica jos iz Slobode opasno tipujem da cete lagano ligu uzeti slijedece godine. Ne da je Saric Ronaldinho ili sta vec nego iz prostog razloga sto dobivate 2 uigrana igraca koji poznaju ligu i koji se izmedju sebe poznaju i vjerujte da su ta 2 pojacanja puno bolja od nekakvih otpadaka 45. ekipe Milana ili izvikanih imena.
Sretno svoj normalnoj raji sa Koseva u predstojecoj sezoni.
Nije upad ni jednoj normalnoj osobi. Po mom misljenju Ahmet je solidan igrac,zahvalan a Sarica ja nebi doveo. Skroman igrac po meni
Vjeruj da si slabo procijenio. Saric je bio nas najbolji igrac ove sezonu. Normala uz Zebu, Kostica i Ordagu. Najkonstantniji usudio bih se reci. Bez Zebe smo dobijali par meceva a bez njega nijedan. Valjda i to nesto pokazuje ;)
Saricu je jedina mana sto igra samo jednom nogom, da je obrnuto bio bi igrac za neke lige ispod liga 5 tipa Portugal, Rusija, Holandija.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 06 jun 2016, 22:27

Besic je napisao/la:Koga ćemo prije dovesti Kostića ili Sarića? :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Ja sam za Kostica i Petraka iz Zrinjskog
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 06 jun 2016, 22:29

Ima li ista od Dzidica?

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 06 jun 2016, 22:29

THEC je napisao/la:
bgm ja kako vidjeh na TM-u njemu moze isticati samo posudba sa Turcima za 20 dana, a ugovor sa Rijekom ima do 2018.
Sa Turcima mu posudba istice,e sad posvadjo se sa Kekom i on ne racuna na njega ,sad koliko je realno da dodje ne znam,ali imamo te neke dobre veze sa Rijekom,jos kad bi Said doso i naravno stoperi ,bio bi odlicno odradjen posao.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jun 2016, 22:32

Ja mislim da ćemo im sada Pirica uzeti,nama treba golman.Oni su doveli čini mi se i 2 nova golmana već?Eric i Bobić? Husaric je rekao bit će nekih njegovih pojacanja kod nas i tako to. :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 jun 2016, 22:32

Naravno ovo za Dupovca je bila zajebancija. :urnebes: :rol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jun 2016, 22:33

zagor1987 je napisao/la:
Upravu si meni Saric nije igrac za nas al hajd ga znaj,kod nas od koga najmanje ocekujes se pokaze
Kostica kad sam god gledao, odigrao je dobro, postigao i neke bitne golove. Sto se tice ove pozicije u veznom redu, mislim da nam tu treba neka klasa, bas nosilac igre, nesto iznad Sarica kvalitetom. Ovo naravno pod uslovom da mislimo napasti titulu, a ne samo ganjati evropu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 06 jun 2016, 22:33

miky_hz je napisao/la:Neznam sta širimo o Benki ,Hurtic je fino rekao da ide Leon ,eto stavio je neko ranije izjavu jel.Takodjer i za Dulju da se zasitio bla bla.

Svakako da bi Komazec valjao u tom slučaju,Ahmetovic plus Komazec dostojna zamjena za Leona.Dva su bolja od jednog xD No dugo se Komazec nudi i moli da se vrati tako da mislim da će to samo ostati na našim željama.
Ma i logicno je to ... gledat ce da izvuku bilo sta za ostetu za njega.....nego da ga puste na kraju god djabe .... finansijska racunica je jasna ....
Nadao sam se da cu ga mozda gledat sa Ahmetovicem mislim da bi to show bio samo takav al eto ....
Tesko ce ko Benkaru zamijenit star je za napredak neki .... nadao se da ce mozda "ostarit" kod nas ....
Nek mu je sa srecom gdje god otisao....zaradio je svaku marku .... mislim da mu nijedan navijac ne zamjera nista ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 jun 2016, 22:36

joker90 je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Kostica kad sam god gledao, odigrao je dobro, postigao i neke bitne golove. Sto se tice ove pozicije u veznom redu, mislim da nam tu treba neka klasa, bas nosilac igre, nesto iznad Sarica kvalitetom. Ovo naravno pod uslovom da mislimo napasti titulu, a ne samo ganjati evropu.
Koliko godina ima Kostic? Ja bi Dzidica masinu radje gledo u zubima moze sve napadace nase lige da nosi. Trebaju nam iskusni igraci,a za vezni red se slazem glavna pozicija po meni u timu kvalitetan organizator igre,a ne Radovac talenat

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 06 jun 2016, 22:36

miky_hz je napisao/la:Ja mislim da ćemo im sada Pirica uzeti,nama treba golman.Oni su doveli čini mi se i 2 nova golmana već?Eric i Bobić? Husaric je rekao bit će nekih njegovih pojacanja kod nas i tako to. :kafa:
Mislim da je vec bila prica za njega .... ako se ne varam nije problem u parama bio, nego su trazili 40% od sljedeceg transfera .... i tu je sve stalo
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, brojjedan, Grk1234, tuitamo, Venom i 43 gosta.