FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
dobro, ponude mu ono što mu više odgovara i to je to* 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Probisvjet
- Kontakt:
Da, malo vise od 15000 ali to je to.adnan27 je napisao/la:PA NE PONUDE OVI MALO VISE HAA ONI KAKO SAM CUO 15000 MJESECNO DALI AHMETU
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
kakav levat a mi mu davali 6Probisvjet je napisao/la:Da, malo vise od 15000 ali to je to.adnan27 je napisao/la:PA NE PONUDE OVI MALO VISE HAA ONI KAKO SAM CUO 15000 MJESECNO DALI AHMETU

Da nije maloadnan27 je napisao/la:PA NE PONUDE OVI MALO VISE HAA ONI KAKO SAM CUO 15000 MJESECNO DALI AHMETU
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Probisvjet
- Kontakt:
Ja bolan, koliko ce mu samo otici na prevoz.fukare987 je napisao/la:kakav levat a mi mu davali 6Probisvjet je napisao/la:Da, malo vise od 15000 ali to je to.adnan27 je napisao/la:PA NE PONUDE OVI MALO VISE HAA ONI KAKO SAM CUO 15000 MJESECNO DALI AHMETU

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Daj,s e r e t e i supljirate za 15 milja baProbisvjet je napisao/la:Da, malo vise od 15000 ali to je to.adnan27 je napisao/la:PA NE PONUDE OVI MALO VISE HAA ONI KAKO SAM CUO 15000 MJESECNO DALI AHMETU

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
BENKO IMA 20 HILJADA AHMET DRUGI NAJ PLACENI PA SKONTAJ TE
Ne sviđa mi se što Sarić ide. Za Ahmeta mi svejedno, ionako je krampa postao, ali Elvis nam je dosta značio, pogotovo sad na kraju sezone.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ahmetović nije igrač za kojim trebamo toliko cmizdriti. Dobar nam je bio, hvala mu, meni i jako drag, ali za one ciljeve koje najavljuje uprava, realno, treba nam efikasniji, da ne kažem bolji napadač.
S druge strane Sarića ne bih mogao prežaliti, on nam je po mom mišljenju možda glavni igrač u sredini, glavni kreator igre, mlad momak...
Također sam mišljenja da se iza ove indolentnosti oko pojačanja nešto veliko kuha, živi bili pa vidjeli.
S druge strane Sarića ne bih mogao prežaliti, on nam je po mom mišljenju možda glavni igrač u sredini, glavni kreator igre, mlad momak...
Također sam mišljenja da se iza ove indolentnosti oko pojačanja nešto veliko kuha, živi bili pa vidjeli.
MA VIDJET CEMO NAJ BOLJE DO PETKA NISTA NIJE SIGURNO I SARIC TRAZI VECU PLATU PUNO OD ONE I KAD MI KAZU IGRACIMA IGRAJU SRCEM ZA KLUB SVAKOM JE STALO DO PARA SAD IGRAMO KO VISE PONUDI E TAKO TO IDEwobly92 je napisao/la:Ne sviđa mi se što Sarić ide. Za Ahmeta mi svejedno, ionako je krampa postao, ali Elvis nam je dosta značio, pogotovo sad na kraju sezone.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto je najjace nasi pustili jednog od 5 igraca koji istinski vole Slobodu od ovih 20 , a sada ih handre ovi koji nisu kao Pero, a tebi Pero noga..
Iako bi i za 2000 milje davao sve od sebe.
tuzlak1987 je napisao/la:Sto je najjace nasi pustili jednog od 5 igraca koji istinski vole Slobodu od ovih 20 , a sada ih handre ovi koji nisu kao Pero, a tebi Pero noga..

žalit će oni za Pericom, i to puno.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Beduin
- Kontakt:
Ja kad sam o Husrefu govorio da ima bubica (za koje vecina nas zna) i da je tezak pravi te da mi se ne svidja njegov stav i olako pustanje nekih fudbalera, neki osuse paljbu po meni. A evo i Saric vec ima ponudu Sarajeva i jos nekih inostrani angazman, pa skoro vjerovatno da odlazi, to je on sam potvrdio, obzirom da imamo zajednickog prijatelja koji se druzi sa njim. Bas se lomi i vjeruje i on da ce otici. Nadam se da ce ga ipak uspjeti nagovoriti da ostane, jer takvog igraca ne smijemo pustiti, najvise pozicija u timu momak moze pokriti.RUDARSKA2 je napisao/la:najgori ste mi vi sto opravdavate svaki los potez uprave samo zato da ne uvrijediti BABUKU , ja sam covjek koji podrzava Azmira od prvog dana , podrzavam ga i sad , ali svaki los potez cu ustati i reci , Azmir treba prvo da smiri dozivljaje sa ovim izjavama ( citaj , nebulozama ) , ja kad sam ovde pisao DA UGOVORI NISU AUTOMATSKI PRODUZENI SA IZLASKOM U EUROPU , pojedini su mi slali linkove i Azmirove izjave da me demantuju .
E pa drugovi moji , ko god da dodje ovaj prelazni rok je katastrofalan jer smo vec izgubili DVA najbolja igraca , a evo vam jos jedna info .... izgubit cemo jos , i ostali igraci kojima je " automatski produzen ugovor " cekaju da se neko smiluje i nazove iz kluba , a momci vec na stolu imaju desetine ponuda i najvjerovatbije neke ce i prihvatiti .
Dakle , Azmire ... mnogog te lose informisu pojedinci i savjetuju , ucjenjujes najbolje igrace nase , odugovlacis , mnogo ti dajes klubu , ali UVIJEK ce ti faliti ono malo da postanes sampion necega ....
prelazni rok zvani " TRESLA SE GORA - RODIO SE MIS " .... jos jedan u nizu .... ( ponavljam , KO GOD da sutra poptise - ekipa se ne pravi preko noci - trebali smo zadrzati prvih 11 )
Veselinovica opasno zapikala Cevena Zvezda i imamo ponudu za njega vec (samo starim forumasima mogu javiti na pp o kojo cifri je rijec).
Dal' smo Dzidicu ponudili 5000KM, nisam dobro razumio ovog momka, njega i Karica ja stavljam pod "must have".
Da ne iznosim sve ovdje, uglavnom ovo cekanje sa potpisom novog ugovora igracima nam ne ide u prilog. Samo se nadam da ce Azmir poceti dovoditi ozbiljne igrace, u protivnom mi nemamo sanse nesto ozbiljno traziti u Ligi 12.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
STA KAZU KAKO SU OVI PROSLI NA PROBI IMAL STA DA SE MOZE PROBRATI
KOJA CIFRA JE U PITANJU PPBeduin je napisao/la:Ja kad sam o Husrefu govorio da ima bubica (za koje vecina nas zna) i da je tezak pravi te da mi se ne svidja njegov stav i olako pustanje nekih fudbalera, neki osuse paljbu po meni. A evo i Saric vec ima ponudu Sarajeva i jos nekih inostrani angazman, pa skoro vjerovatno da odlazi, to je on sam potvrdio, obzirom da imamo zajednickog prijatelja koji se druzi sa njim. Bas se lomi i vjeruje i on da ce otici. Nadam se da ce ga ipak uspjeti nagovoriti da ostane, jer takvog igraca ne smijemo pustiti, najvise pozicija u timu momak moze pokriti.RUDARSKA2 je napisao/la:najgori ste mi vi sto opravdavate svaki los potez uprave samo zato da ne uvrijediti BABUKU , ja sam covjek koji podrzava Azmira od prvog dana , podrzavam ga i sad , ali svaki los potez cu ustati i reci , Azmir treba prvo da smiri dozivljaje sa ovim izjavama ( citaj , nebulozama ) , ja kad sam ovde pisao DA UGOVORI NISU AUTOMATSKI PRODUZENI SA IZLASKOM U EUROPU , pojedini su mi slali linkove i Azmirove izjave da me demantuju .
E pa drugovi moji , ko god da dodje ovaj prelazni rok je katastrofalan jer smo vec izgubili DVA najbolja igraca , a evo vam jos jedna info .... izgubit cemo jos , i ostali igraci kojima je " automatski produzen ugovor " cekaju da se neko smiluje i nazove iz kluba , a momci vec na stolu imaju desetine ponuda i najvjerovatbije neke ce i prihvatiti .
Dakle , Azmire ... mnogog te lose informisu pojedinci i savjetuju , ucjenjujes najbolje igrace nase , odugovlacis , mnogo ti dajes klubu , ali UVIJEK ce ti faliti ono malo da postanes sampion necega ....
prelazni rok zvani " TRESLA SE GORA - RODIO SE MIS " .... jos jedan u nizu .... ( ponavljam , KO GOD da sutra poptise - ekipa se ne pravi preko noci - trebali smo zadrzati prvih 11 )
Veselinovica opasno zapikala Cevena Zvezda i imamo ponudu za njega vec (samo starim forumasima mogu javiti na pp o kojo cifri je rijec).
Dal' smo Dzidicu ponudili 5000KM, nisam dobro razumio ovog momka, njega i Karica ja stavljam pod "must have".
Da ne iznosim sve ovdje, uglavnom ovo cekanje sa potpisom novog ugovora igracima nam ne ide u prilog. Samo se nadam da ce Azmir poceti dovoditi ozbiljne igrace, u protivnom mi nemamo sanse nesto ozbiljno traziti u Ligi 12.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za Veselog ako ima neka ponuda prodati odmah, da ne bude kao sa Ahmetom sada. Mogao u januaru otici za 300 hiljada, a u konacnici nista.
Tako bi i sa Veselim bilo u junu naredne godine.
Tako bi i sa Veselim bilo u junu naredne godine.
Jbt to kada smo mi najavili napad na duplu krunu a igraci nam iz kluba odlaze kako hoce. Ne znamo hocemo li uopste imati 6 sposobnih igraca za opstanka i nadamo se da ce nam pojacanje biti neki igrac kojeg smo doveli na probu iz entitetske lige.
Nego ima li ijedan sposoban novinar da pita Azmira zasto javno laze? Tj da igraci imaju ugovore i onda se ispostavi da nijedan nemaju.
Te price struka procijenila da Ahmet ne treba okacite macku o rep. Svaki trener bi vise volio imati 2 sposobna igraca na jednoj poziciji i da se njih 2 bore za mjesto u timu. Jednostavno uprava je pogubila konce. Kao i na zimu ove godine; najave titula i onda nikakvo pojacanje. Isto nam se desava sada a vi slijepci i dalje pravdajte svaki potez Uprave kluba.
Nego ima li ijedan sposoban novinar da pita Azmira zasto javno laze? Tj da igraci imaju ugovore i onda se ispostavi da nijedan nemaju.
Te price struka procijenila da Ahmet ne treba okacite macku o rep. Svaki trener bi vise volio imati 2 sposobna igraca na jednoj poziciji i da se njih 2 bore za mjesto u timu. Jednostavno uprava je pogubila konce. Kao i na zimu ove godine; najave titula i onda nikakvo pojacanje. Isto nam se desava sada a vi slijepci i dalje pravdajte svaki potez Uprave kluba.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Dzidica ako htjelo Sarajevo nemate nikakve sanse, dobar sam sa momkom, i zelja mu je da preseli i da zivi u Sarajevu.
Znam ja Dzidica i zezao sam ga u vezi nas samo se smije. Znam da je mrtvi Robijas i da je dobar covjek koji ne gleda interes,i da ne voli Zelju al hajd ga znajkeno83 je napisao/la:Dzidica ako htjelo Sarajevo nemate nikakve sanse, dobar sam sa momkom, i zelja mu je da preseli i da zivi u Sarajevu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bice na kraju opet: nismo imali vremena, nismo imali koga dovesti 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.