FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eno nudi nam se i Muamer Kadusic iz TOSKa ja msm. Zabio 32 gola u sezoni... Nezz nisam ga gledao,ali po statistici myb ne bi bilo loše pokušati sa njim bar 1+1, pa sta Bog da,myb upali. Ako ko vise o njemu zna bujrum.
Sabrine mi moje!
Komazeec ce u Slobodu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
? On dijeli 6. mjesto za Zebom sto se tice najboljih strijelaca lige..DBR1987 je napisao/la:Ljudi sta vi hocete ... prvo prica "treba dovest iz nase lige sta valja" .... ljudi dovedu drugog najboljeg strijelca lige vama nevalja ? stvarno ....
Ahmetovicu Dobrodosao u Bordo porodicu !
Jos Benkara nek ostane![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Koji broj je uzeo Ahmetovic?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
9
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Po efikasnosti mislim da je drugi (izvini ako grijesim ).... zajebala ga ova druga polusezona ....bio bi rame uz rame sa Benkom ...MortemHz je napisao/la:? On dijeli 6. mjesto za Zebom sto se tice najboljih strijelaca lige..DBR1987 je napisao/la:Ljudi sta vi hocete ... prvo prica "treba dovest iz nase lige sta valja" .... ljudi dovedu drugog najboljeg strijelca lige vama nevalja ? stvarno ....
Ahmetovicu Dobrodosao u Bordo porodicu !
Jos Benkara nek ostane![]()
![]()
![]()
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Nije Semsa losa uopste, ali ovo znaci da Leon ide jbg! Bekic, Semsa, Hamza za iducu sezonu. Nadam se da cemo pojacati vezni red i dovesti desetku da je klasa i da pakuje ovim napadacima, inace mrka kapa.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
kod nas nece dati ni 3 gola za polusezonu, smijesan igrac 

Re: RE: Re: FK Sarajevo
HahahahahahaBesic je napisao/la:Komazeec ce u Slobodu
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
BosnianKingdom je napisao/la:Eno nudi nam se i Muamer Kadusic iz TOSKa ja msm. Zabio 32 gola u sezoni... Nezz nisam ga gledao,ali po statistici myb ne bi bilo loše pokušati sa njim bar 1+1, pa sta Bog da,myb upali. Ako ko vise o njemu zna bujrum.
Mali je zvijer, gledao sam ga protiv nas i protiv još neke ekipe iz omladinske lige i mali dao 4gola, reko ovo ce biti igračina, i moj dobar prijatelj je u upravi TOŠK.a , pa nam ga namičem

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kad je sefkija pokupila prnje!?Besic je napisao/la:9
- Alen Škoro
- Kontakt:
Dobrodošao Ahmetoviću, još nam fali samo 8928342938749287 igrača da budemo prava ekipa. 

NON MOLLARE MAI
Pojedinci pljuvaci na aparatima ne ide im u prilog sto se pojacavamo pa i ovo sto dodje ne valja.
Mene hastra vopra shto se Shemsudin sliko sa haad dresom
Da nece mozhda i sljedeche sezone nam raditi dresove

Da nece mozhda i sljedeche sezone nam raditi dresove

-
- Kontakt:
Welcome Ahmetovicu! Puna podrska za momka! Sad je nas igrac!
I dalje vazi ona UPRAVA NAPOLJE!
I dalje vazi ona UPRAVA NAPOLJE!
Kakav je ovaj ahmetovic u par recenica da mi neko pojasni hvala?, sem da znam da je igrao u slobodi ? 

04.10.2009 !!
Zna li se na koliko dugo je potpisao Ahmetovic ?
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Melunovic vidjen danas u gradu...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Timski igrac sa ogromnim iskustvom, igrao u Ruskoj Ligi dugo godina, u Slobodi bio kljucni igrac, ali na polusezoni nije htio da produzi ugovor pa je prebacen na klupu i po meni je to velika greska koja je kostala slobodu oba trofeja... Ukoliko budemo igrali s 2 napadaca, ovaj drugi napadac ce imati ogromnu korist od Ahmetovica jer je visok, zna primit, zagradit i spustit loptu, ima dobar pas, a i zna gol pogodit... ukratko poslije Benke najbolji napadac ligesarajlija je napisao/la:Kakav je ovaj ahmetovic u par recenica da mi neko pojasni hvala?, sem da znam da je igrao u slobodi ?

1946~
Taman da imamo snajperistu sa 11 metaraMouse je napisao/la:Melunovic vidjen danas u gradu...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: boki86, BordoSaga2, Fouzi1, HordasFks i 60 gostiju.