Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Thetraphak1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Thetraphak1921 » 06 jun 2016, 20:55

fukare987 je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/amer-ordagic-no ... car/20660/

Sta je ovoooo Fukareeee?! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

mozes samo sanjati :guz:
Nema on mjesta kod nas. :kafa:
Nadam se da su komsije usle na zalijepljeni link. :kafa:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 06 jun 2016, 23:15

Thetraphak1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/amer-ordagic-no ... car/20660/

Sta je ovoooo Fukareeee?! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Veca muka piticama bila kad su otvorili :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jun 2016, 23:19

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:

Veca muka piticama bila kad su otvorili :mrgreen:
Hladni rat izmedju nas i komsinica. :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 06 jun 2016, 23:36

Joj kako je Zvijezda ostecena. ...katastrofa.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 06 jun 2016, 23:47

Agamemnon je napisao/la:Joj kako je Zvijezda ostecena. ...katastrofa.
sto su osteceni? sumnjiva sudijska odluka pa sta..treba im pobjeda protiv 3 puta slabije ekipe a oni popuse 4-0, i onda im kao drugi krivi.. nemam nista protiv njih ali sami su sebe syebali

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 06 jun 2016, 23:50

Prvu ligu fbih ukinut. ove godine metalege , lani ona bruka mladost - gosk , prije 2 godine sloboda .

Ekipe koje imaju zelju uc u PL u jedan bubanj pa izvlacit. Jeftinije i postenije .

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 06 jun 2016, 23:53

TobeYarabi je napisao/la:
sto su osteceni? sumnjiva sudijska odluka pa sta..treba im pobjeda protiv 3 puta slabije ekipe a oni popuse 4-0, i onda im kao drugi krivi.. nemam nista protiv njih ali sami su sebe syebali
Cist gol im ponistise kod 0-0
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 06 jun 2016, 23:54

Realno, ako se ostvare mnoge stvari u narednim danima, Sloboda bi mogla crnacki oglabati u EL. Pa pola udarne postave im nece biti.
Mislim, ne znam sta planiraju.

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 07 jun 2016, 00:05

Thetraphak1921 je napisao/la:Realno, ako se ostvare mnoge stvari u narednim danima, Sloboda bi mogla crnacki oglabati u EL. Pa pola udarne postave im nece biti.
Zato Azmir i hoce samo ove crnce u ekipi. Cuo da dobro glabaju kosti kad nemaju dovoljno hrane.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 07 jun 2016, 00:07

carapa je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Realno, ako se ostvare mnoge stvari u narednim danima, Sloboda bi mogla crnacki oglabati u EL. Pa pola udarne postave im nece biti.
Zato Azmir i hoce samo ove crnce u ekipi. Cuo da dobro glabaju kosti kad nemaju dovoljno hrane.
Ne, ozbiljno, na stranu prepucavanja ali ako se obistine ove inf., mogli bi bez pola udarne i skroz neuigrani u EL.

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 07 jun 2016, 00:09

Thetraphak1921 je napisao/la:
carapa je napisao/la:
Ne, ozbiljno, na stranu prepucavanja ali ako se obistine ove inf., mogli bi bez pola udarne i skroz neuigrani u EL.
Znam druze. I sam vidim to sto pises. Ali na nasoj temi vlada jednoumlje i ljudi vjeruju da ce Azmir dovesti nekakve vanserijske igrace. Prodavanje magle klasicno. Nadam se da cemo nesto skrpiti ali ne ide to tako. 6 igraca dovesti u prvu postavu a Evropu igramo za mjesec dana.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 07 jun 2016, 00:36

nikako mi nije jasno da pojedini i dalje misle da su sudiske greske na ove dvije utakmice slucajnost :hmmmmm:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 jun 2016, 00:54

EDIX je napisao/la:
nikako mi nije jasno da pojedini i dalje misle da su sudiske greske na ove dvije utakmice slucajnost :hmmmmm:
:rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 jun 2016, 02:43

Trebalo se osigurati da barem zadnje kolo sude sudije iz PL da bude koliko toliko regularno.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 jun 2016, 08:50

Dajete, pa da je Zvijezda usla bile bi price da je Metalleghe ostecen. Gubitnik se uvijek ljuti i ne treba ga toliko ozbiljno shvacati. Ta liga nikad nije bila cista i kako su se ovi iz Jajca bavili svim i svacim tako su i ovi iz Gradacca. Meni potpuno svejedno tko je usao, svakako ni jedni, a ni drugi ne bi igrali neku ulogu naredne sezone. Bit ce to borba za opstanak, a mozda i ispadanje. Da nije bilo sumnjivih radnji tablica bi vjerojatno izgledala isto, samo ne bi bacili toliko para u vjetar.

Od te price mi je zanimljivija ona u kojoj Borac na sve moguce nacine pokusava ostati u ligi. Prvo tuze Celika, a sad ne daju Krupi stadion kako ovi ne bi mogli dobiti licencu. Zalosno je sta ti ljudi napravise od takvog kluba. Navijao sam da ostanu, ali mislim da je bolje da padnu sto nize, da se pijavice maknu iz kluba, da dodju normalni ljudi i vrate taj klub tamo gdje i pripada, a ujedno ga i ociste od svih problema u koje je upao.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 07 jun 2016, 09:39

Signore, nemoj da pricas o odnosu borac krupa! Upravo je ta stoka iz krupe i dovela borac u ovu situaciju da ispadne iz lige.

A pazi ovo, dok su jos bili u borcu, seljaci iz krupe su trazili da grad uzme stadion nazad, tj da se raskine ugovor kojim borac raspolaze stadionom. U tom slucaju o stadionu bi odlucivao Grad a ne borac i sada bi lagano pokupili stadion. Znaci da su sve radili sa predumisljajem!

Pustite te price da ih zalite i da su zdrava prica, jesu qrz. Zgrazavalo se mladost iz velike obarske, igokeu i slicno a sad sazaljevate istog takvog mongoloida!

I da se razumijemo, 99% ljudi smatra od tih zalbi kontra celika nema nista i ne treba da bude!
Ovo sa krupom ce biti zavrseno na nivou grada i oni ce da igraju na gradskom, ali pustite se vise tih dvostrukih standarda i licemjernih stavova koje serviraju portali.
Krupa i celik ce da igraju tamo gdje su zasluzili rezultatski, borac isto tako.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 jun 2016, 09:49

Nisam ja nista rekao ZA Krupu, nego PROTIV Borca.

Krupa je interesantna prica zbog brzog napretka, ali da bi bili zdrava prica moraju se ugledati na Mladost DK i poraditi na mnogim stvarima. Mladost slavi ulazak u PL pred 2.000 navijaca, a Krupa pred 250. Krupa prvo mora napraviti svoj stadion, mora pribliziti klub ljudima i mora privuci publiku. Nakon toga su zdrava prica, a ako je vjerovati tebi i svim tim pricama koje sam citao, cisto sumnjam da ce ikad od njih biti zdrav klub, jer je takvim ljudima u interesu sto manje publike na stadionu i sto manji pritisak od strane navijaca.

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 07 jun 2016, 10:47

Said,Subić,Memisevic tri imena ,tri kluba se bore za iste igrace iz nase lige da vidimo ko ce najbolje pregovarace !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 10:49

GradKamena1 je napisao/la:Said,Subić,Memisevic tri imena ,tri kluba se bore za iste igrace iz nase lige da vidimo ko ce najbolje pregovarace !
Ko najvise ponudi :)

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 07 jun 2016, 10:51

GradKamena1 je napisao/la:Said,Subić,Memisevic tri imena ,tri kluba se bore za iste igrace iz nase lige da vidimo ko ce najbolje pregovarace !
Ko se bori?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.