pa otisla su dva igraca nije 10 a da ahmet nije pricao sa azmirom nebi ni otisaoRUDARSKA2 je napisao/la:najgori ste mi vi sto opravdavate svaki los potez uprave samo zato da ne uvrijediti BABUKU , ja sam covjek koji podrzava Azmira od prvog dana , podrzavam ga i sad , ali svaki los potez cu ustati i reci , Azmir treba prvo da smiri dozivljaje sa ovim izjavama ( citaj , nebulozama ) , ja kad sam ovde pisao DA UGOVORI NISU AUTOMATSKI PRODUZENI SA IZLASKOM U EUROPU , pojedini su mi slali linkove i Azmirove izjave da me demantuju .
E pa drugovi moji , ko god da dodje ovaj prelazni rok je katastrofalan jer smo vec izgubili DVA najbolja igraca , a evo vam jos jedna info .... izgubit cemo jos , i ostali igraci kojima je " automatski produzen ugovor " cekaju da se neko smiluje i nazove iz kluba , a momci vec na stolu imaju desetine ponuda i najvjerovatbije neke ce i prihvatiti .
Dakle , Azmire ... mnogog te lose informisu pojedinci i savjetuju , ucjenjujes najbolje igrace nase , odugovlacis , mnogo ti dajes klubu , ali UVIJEK ce ti faliti ono malo da postanes sampion necega ....
prelazni rok zvani " TRESLA SE GORA - RODIO SE MIS " .... jos jedan u nizu .... ( ponavljam , KO GOD da sutra poptise - ekipa se ne pravi preko noci - trebali smo zadrzati prvih 11 )
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Beduin@
Rekoh ti ja raspadamo se
Ali kako cu pojedine ispljuvat ovdje uskoro.
Ovo je najnegativniji dio ovog foruma,nasa ova tema.
Rekoh ti ja raspadamo se

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Sta je sa Amila Dilberovića ? Valja li cemu ?
Zapamti brate koji su bili hahaAgamemnon je napisao/la:Beduin@
Rekoh ti ja raspadamo se![]()

Ja ne znam šta očekujete u ovoj situaciji od uprave, da sprčka pare na čovjeka koji je na zalasku karijere? Dajte ba malo se uozbiljite. Niko se od njih nije jučer rodio. Dobio čojk pozamašan ugovor, naši skontali nema vajde toliko para davat na njega i kraj priče. Hvala Mersi đe čuo i nečuo za one golove, to je sve što se treba reći i pustiti ljude iz kluba da rade svoj posao. Ja samo jedva čekam da dovedu neko zvučno ime, mada mi se čini da će i tada biti ovdje likova koji će pljuvat po tome...
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
adnan27 je napisao/la:pa otisla su dva igraca nije 10 a da ahmet nije pricao sa azmirom nebi ni otisaoRUDARSKA2 je napisao/la:najgori ste mi vi sto opravdavate svaki los potez uprave samo zato da ne uvrijediti BABUKU , ja sam covjek koji podrzava Azmira od prvog dana , podrzavam ga i sad , ali svaki los potez cu ustati i reci , Azmir treba prvo da smiri dozivljaje sa ovim izjavama ( citaj , nebulozama ) , ja kad sam ovde pisao DA UGOVORI NISU AUTOMATSKI PRODUZENI SA IZLASKOM U EUROPU , pojedini su mi slali linkove i Azmirove izjave da me demantuju .
E pa drugovi moji , ko god da dodje ovaj prelazni rok je katastrofalan jer smo vec izgubili DVA najbolja igraca , a evo vam jos jedna info .... izgubit cemo jos , i ostali igraci kojima je " automatski produzen ugovor " cekaju da se neko smiluje i nazove iz kluba , a momci vec na stolu imaju desetine ponuda i najvjerovatbije neke ce i prihvatiti .
Dakle , Azmire ... mnogog te lose informisu pojedinci i savjetuju , ucjenjujes najbolje igrace nase , odugovlacis , mnogo ti dajes klubu , ali UVIJEK ce ti faliti ono malo da postanes sampion necega ....
prelazni rok zvani " TRESLA SE GORA - RODIO SE MIS " .... jos jedan u nizu .... ( ponavljam , KO GOD da sutra poptise - ekipa se ne pravi preko noci - trebali smo zadrzati prvih 11 )

Posto su insajderi pisali da je automatski produzen ugovor igracima na jos jednu godinu,koliko cemo dobit za njega?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zasto izvrcete rijeci.harry_90 je napisao/la:Posto su insajderi pisali da je automatski produzen ugovor igracima na jos jednu godinu,koliko cemo dobit za njega?
Jesu,ali onima koje mi zelimo zadrzati.
Ahmet je odbio trazeci povecanje plate,ali drasticno.
Naravno odbijen je i sretno prijatno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Agamemnon je napisao/la:Zasto izvrcete rijeci.harry_90 je napisao/la:Posto su insajderi pisali da je automatski produzen ugovor igracima na jos jednu godinu,koliko cemo dobit za njega?
kako ce trazit povecanje plate na AUTOMATSKI PRODUZENOM UGOVORU , dakle automatski produzen je ugovor koji je nekada RANIJE dogovoren !!??? Pojasni mi Molim te ???
Jbg care nemoj mi reci da nije Husic hteo zadrzat Ahmetovica,jednog od nasih najboljih igraca.. neki dan se pise da je svima produzen osim onih koji su na pocetku otisli..Agamemnon je napisao/la:Zasto izvrcete rijeci.harry_90 je napisao/la:Posto su insajderi pisali da je automatski produzen ugovor igracima na jos jednu godinu,koliko cemo dobit za njega?
Sta je sa Ordage,Kostica,Stjepanovica,Sarica?? Jel i za njih moramo strahovati?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ugovori su novi spremni svima,stim sto je Ahmetovic trazio povecanje vece od dogovorenog i odbio potpisati.RUDARSKA2 je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Zasto izvrcete rijeci.harry_90 je napisao/la:Posto su insajderi pisali da je automatski produzen ugovor igracima na jos jednu godinu,koliko cemo dobit za njega?
kako ce trazit povecanje plate na AUTOMATSKI PRODUZENOM UGOVORU , dakle automatski produzen je ugovor koji je nekada RANIJE dogovoren !!??? Pojasni mi Molim te ???
Daleko smo mi od kluba cijim se igracima "automatski"produzuje ugovor

Automatski znaci da imaju zagarantovan ugovor uz blago povecanje plate.uostalom ako te bas zanima zakljucaj radnju i prosetaj do Azmira.
Prijatan covjek objasnice ti,
Stim da je Ahmetu zinula guzica.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
ordagic ima jos 2 god il 1 ipo ugovoraharry_90 je napisao/la:Jbg care nemoj mi reci da nije Husic hteo zadrzat Ahmetovica,jednog od nasih najboljih igraca.. neki dan se pise da je svima produzen osim onih koji su na pocetku otisli..Agamemnon je napisao/la:Zasto izvrcete rijeci.harry_90 je napisao/la:Posto su insajderi pisali da je automatski produzen ugovor igracima na jos jednu godinu,koliko cemo dobit za njega?
Nama ocito treba dobar Sportski Direktor koji ce voditi racuna o tom segmentu,ovako samo dva covjeka rade sav posao jbg
i ocito da ce biti pojedinih propusta ne mogu ljudi stici na sve strane.

Pirija,Veselinovic,Ordagic su "sigurni".harry_90 je napisao/la:Jbg care nemoj mi reci da nije Husic hteo zadrzat Ahmetovica,jednog od nasih najboljih igraca.. neki dan se pise da je svima produzen osim onih koji su na pocetku otisli..Agamemnon je napisao/la:Zasto izvrcete rijeci.harry_90 je napisao/la:Posto su insajderi pisali da je automatski produzen ugovor igracima na jos jednu godinu,koliko cemo dobit za njega?
Pod dugogodisnjim ugovorom.
Ko njih zeli,mora dobru lovu iskihati.
Neboj se.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Hladno mog'o među ovih 10, za direktan transfer nije. Kakvu kontrolu lopte i okretnost ima jedan od ovihNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta je sa Amila Dilberovića ? Valja li cemu ?

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 06 jun 2016, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kao i Ahmet siguran, jel?

Ma vecina ovde laprdaju i seru....kakvo ba drasticno povecanje plate, covjeka nije niko nazvo od kako se sezona zavrsila, to vam 100 % tvrdim, kao sto niko nije zvao ni Kostica ni Veselinovica, za ostale ne znam a za ove znam jer su mi oni rekli...a sad vam Ahmet ne valja, star, ovakav, onakav a kleli ste se svi u njeg....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Otisao Saric u SarajevoNYKnicks Fan je napisao/la:Kao i Ahmet siguran, jel?![]()
Al u soping

ovu temu treba zablokirati kako neki seru svi bolje rade nego ljudi iz kluba svi bolje znaju sta azmir treba i husref daj admine za blokiraj ovu temu na mjesec dana
Sta ce zvati Ordagica,Veselinovica ljudi pod ugovorom.hulehule je napisao/la:Ma vecina ovde laprdaju i seru....kakvo ba drasticno povecanje plate, covjeka nije niko nazvo od kako se sezona zavrsila, to vam 100 % tvrdim, kao sto niko nije zvao ni Kostica ni Veselinovica, za ostale ne znam a za ove znam jer su mi oni rekli...a sad vam Ahmet ne valja, star, ovakav, onakav a kleli ste se svi u njeg....
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.