FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 06 jun 2016, 17:15

AdmirLav je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Ne sjecas se da je Ahmet kod Husrefa presjedio pola sezone na tribini. :rol:

KOje ba pola sezone, zadnjih par kola nije bio starter, a i kad nije bio starter gotovo uvijek je ulazio sa klupe.

http://pokit.org/get/?1825f430431f54e71 ... 02a0cf.jpg
Nije valjda da pratis Slobodu od sezone 15/16 :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jun 2016, 17:18

adnan27 je napisao/la:OVAKO Ahmetovic trazio 70 posto povecanje sto ne vrijedi dodje mi da nikad vise ovdje ne pisrm radi nekih sto jedva cekaju da sta bude lose odma dodju srati ovdje kako se raspadamo a nema nigdje nikoga danima ahmet ne vrijedi 70 posto da mu se poveca plata zdravo dovidjenja kod mene je pao u ocima kao covjek je veliki supak a za koji dan ce ovdje svi da svrsavaju puu jbm ti nas
Evo da ti ja kazem sta je, a i neka ostali cuju. On i Azmir zajedno su povalili Dinu da mu da tolike pare. Zapamtite ovo sto sam napisao.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 jun 2016, 17:19

Sto im nismo uvalili Efendica ili Mehidica,a ne Ahmetovica,jer vidim da neki pisu da smo im uvalili neefikasnog igraca iz drugog dijela sezone..izgubismo 2 extra igraca,al zato se skupljaju i cuvaju tarabe iz Afrike uz spomenuti dvojac na pocetku..

Smije li se kod nas potrazit desni bek ili je to zabranjena tema??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 06 jun 2016, 17:20

hajd valjda znaju sta rade :mrgreen:

sta je sa tonija livancica iz viteza? njega bi volio vidjeti u nasem dresu!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jun 2016, 17:20

harry_90 je napisao/la:Sto im nismo uvalili Efendica ili Mehidica,a ne Ahmetovica,jer vidim da neki pisu da smo im uvalili neefikasnog igraca iz drugog dijela sezone..izgubismo 2 extra igraca,al zato se skupljaju i cuvaju tarabe iz Afrike uz spomenuti dvojac na pocetku..

Da se moze tako uvaljivati ti bi igrao u Sodertelju bar. Ne pametuj.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 06 jun 2016, 17:21

Cuj Efendica, a vise je vrijedio od Mersudina sto se tice citave sezone. Merso da je ubacio 20 % od profulanih sansi, imali bi jedan trofej do sad.

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 06 jun 2016, 17:22

Probisvjet je napisao/la:
AdmirLav je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Ne sjecas se da je Ahmet kod Husrefa presjedio pola sezone na tribini. :rol:

KOje ba pola sezone, zadnjih par kola nije bio starter, a i kad nije bio starter gotovo uvijek je ulazio sa klupe.

http://pokit.org/get/?1825f430431f54e71 ... 02a0cf.jpg
Nije valjda da pratis Slobodu od sezone 15/16 :urnebes:

Husref je u SLobodu došao na polovici sozen 2014/15 a Ahmetović nešto kasnije i nastupio je u 11 utakmica sasvim dovoljno. :rol: :rol: :rol: :rol:
Sloboda je cijeli život moj !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 jun 2016, 17:23

Što volim ovu kolektivnu kuknjavu, više nego kolektivno radovanje kad neko dobar dođe. Ne znamo drugačije nego iz krajnosti u krajnost.
De skontajte i utuvite u glavu da je njeg Sloboda pustila. Ne javljajte se tako vam Allaha kad dođe duplo bolji napadač od njega, da ne pričam kad se roster ekipe oformi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 jun 2016, 17:23

harry_90 je napisao/la:Sto im nismo uvalili Efendica ili Mehidica,a ne Ahmetovica,jer vidim da neki pisu da smo im uvalili neefikasnog igraca iz drugog dijela sezone..izgubismo 2 extra igraca,al zato se skupljaju i cuvaju tarabe iz Afrike uz spomenuti dvojac na pocetku..

Da se moze tako uvaljivati ti bi igrao u Sodertelju bar. Ne pametuj.
Mislim da te nisam nista pitao.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 06 jun 2016, 17:24

Bice sve ok ba. Zna Azmir sta radi :salut:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 06 jun 2016, 17:25

adnan27 je napisao/la:OVAKO Ahmetovic trazio 70 posto povecanje sto ne vrijedi dodje mi da nikad vise ovdje ne pisrm radi nekih sto jedva cekaju da sta bude lose odma dodju srati ovdje kako se raspadamo a nema nigdje nikoga danima ahmet ne vrijedi 70 posto da mu se poveca plata zdravo dovidjenja kod mene je pao u ocima kao covjek je veliki supak a za koji dan ce ovdje svi da svrsavaju puu jbm ti nas
Evo da ti ja kazem sta je, a i neka ostali cuju. On i Azmir zajedno su povalili Dinu da mu da tolike pare. Zapamtite ovo sto sam napisao.
A Ahmet će onu razliku da uplaćuje kao donaciju Slobodi, bit će jedan od sponzora :urnebes: :urnebes:

Ma dobro čovjek imao dosta veću ponudu, Slobodi se nije isplatilo dati tolike pare i to je to. Čisto pošteno. Bezveze je samo što se omalovažava sad igrač, odjednom taraba, nevalja, nek je otišao, ne vrijedi.... igrač vrijedi onoliko koliko je neko spreman platiti za njega.
Ja bi volio da samo ga zadržali jer je odličan igrač i uz Benku najbolji napadač ove lige. Sad nam treba i prvi napadač i rezervni napdač u ekipi.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 jun 2016, 17:25

Pa da je bar koja marka se mogla.izvuc...

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 06 jun 2016, 17:26

[quote="harry_90"]Sto im nismo uvalili Efendica ili Mehidica,a ne Ahmetovica,jer vidim da neki pisu da smo im uvalili neefikasnog igraca iz drugog dijela sezone..izgubismo 2 extra igraca,al zato se skupljaju i cuvaju tarabe iz Afrike uz spomenuti dvojac na pocetku..

afrikanci su na probi drug ako ne valjaju otice nazad kako su dosli ja mislim da ce od 4 ostat max 1 a pametniji je azmir od svih nas da nije nebi covjek milione obrco

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 jun 2016, 17:27

MERSUDINE AHMETOVICU HVALA TI ZA SVE... Donio je puno radosti na Tušanj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 06 jun 2016, 17:37

mislim da se ovdje otvara za Mahira Karica pozicija, a Merso iskoristio i mlatnuo pare. Doduse nadam se da ce doci neko jace pojacanje (provjeren igrac), da necemo ostati u napadu na Krpicu i Uchechiju il kako se vec zove ...

P.s : po inboxu se spominju neki igraci koji bar troduplo traze od ahmetovica, tako da nema od njih nista ...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jun 2016, 17:37

Samo ne znam koji je vrag ljubio grb :D

Izgleda igraci ne shvataju poentu toga. Bolje proslaviti sam sa sobom nego trcati u navijace i ljubiti grb ako nisi 100% siguran u to.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 06 jun 2016, 17:38

wobly92 je napisao/la:Što volim ovu kolektivnu kuknjavu, više nego kolektivno radovanje kad neko dobar dođe. Ne znamo drugačije nego iz krajnosti u krajnost.
De skontajte i utuvite u glavu da je njeg Sloboda pustila. Ne javljajte se tako vam Allaha kad dođe duplo bolji napadač od njega, da ne pričam kad se roster ekipe oformi.
Bravo.
Trazio je puno Azmir ne da jer ne vrijedi tih para.
Idemo dalje imacemo finu ekipu ljudi samo polako.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 06 jun 2016, 17:38

najgori ste mi vi sto opravdavate svaki los potez uprave samo zato da ne uvrijediti BABUKU , ja sam covjek koji podrzava Azmira od prvog dana , podrzavam ga i sad , ali svaki los potez cu ustati i reci , Azmir treba prvo da smiri dozivljaje sa ovim izjavama ( citaj , nebulozama ) , ja kad sam ovde pisao DA UGOVORI NISU AUTOMATSKI PRODUZENI SA IZLASKOM U EUROPU , pojedini su mi slali linkove i Azmirove izjave da me demantuju .

E pa drugovi moji , ko god da dodje ovaj prelazni rok je katastrofalan jer smo vec izgubili DVA najbolja igraca , a evo vam jos jedna info .... izgubit cemo jos , i ostali igraci kojima je " automatski produzen ugovor " cekaju da se neko smiluje i nazove iz kluba , a momci vec na stolu imaju desetine ponuda i najvjerovatbije neke ce i prihvatiti .

Dakle , Azmire ... mnogog te lose informisu pojedinci i savjetuju , ucjenjujes najbolje igrace nase , odugovlacis , mnogo ti dajes klubu , ali UVIJEK ce ti faliti ono malo da postanes sampion necega ....

prelazni rok zvani " TRESLA SE GORA - RODIO SE MIS " .... jos jedan u nizu .... ( ponavljam , KO GOD da sutra poptise - ekipa se ne pravi preko noci - trebali smo zadrzati prvih 11 )

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 jun 2016, 17:41

Kukate što je otiš'o napadač kojeg je Krpić mor'o mijenjat jer je toliko loš bio. A i sami ste ga pljuvali. Hajde, čut ćemo se za koji dan. Budite tu, nemojte bježat.
Sve vi znate, Azmire daj im pare oni će bolje od tebe radit, ti dobio na Bingu pa nemaš pojma o životu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 06 jun 2016, 17:42

Može li neko napisati igrače kojima je istekao/ističe ugovor?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.