najgori ste mi vi sto opravdavate svaki los potez uprave samo zato da ne uvrijediti BABUKU , ja sam covjek koji podrzava Azmira od prvog dana , podrzavam ga i sad , ali svaki los potez cu ustati i reci , Azmir treba prvo da smiri dozivljaje sa ovim izjavama ( citaj , nebulozama ) , ja kad sam ovde pisao DA UGOVORI NISU AUTOMATSKI PRODUZENI SA IZLASKOM U EUROPU , pojedini su mi slali linkove i Azmirove izjave da me demantuju .
E pa drugovi moji , ko god da dodje ovaj prelazni rok je katastrofalan jer smo vec izgubili DVA najbolja igraca , a evo vam jos jedna info .... izgubit cemo jos , i ostali igraci kojima je " automatski produzen ugovor " cekaju da se neko smiluje i nazove iz kluba , a momci vec na stolu imaju desetine ponuda i najvjerovatbije neke ce i prihvatiti .
Dakle , Azmire ... mnogog te lose informisu pojedinci i savjetuju , ucjenjujes najbolje igrace nase , odugovlacis , mnogo ti dajes klubu , ali UVIJEK ce ti faliti ono malo da postanes sampion necega ....
prelazni rok zvani " TRESLA SE GORA - RODIO SE MIS " .... jos jedan u nizu .... ( ponavljam , KO GOD da sutra poptise - ekipa se ne pravi preko noci - trebali smo zadrzati prvih 11 )