Hvala kralju.tuzlak1987 je napisao/la:Neka je sretno Ahmetovicu kod vas

Hvala kralju.tuzlak1987 je napisao/la:Neka je sretno Ahmetovicu kod vas
Nigdje ja to nisam napisao, vec sam se obratio pojedincima koji zadnju sedmicu dana mi stalno pisu kako nemamo para. Nama problem nikad nisu bile pare, vec nesposobna uprava.dundjer je napisao/la:@memara
eo ljubomorni uzeli nam ahmetovica ispred nosa
Zbog zadnje recenice mu se ovoliko radujem. Rijetko da je u PL igrala mrcina njegovih predispozicija a sa takvim tehnickim sposobnostima. Super pojacanje za nas.staragarda je napisao/la:Dobar je Ahmet...ne odlično al dobro pojačanje...Nije ga išlo drugi dio sezone al u prvom je bas dobro odigrao... Sto je najbitnije on je EKIPNI IGRAČ i uvijek se podredzuje kolektivu
nisu svi, ima jos njih, al mrsko mi posebno snimat,Memara je napisao/la:.
Ostavit cemo nesto i vama..Skver je napisao/la:Da li je istina da vam se Husref vraca
[youtube][/youtube]joker90 je napisao/la:Ostavit cemo nesto i vama..Skver je napisao/la:Da li je istina da vam se Husref vraca
Tako i treba da bude i kod vas i kod nas.ultrasstyle_tz je napisao/la:i kod vas su insajderi blago receno zakazali
ma jos niste za mustuluka pravog, treba vas jos malo pustitSabinho je napisao/la:Tako i treba da bude i kod vas i kod nas.ultrasstyle_tz je napisao/la:i kod vas su insajderi blago receno zakazali
Benko i Lendric su najbolji napadaci lige.samirr je napisao/la:Ahmet uz Benku i Krstanovica najbolji napadac lige. Sad kakav ce biti u Sarajevu zavisi od mnogo faktora. Tezak je pritisak igrati za Sarajevo znam to iz licnog iskustva.
Ova trojica pa tek onda Lendric, Dilaver, Mesanovic , Karic itd.Thetraphak1921 je napisao/la:Benko i Lendric su najbolji napadaci lige.samirr je napisao/la:Ahmet uz Benku i Krstanovica najbolji napadac lige. Sad kakav ce biti u Sarajevu zavisi od mnogo faktora. Tezak je pritisak igrati za Sarajevo znam to iz licnog iskustva.
Amer Bekic, Cezar.jurisicduska je napisao/la:Ipak Benko je najbolji napadač lige pa onda dalje. Lendrić Ahmet Krstanović Mešanović
Logicno.jurisicduska je napisao/la:Benko je fkt najbolji nije što igra kod nas.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, leo1946, ultrazonfa i 59 gostiju.