Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Pa jest mu to mana, barem bila dosad, to je cinjenica, isto kao i ekscesi koje je pravio, a koji mu ne idu na cast. Ovdje je ocito da nije mogao samo tako prekriziti ove jer su vec igrali znacajnu ulogu prosle sezone, a vjerujem da su i Ed i uprava dali jasne naputke kad se radi o tom segmentu, jer je pruzanje prilike mladima bitan dio nase tradicije i identiteta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To je ono o cemu sam pisao. Hvala na potvrdi.a vjerujem da su i Ed i uprava dali jasne naputke kad se radi o tom segmentu, jer je pruzanje prilike mladima bitan dio nase tradicije i identiteta.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uvijek si znao 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Cadena SER report that Eric Baily's move to @ManUtd is in "the final stages". They say the fee is €30m (£23.5m).
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gleda li ko Zlatana..upisao je asistenciju..a trci ko momak 

Tancredi Palmeri ✔ @tancredipalmeri
Ibrahimovic has signed for Manchester United
19:56 - 5 jun 2016
Ibrahimovic (to @fotbollskanal ): "There will be a big announcment on the 7th. It will be this summer's big bomb."
7. juna ide sa radom njegova kompanija A-Z Sportswear.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Nadam se da neće biti ništa od dolaska ovoga Bailyja. Pitanje je koliko je pouzdan, a ima i boljih rješenja.
Za onaj iznos se mogao tražiti Hummels

''Neka me mrze samo da me se boje''
Ako nije eskponiran ne znači da nije dobar. Za Espanyol odigrao nekoliko utakmica i Villareal ga uzeo za nekih 6 miliona eura. A Villareal ga neće prodati za više od 30 sa svim bonusima. Baš zato što nije eksponiran (odigrao nekih 40-ak utakmica za njih). Upratio sam da je po statističkim podacima imao više oduzimanja lopte od Blinda i Smallinga i da je igrač kojeg su najmanje puta prediblali u Primeri.
Vjerujem da Jose zna šta radi.
Trebali bi i za Carricka uskoro znati. Mislim da ostaje, inače bi za njega bile špekulacije kao i za ostale igrače. Možda Jose čeka rasplet EURO-a da vidi hoće li ostaviti njega ili Bastiana. Moguće.
Vjerujem da Jose zna šta radi.
Trebali bi i za Carricka uskoro znati. Mislim da ostaje, inače bi za njega bile špekulacije kao i za ostale igrače. Možda Jose čeka rasplet EURO-a da vidi hoće li ostaviti njega ili Bastiana. Moguće.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I baš bi odabrao nas ispred Bayerna, svoje porodice i djevojke. Mi tu ne bi imali šanse i zato nismo ni pokušavali.cipiripi je napisao/la:Nadam se da neće biti ništa od dolaska ovoga Bailyja. Pitanje je koliko je pouzdan, a ima i boljih rješenja.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nije stvar bi li nas odabrao već da se za taj iznos može dovesti daleko bolji i pouzdaniji igrač kao što je Mats.rio_Ferdy88 je napisao/la:I baš bi odabrao nas ispred Bayerna, svoje porodice i djevojke. Mi tu ne bi imali šanse i zato nismo ni pokušavali.cipiripi je napisao/la:Nadam se da neće biti ništa od dolaska ovoga Bailyja. Pitanje je koliko je pouzdan, a ima i boljih rješenja.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Koji je btw injury prone, a ovde dovodis momka koji je bio jedan od najboljih stopera u Primeri, nije drven, tehnicki sjajan, dominantne fizicke predispozicije, a tek mu je 22 godine. Plus ovaj argument koji je Ferdy naveo. Plus sto nije isto kada placas igraca u zadnjoj godini ugovora, i Baillya koji ima jos 4 godine na svom ugovoru. Da Hummels ima toliko, vredeo bi 100m. Bailly je odlican izbor, i sem Hummelsa kojeg je nemoguce bilo dovesti, i nije bilo nekih boljih resenja, gledano proporcionalno cena-kvalitet.
Bola Jozo kani se ove djece.The vice-president of Mexican side Pachuca has confirmed #mufc have made approaches over signing Hirving Lozano [squawka, record mx]

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
El Confidencial: Mata, Herrera, Schweinsteiger, Varela, Rojo, Valencia, Fellaini, Darmian, Young, Blind & Memphis will be sold by MUfc

Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy

Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Golden Boy
Golden Boy
- EmirSioux89
- Kontakt:
Da mi je da se zavrsi taj transfer oko Ibrahimovica 

Manchester United!
Gotovo je to, i za onog Bejlija isto.EmirSioux89 je napisao/la:Da mi je da se zavrsi taj transfer oko Ibrahimovica
Da se mi sutra svi ne ohladim kad čovjek nas prospe a mi već proslavili njegov dolazakEmirSioux89 je napisao/la:Da mi je da se zavrsi taj transfer oko Ibrahimovica
- EmirSioux89
- Kontakt:
Kakvi smo baksuzi zadnje 3 godine, ja sam takav pesimista u vezi tih transfera.Belmin6 je napisao/la:Gotovo je to, i za onog Bejlija isto.EmirSioux89 je napisao/la:Da mi je da se zavrsi taj transfer oko Ibrahimovica

Mislim da je napokon dosla sezona u kojoj cemo gledati stari, dominanti Manchester United, gdje gazimo sve redom.
Manchester United!
Mou otkeraj sve i dovedi 20 igraca hah joj novinara
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !