Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma zajebavam se careShogun je napisao/la:79 meceva u dresu repke, 46 golova. Navedi mi jednog igraca koji je vise golova postigao ili igraca koji bi mogao oboriti taj rekord.Memara je napisao/la:Previse se vjeruje Dzeksonu...
79 utakmica, 46 golova.Goalgetter je napisao/la:
Najveci kojeg je ova zemlja imala.
prvo morate razgraničiti izraz "pljuvač" od realne kritike na igrača van forme....Shogun je napisao/la:
Pljuvaci ce shvatiti koliko vrijedi Edin tek kad okonca svoju karijeru. S obzirom kakvim napadacima raspolazemo za buducnost, neka nam je Bog na pomoci
pa nećeš vjerovat ali ne toliko protiv individue Edina Džeke , koliko protiv pozivanja igrača van forme u repku na osnovu starih zasluga, imena , itd.Rimes87 je napisao/la:Eh, sad, posto ovaj doticni gospodin ocigledno ima nesto protiv Dzeke, njemu ni 10000 golova njegovih ne bi promijenilo misljenje. Momak, moras skontati jednu stvar, meni je veoma drago sto postoji neko poput Djurica ko moze zamijeniti Dzeku, jer slucaj protiv Izraela dovoljno govori kolika smo mi taraba bez njega, a i bez Vede. Svakom napadacu na svijetu se desi suha godina, to je se Dzeki desilo ove sezone, jos je covjek i postizo golova bog ti jadan, ali ne, bitno je reci kako je on van forme, te kako ne treba repki. Pa vidio si protiv Svicarske kolkiku razliku on moze napraviti na terenu, osim, naravno, ako nisi slijep, u tom slucaju ti se izvinjavam za prethodnu izjavu. Da bogdom Djuric igra negdje drugo, u nekom kvalitetnijem takmicenju i da bogdom ima jacu tehniku u nogama, onda bi nas selektor bio na slatkim mukama, kao sto su selektori u odredjenim reprezentacijama. Jednostavno, Dzekina tehnika i klasa ga cine kilometrima daleko ispred nasih ostalih napadaca, i dok se to ne promjeni on itekako treba reprezentaciji. A ti kako hoces.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Zabija li Džeko golove za reprezentaciju?DenchiNL je napisao/la:pa nećeš vjerovat ali ne toliko protiv individue Edina Džeke , koliko protiv pozivanja igrača van forme u repku na osnovu starih zasluga, imena , itd.Rimes87 je napisao/la:Eh, sad, posto ovaj doticni gospodin ocigledno ima nesto protiv Dzeke, njemu ni 10000 golova njegovih ne bi promijenilo misljenje. Momak, moras skontati jednu stvar, meni je veoma drago sto postoji neko poput Djurica ko moze zamijeniti Dzeku, jer slucaj protiv Izraela dovoljno govori kolika smo mi taraba bez njega, a i bez Vede. Svakom napadacu na svijetu se desi suha godina, to je se Dzeki desilo ove sezone, jos je covjek i postizo golova bog ti jadan, ali ne, bitno je reci kako je on van forme, te kako ne treba repki. Pa vidio si protiv Svicarske kolkiku razliku on moze napraviti na terenu, osim, naravno, ako nisi slijep, u tom slucaju ti se izvinjavam za prethodnu izjavu. Da bogdom Djuric igra negdje drugo, u nekom kvalitetnijem takmicenju i da bogdom ima jacu tehniku u nogama, onda bi nas selektor bio na slatkim mukama, kao sto su selektori u odredjenim reprezentacijama. Jednostavno, Dzekina tehnika i klasa ga cine kilometrima daleko ispred nasih ostalih napadaca, i dok se to ne promjeni on itekako treba reprezentaciji. A ti kako hoces.
špic igrači se ne zovu u repku zbog tehnike i stila, nego zbog golova....tako je kako je....za sve ista pravila....
Čovjek ti je postavio veoma validno pitanje. Isto tako, koliko je Đurić postigao golova ove sezone, a koliko Džeko, a koliko Vedo? Reći ću ti ja, da se ne mučiš guglat - Đurić 8 golova dao za Cesenu, Džeko 10 golova za Romu, Vedo 12 golova za Hertu. Još dodajmo i malog Hodžića koji je zabio 18 golova za Dinamo. Po tvom nahođenju bi naš udarni špic trebao biti Hodžić, a koliko je momak dao golova u ove dvije utakmice za repku? Ne kažem ja da neće postići niti da je imao baš toliku sad šansu da ih postiže, ali eto, čisto da se vodimo tvojom logikom.Maticar je napisao/la:Zabija li Džeko golove za reprezentaciju?DenchiNL je napisao/la:
pa nećeš vjerovat ali ne toliko protiv individue Edina Džeke , koliko protiv pozivanja igrača van forme u repku na osnovu starih zasluga, imena , itd.
špic igrači se ne zovu u repku zbog tehnike i stila, nego zbog golova....tako je kako je....za sve ista pravila....
Kad je repka trpila zbog Dzekine lose forme u klubu?DenchiNL je napisao/la:pa nećeš vjerovat ali ne toliko protiv individue Edina Džeke , koliko protiv pozivanja igrača van forme u repku na osnovu starih zasluga, imena , itd.
autogol je napisao/la:Hajde bar ima obraza pa ne objavljuje slike sa odmora
Kada je Dzeko poceo nastupati za repku jesu li Barbarez i Bolic zabijali vise???Rimes87 je napisao/la:Čovjek ti je postavio veoma validno pitanje. Isto tako, koliko je Đurić postigao golova ove sezone, a koliko Džeko, a koliko Vedo? Reći ću ti ja, da se ne mučiš guglat - Đurić 8 golova dao za Cesenu, Džeko 10 golova za Romu, Vedo 12 golova za Hertu. Još dodajmo i malog Hodžića koji je zabio 18 golova za Dinamo. Po tvom nahođenju bi naš udarni špic trebao biti Hodžić, a koliko je momak dao golova u ove dvije utakmice za repku? Ne kažem ja da neće postići niti da je imao baš toliku sad šansu da ih postiže, ali eto, čisto da se vodimo tvojom logikom.Maticar je napisao/la:
Zabija li Džeko golove za reprezentaciju?
Sto bolan sam sebi kontriras? Pa ti si rekao da treba napadace zvati po broju golova koji su postigli. Ja ti fino napisao da je Dzeko ove sezone zapravo postizao golove, a cak tu nisam ukljucio golove za repku. Necu se dalje s tobom raspravljati dzaba jer ti ocigledno vuces samo na jednu stranu bez obzira na sve.DenchiNL je napisao/la:Kada je Dzeko poceo nastupati za repku jesu li Barbarez i Bolic zabijali vise???Rimes87 je napisao/la:Čovjek ti je postavio veoma validno pitanje. Isto tako, koliko je Đurić postigao golova ove sezone, a koliko Džeko, a koliko Vedo? Reći ću ti ja, da se ne mučiš guglat - Đurić 8 golova dao za Cesenu, Džeko 10 golova za Romu, Vedo 12 golova za Hertu. Još dodajmo i malog Hodžića koji je zabio 18 golova za Dinamo. Po tvom nahođenju bi naš udarni špic trebao biti Hodžić, a koliko je momak dao golova u ove dvije utakmice za repku? Ne kažem ja da neće postići niti da je imao baš toliku sad šansu da ih postiže, ali eto, čisto da se vodimo tvojom logikom.Maticar je napisao/la:
Zabija li Džeko golove za reprezentaciju?
koliko je kupova za reprezentaciju osvojio Džeko? koliko je puta zabio u finalu kupa? koliko je puta zabio 7 golova u 450 minutaRimes87 je napisao/la:
Sto bolan sam sebi kontriras? Pa ti si rekao da treba napadace zvati po broju golova koji su postigli. Ja ti fino napisao da je Dzeko ove sezone zapravo postizao golove, a cak tu nisam ukljucio golove za repku. Necu se dalje s tobom raspravljati dzaba jer ti ocigledno vuces samo na jednu stranu bez obzira na sve.
Ovaj lik je idol hahaDenchiNL je napisao/la:
koliko je kupova za reprezentaciju osvojio Džeko? koliko je puta zabio u finalu kupa? koliko je puta zabio 7 golova u 450 minuta![]()
statistika govori sve , Đurić je bolji u repki od Džeke![]()
![]()
DenchiNL je napisao/la:koliko je kupova za reprezentaciju osvojio Džeko? koliko je puta zabio u finalu kupa? koliko je puta zabio 7 golova u 450 minutaRimes87 je napisao/la:
Sto bolan sam sebi kontriras? Pa ti si rekao da treba napadace zvati po broju golova koji su postigli. Ja ti fino napisao da je Dzeko ove sezone zapravo postizao golove, a cak tu nisam ukljucio golove za repku. Necu se dalje s tobom raspravljati dzaba jer ti ocigledno vuces samo na jednu stranu bez obzira na sve.
Sent from my D6603 using Tapatalk![]()
statistika govori sve , Đurić je bolji u repki od Džeke![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.