Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JavierBosnia
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la JavierBosnia » 05 jun 2016, 23:04

slika
slika
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 jun 2016, 23:05

Shogun je napisao/la:
Memara je napisao/la:Previse se vjeruje Dzeksonu...
79 meceva u dresu repke, 46 golova. Navedi mi jednog igraca koji je vise golova postigao ili igraca koji bi mogao oboriti taj rekord.
Ma zajebavam se care ;) Moze on nama jos dosta pomoci :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 jun 2016, 23:08

slika

Najveci kojeg je ova zemlja ima. :tokralju: :bih:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 jun 2016, 23:09

Goalgetter je napisao/la:slika

Najveci kojeg je ova zemlja imala. :bih:
79 utakmica, 46 golova.
Transfermarkt mu pripisuje utakmicu više ne znam gdje.. a kad se bolje pogledaju detaljnije utakmice, onda izbaca statistiku 78 utakmica, 45 golova. Vjerovatno neka utakmica u proslosti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 jun 2016, 00:00

Hvala ti!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 06 jun 2016, 00:12

Ma kakav Dzeko, ne treba on nama vise :urnebes: :facepalm:

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 jun 2016, 11:42

Shogun je napisao/la:
Pljuvaci ce shvatiti koliko vrijedi Edin tek kad okonca svoju karijeru. S obzirom kakvim napadacima raspolazemo za buducnost, neka nam je Bog na pomoci :urnebes:
prvo morate razgraničiti izraz "pljuvač" od realne kritike na igrača van forme....

a onda uzeti u kontekst da je i Edin nekada, ne tako davno bio "kloc" .... dobro doduše mi smo i Ibrahimoviću rekli da imamo takvih na bacanje....

hoću reći talenta u BiH ima i uvijek će biti....samo da li će biti dobrih trenera da rade s njima to je već malo manje vjerovatno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 jun 2016, 11:48

Rimes87 je napisao/la:Eh, sad, posto ovaj doticni gospodin ocigledno ima nesto protiv Dzeke, njemu ni 10000 golova njegovih ne bi promijenilo misljenje. Momak, moras skontati jednu stvar, meni je veoma drago sto postoji neko poput Djurica ko moze zamijeniti Dzeku, jer slucaj protiv Izraela dovoljno govori kolika smo mi taraba bez njega, a i bez Vede. Svakom napadacu na svijetu se desi suha godina, to je se Dzeki desilo ove sezone, jos je covjek i postizo golova bog ti jadan, ali ne, bitno je reci kako je on van forme, te kako ne treba repki. Pa vidio si protiv Svicarske kolkiku razliku on moze napraviti na terenu, osim, naravno, ako nisi slijep, u tom slucaju ti se izvinjavam za prethodnu izjavu. Da bogdom Djuric igra negdje drugo, u nekom kvalitetnijem takmicenju i da bogdom ima jacu tehniku u nogama, onda bi nas selektor bio na slatkim mukama, kao sto su selektori u odredjenim reprezentacijama. Jednostavno, Dzekina tehnika i klasa ga cine kilometrima daleko ispred nasih ostalih napadaca, i dok se to ne promjeni on itekako treba reprezentaciji. A ti kako hoces.

Sent from my D6603 using Tapatalk
pa nećeš vjerovat ali ne toliko protiv individue Edina Džeke , koliko protiv pozivanja igrača van forme u repku na osnovu starih zasluga, imena , itd.
špic igrači se ne zovu u repku zbog tehnike i stila, nego zbog golova....tako je kako je....za sve ista pravila....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 06 jun 2016, 12:09

DenchiNL je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:Eh, sad, posto ovaj doticni gospodin ocigledno ima nesto protiv Dzeke, njemu ni 10000 golova njegovih ne bi promijenilo misljenje. Momak, moras skontati jednu stvar, meni je veoma drago sto postoji neko poput Djurica ko moze zamijeniti Dzeku, jer slucaj protiv Izraela dovoljno govori kolika smo mi taraba bez njega, a i bez Vede. Svakom napadacu na svijetu se desi suha godina, to je se Dzeki desilo ove sezone, jos je covjek i postizo golova bog ti jadan, ali ne, bitno je reci kako je on van forme, te kako ne treba repki. Pa vidio si protiv Svicarske kolkiku razliku on moze napraviti na terenu, osim, naravno, ako nisi slijep, u tom slucaju ti se izvinjavam za prethodnu izjavu. Da bogdom Djuric igra negdje drugo, u nekom kvalitetnijem takmicenju i da bogdom ima jacu tehniku u nogama, onda bi nas selektor bio na slatkim mukama, kao sto su selektori u odredjenim reprezentacijama. Jednostavno, Dzekina tehnika i klasa ga cine kilometrima daleko ispred nasih ostalih napadaca, i dok se to ne promjeni on itekako treba reprezentaciji. A ti kako hoces.

pa nećeš vjerovat ali ne toliko protiv individue Edina Džeke , koliko protiv pozivanja igrača van forme u repku na osnovu starih zasluga, imena , itd.
špic igrači se ne zovu u repku zbog tehnike i stila, nego zbog golova....tako je kako je....za sve ista pravila....
Zabija li Džeko golove za reprezentaciju?
ako te ne prozivam, onda te gotivim

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 06 jun 2016, 12:30

Maticar je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Čovjek ti je postavio veoma validno pitanje. Isto tako, koliko je Đurić postigao golova ove sezone, a koliko Džeko, a koliko Vedo? Reći ću ti ja, da se ne mučiš guglat - Đurić 8 golova dao za Cesenu, Džeko 10 golova za Romu, Vedo 12 golova za Hertu. Još dodajmo i malog Hodžića koji je zabio 18 golova za Dinamo. Po tvom nahođenju bi naš udarni špic trebao biti Hodžić, a koliko je momak dao golova u ove dvije utakmice za repku? Ne kažem ja da neće postići niti da je imao baš toliku sad šansu da ih postiže, ali eto, čisto da se vodimo tvojom logikom.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 jun 2016, 16:15

DenchiNL je napisao/la:pa nećeš vjerovat ali ne toliko protiv individue Edina Džeke , koliko protiv pozivanja igrača van forme u repku na osnovu starih zasluga, imena , itd.
Kad je repka trpila zbog Dzekine lose forme u klubu?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 06 jun 2016, 16:33

ImageUploadedByForum SportSport.ba1465223570.849505.jpg
Danas ..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 jun 2016, 18:25

autogol je napisao/la:Hajde bar ima obraza pa ne objavljuje slike sa odmora :mrgreen:
:urnebes: :urnebes:

Sta ce jadan, znao i on da sto se ove sezone tice, nije ga ni zasluzio. Ali eto kad mu se moze.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 jun 2016, 08:28

Rimes87 je napisao/la:
Maticar je napisao/la:
Čovjek ti je postavio veoma validno pitanje. Isto tako, koliko je Đurić postigao golova ove sezone, a koliko Džeko, a koliko Vedo? Reći ću ti ja, da se ne mučiš guglat - Đurić 8 golova dao za Cesenu, Džeko 10 golova za Romu, Vedo 12 golova za Hertu. Još dodajmo i malog Hodžića koji je zabio 18 golova za Dinamo. Po tvom nahođenju bi naš udarni špic trebao biti Hodžić, a koliko je momak dao golova u ove dvije utakmice za repku? Ne kažem ja da neće postići niti da je imao baš toliku sad šansu da ih postiže, ali eto, čisto da se vodimo tvojom logikom.
Kada je Dzeko poceo nastupati za repku jesu li Barbarez i Bolic zabijali vise???

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: Edin Džeko

Post Postao/la Rimes87 » 07 jun 2016, 11:08

DenchiNL je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:
Maticar je napisao/la:
Kada je Dzeko poceo nastupati za repku jesu li Barbarez i Bolic zabijali vise???
Sto bolan sam sebi kontriras? Pa ti si rekao da treba napadace zvati po broju golova koji su postigli. Ja ti fino napisao da je Dzeko ove sezone zapravo postizao golove, a cak tu nisam ukljucio golove za repku. Necu se dalje s tobom raspravljati dzaba jer ti ocigledno vuces samo na jednu stranu bez obzira na sve.

Papac Papac,
Papac Papac,

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 jun 2016, 11:46

Denchi, tako je :lol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 07 jun 2016, 14:17

đurić>đeko
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 jun 2016, 15:22

Rimes87 je napisao/la:

Sto bolan sam sebi kontriras? Pa ti si rekao da treba napadace zvati po broju golova koji su postigli. Ja ti fino napisao da je Dzeko ove sezone zapravo postizao golove, a cak tu nisam ukljucio golove za repku. Necu se dalje s tobom raspravljati dzaba jer ti ocigledno vuces samo na jednu stranu bez obzira na sve.

koliko je kupova za reprezentaciju osvojio Džeko? koliko je puta zabio u finalu kupa? koliko je puta zabio 7 golova u 450 minuta ;)

statistika govori sve , Đurić je bolji u repki od Džeke :D :wave: :kafa:

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 07 jun 2016, 15:27

DenchiNL je napisao/la:

koliko je kupova za reprezentaciju osvojio Džeko? koliko je puta zabio u finalu kupa? koliko je puta zabio 7 golova u 450 minuta ;)

Ovaj lik je idol haha

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 07 jun 2016, 15:27

DenchiNL je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:

Momak, ja ne osporavam Đurića, kao što možeš vidjeti po mojim postovima, ti si taj koji osporava Džeku, hajde mahanje :wave:
Papac Papac,
Papac Papac,

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.