FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I zar ne rekoše da se ugovori pošto smo izborili evropu produžuju automatski na još jednu godinu ?
Ne sviđa mi se ovo nikako, nešto iza brda valja.
Sloboda je cijeli život moj !
LJUDI AL KUKATE JA VJERUJEM DA CE DOCI DUPLO BOLJI A ZA AFRIKANCE PA NISTE NI VIDJELI KAKVI SU A VI IH TJERATE U PM JA VJERUJEM OVOJ UPRAVI I DA CE DOCI 50 PUTA BOLJI
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
AdmirLav je napisao/la:I zar ne rekoše da se ugovori pošto smo izborili evropu produžuju automatski na još jednu godinu ?

Da,ocigledno Ahmeta smo pustili.AdmirLav je napisao/la:I zar ne rekoše da se ugovori pošto smo izborili evropu produžuju automatski na još jednu godinu ?
Strpite se.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
ja ne vjerujem da ce doci duplo boli, jer duplo bolji kosta, a sarajevo je ahmetu ponudilo puno vise nego sto je imao u slobodi, jbg od ljubavi se ne ziviadnan27 je napisao/la:LJUDI AL KUKATE JA VJERUJEM DA CE DOCI DUPLO BOLJI A ZA AFRIKANCE PA NISTE NI VIDJELI KAKVI SU A VI IH TJERATE U PM JA VJERUJEM OVOJ UPRAVI I DA CE DOCI 50 PUTA BOLJI
- Beduin
- Kontakt:
RAZUMI(TE) da se produzuje ugovor ukoliko to Uprava kluba zeli. Husref ne zeli vise Ahmetovica pa je taj igrac dobio odrijesene ruke da trazi sebi angazman. Ako ga je Husref prekrizio, to znaci da se vec pregovara (ili se vec dogovorilo) sa drugim napadacem, a ako je Uprava kluba javno izjavila da se ganjaju kvalitetniji igraci koji ce pomoci i u Evropi, a i u prvenstvu, onda to znaci da dolazi bolji od Ahmetovica.AdmirLav je napisao/la:I zar ne rekoše da se ugovori pošto smo izborili evropu produžuju automatski na još jednu godinu ?
Sta samo tripujete i placete koji qurac.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Nemate vi pojma koji je muzevir Azmir, jos kada mu se pridoda Husref i Sasa. Ej Azmir im se

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sve to stoji. Ja svoja očekivanja zasnivam na tome što predsjednik Azimr Husić kaže. Ako on kaže idemo na titulu, hoću trofej i svima u klubu je to stavljeno do znanja. Kaže: "ne pitam koliko košta" . Onda i ja u skladu s tim a i svi mi imamo takva očekivanja.Aerials je napisao/la:trebamo se mi što prije pomiriti s tim da imamo ogromnu ratu reprograma, i da nismo toliko dubokog džepa kao što svi misle.
Da je rekao reprogram nas koči do te mjere da će iduća sezona biti borba za opstanak i naredna također pa tek onda nešto više, ja bi u skladu s tim i očekivao igrački kadar i rezultate i sve.
Beduin je napisao/la:RAZUMI(TE) da se produzuje ugovor ukoliko to Uprava kluba zeli. Husref ne zeli vise Ahmetovica pa je taj igrac dobio odrijesene ruke da trazi sebi angazman. Ako ga je Husref prekrizio, to znaci da se vec pregovara (ili se vec dogovorilo) sa drugim napadacem, a ako je Uprava kluba javno izjavila da se ganjaju kvalitetniji igraci koji ce pomoci i u Evropi, a i u prvenstvu, onda to znaci da dolazi bolji od Ahmetovica.AdmirLav je napisao/la:I zar ne rekoše da se ugovori pošto smo izborili evropu produžuju automatski na još jednu godinu ?
pa 90% utakmica ahmet počinjao a bog otac na klupi, i sada kažeš husref ga prekrižio. Ne shvatam tu logiku nikako. Nadam se da si upravi i da znaju šta rade. Vjerovat ćemo im.
Probisvjet je napisao/la:Nemate vi pojma koji je muzevir Azmir, jos kada mu se pridoda Husref i Sasa. Ej Azmir im se![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
Hoce i Liverpul titulu, al ne moze.Thranduil je napisao/la:Sve to stoji. Ja svoja očekivanja zasnivam na tome što predsjednik Azimr Husić kaže. Ako on kaže idemo na titulu, hoću trofej i svima u klubu je to stavljeno do znanja. Kaže: "ne pitam koliko košta" . Onda i ja u skladu s tim a i svi mi imamo takva očekivanja.Aerials je napisao/la:trebamo se mi što prije pomiriti s tim da imamo ogromnu ratu reprograma, i da nismo toliko dubokog džepa kao što svi misle.
Da je rekao reprogram nas koči do te mjere da će iduća sezona biti borba za opstanak i naredna također pa tek onda nešto više, ja bi u skladu s tim i očekivao igrački kadar i rezultate i sve.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne sjecas se da je Ahmet kod Husrefa presjedio pola sezone na tribini.AdmirLav je napisao/la:Beduin je napisao/la:RAZUMI(TE) da se produzuje ugovor ukoliko to Uprava kluba zeli. Husref ne zeli vise Ahmetovica pa je taj igrac dobio odrijesene ruke da trazi sebi angazman. Ako ga je Husref prekrizio, to znaci da se vec pregovara (ili se vec dogovorilo) sa drugim napadacem, a ako je Uprava kluba javno izjavila da se ganjaju kvalitetniji igraci koji ce pomoci i u Evropi, a i u prvenstvu, onda to znaci da dolazi bolji od Ahmetovica.AdmirLav je napisao/la:I zar ne rekoše da se ugovori pošto smo izborili evropu produžuju automatski na još jednu godinu ?
pa 90% utakmica ahmet počinjao a bog otac na klupi, i sada kažeš husref ga prekrižio. Ne shvatam tu logiku nikako. Nadam se da si upravi i da znaju šta rade. Vjerovat ćemo im.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne vec igrac ima obavezu da sjedne za sto sa nasim ljudima i da oni onda odluce zele li izjednaciti ponudu druge ekipe. To je za ovih 5 kojima je istekao ugovor. Ako je Ahmetovic dobio ponudu Sarajeva nasi mu je nisu mogli finansijski izjednaciti i to je to. Onda je otisao i potpisao za njih.Beduin je napisao/la:RAZUMI(TE) da se produzuje ugovor ukoliko to Uprava kluba zeli. Husref ne zeli vise Ahmetovica pa je taj igrac dobio odrijesene ruke da trazi sebi angazman. Ako ga je Husref prekrizio, to znaci da se vec pregovara (ili se vec dogovorilo) sa drugim napadacem, a ako je Uprava kluba javno izjavila da se ganjaju kvalitetniji igraci koji ce pomoci i u Evropi, a i u prvenstvu, onda to znaci da dolazi bolji od Ahmetovica.AdmirLav je napisao/la:I zar ne rekoše da se ugovori pošto smo izborili evropu produžuju automatski na još jednu godinu ?
Ako Saric dobije od nekog ponudu, tu ponudu cemo morati izjednaciti ili ce on otici tamo gdje ce dobiti vise novca.
Cudi me samo kako ovi insajderi koji znaju sve,nisu znali za odlazak Ahmetovica u Sarajevo??
Husic rece da pare nisu problem,jer zeli trofej,kad ode Ahmet jer mu je Sarajevo ponudilo vise nego sto bi Sloboda..
Ocekujem i da nas Kostic,Saric i Ordaga napuste..kako je lrenulo..
Husic rece da pare nisu problem,jer zeli trofej,kad ode Ahmet jer mu je Sarajevo ponudilo vise nego sto bi Sloboda..
Ocekujem i da nas Kostic,Saric i Ordaga napuste..kako je lrenulo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ljudi su ponudili vise novca Dino se isprsio.
Azmir smatra da Ahmetovic ne vrijedi novca koji je trazio.i pustio ga da ide.Nema to veze sa tim ima li para kod nas ili ne.
Sa Ahmetom je obavljen razgovor trazio je povecanje skoro 70 posto.Niko nije lud.
I ode covjek kod punca haha
Polako momci polako,bice svega da je boze zdravlja
Azmir smatra da Ahmetovic ne vrijedi novca koji je trazio.i pustio ga da ide.Nema to veze sa tim ima li para kod nas ili ne.
Sa Ahmetom je obavljen razgovor trazio je povecanje skoro 70 posto.Niko nije lud.
I ode covjek kod punca haha
Polako momci polako,bice svega da je boze zdravlja

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Fino ste se riješili Ahmetovića i pametno ga uvalili konkurentu za titule. Sloboda će sad dovesti sigurno boljeg od njega ali to nisu oni crnci. Jedan od njih ne znam mu ime nema klub već 2 godine odnosno od 2014. Zadnji angažman je imao u Švedskoj zadnjoj ligi kada je nastupao za skoro osnovani kurdski klub. Krpić zahvalniji.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Husrefu je Haurdić igrao iz kola u kolo u prvih XIProbisvjet je napisao/la: Ne sjecas se da je Ahmet kod Husrefa presjedio pola sezone na tribini.

A to da i Liverpool hoće titulu, to hoće navijači ali vlasnici kluba to još uvijek nisu ni kazali ni pokazali (izvalili stotine miliona kao konkurenti). Oni nisu uopšte u kandidatima za titulu, njima je izborena LP premija ako je izbore

Ne sjecas se da je Ahmet kod Husrefa presjedio pola sezone na tribini.Probisvjet je napisao/la:Beduin je napisao/la:RAZUMI(TE) da se produzuje ugovor ukoliko to Uprava kluba zeli. Husref ne zeli vise Ahmetovica pa je taj igrac dobio odrijesene ruke da trazi sebi angazman. Ako ga je Husref prekrizio, to znaci da se vec pregovara (ili se vec dogovorilo) sa drugim napadacem, a ako je Uprava kluba javno izjavila da se ganjaju kvalitetniji igraci koji ce pomoci i u Evropi, a i u prvenstvu, onda to znaci da dolazi bolji od Ahmetovica.AdmirLav je napisao/la:I zar ne rekoše da se ugovori pošto smo izborili evropu produžuju automatski na još jednu godinu ?

KOje ba pola sezone, zadnjih par kola nije bio starter, a i kad nije bio starter gotovo uvijek je ulazio sa klupe.
http://pokit.org/get/?1825f430431f54e71 ... 02a0cf.jpg
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Mnogo si se usplahirio... Ne beri brige oko Slobode i uključi se malo oko pisanja po drugim temama da.ne bi iz Lukavca za Banoviće bio teleportiranIraola je napisao/la:Fino ste se riješili Ahmetovića i pametno ga uvalili konkurentu za titule. Sloboda će sad dovesti sigurno boljeg od njega ali to nisu oni crnci. Jedan od njih ne znam mu ime nema klub već 2 godine odnosno od 2014. Zadnji angažman je imao u Švedskoj zadnjoj ligi kada je nastupao za skoro osnovani kurdski klub. Krpić zahvalniji.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
OVAKO Ahmetovic trazio 70 posto povecanje sto ne vrijedi dodje mi da nikad vise ovdje ne pisrm radi nekih sto jedva cekaju da sta bude lose odma dodju srati ovdje kako se raspadamo a nema nigdje nikoga danima ahmet ne vrijedi 70 posto da mu se poveca plata zdravo dovidjenja kod mene je pao u ocima kao covjek je veliki supak a za koji dan ce ovdje svi da svrsavaju puu jbm ti nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.