xbox je napisao/la:Ahmetovic i Hodzic da su bilo gdje drugo otisli bilo bi opet uprava ne valja. Sad i kad su kod nas opet ne valja. Vama ne noze niko ugoditi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
xbox je napisao/la:Ahmetovic i Hodzic da su bilo gdje drugo otisli bilo bi opet uprava ne valja. Sad i kad su kod nas opet ne valja. Vama ne noze niko ugoditi.
Sto je Fazlija u strijeljastvu to je Melunovic u fudbalu... Al pusti njeg, zamisli da nam se vrate Said i Komazec uh uh...Fudo je napisao/la:Taman da imamo snajperistu sa 11 metaraMouse je napisao/la:Melunovic vidjen danas u gradu...
Hvala pasa na odgovoru uz benku imamo sigurno dobrog i kvalitetnog napadaca visinu ima i sve ostalo sto bih ja rekao nas bosanski " ibra"ThrillerHz je napisao/la:Timski igrac sa ogromnim iskustvom, igrao u Ruskoj Ligi dugo godina, u Slobodi bio kljucni igrac, ali na polusezoni nije htio da produzi ugovor pa je prebacen na klupu i po meni je to velika greska koja je kostala slobodu oba trofeja... Ukoliko budemo igrali s 2 napadaca, ovaj drugi napadac ce imati ogromnu korist od Ahmetovica jer je visok, zna primit, zagradit i spustit loptu, ima dobar pas, a i zna gol pogodit... ukratko poslije Benke najbolji napadac ligesarajlija je napisao/la:Kakav je ovaj ahmetovic u par recenica da mi neko pojasni hvala?, sem da znam da je igrao u slobodi ?
Gdje si to vidio?BosnianKingdom je napisao/la:Sad mi je Ahmetovic malo draži,čim sa vidio da je uzeo 9ku
Lakoste je napisao/la:Dzemaludin Berberovic u kategoriji akademaca.
Lakoste je napisao/la:Al' ce biti ovih tuzlaka u ekipi Bekici, Ahmetovic, abd i Said, jest da je iz Zvornika al u Tuzli zivi.
Kobe Bryant.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko je nosio 24 prije Ahnetovica?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
on je akademac u glaviadem993 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Dzemaludin Berberovic u kategoriji akademaca.
[emoji85] [emoji86] [emoji87]Lakoste je napisao/la:Kobe Bryant.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko je nosio 24 prije Ahnetovica?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 34 gosta.