FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 06 jun 2016, 14:44

klej2 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Amazon naporan si vise. Signore ti je lijepo objasnio. Dobio si 24 sata prije dva dana, ukoliko nastavis sa trolovanjem bices trajno odstranjen s foruma. Kostali jarboli 100.000 necega, firma donirala isti toliki iznos i ne vidim u cemu je problem. S ovim postom raspravu o jarbolima zavrsavamo.
@aco, kad si vec tu, da te pitam nesto, mada je offtopic. prije nekih dva mjeseca, promjenio sam laptop i nisam se mogao sjetiti lozinke kojom se prijavljujem na ss.ba preko starog nika. slao one upite za novu lozinku i nikad nikakvog odgovora, tako da sam morao aktivirati ovaj nik. pod starim sam bio aktivan negdje od 2010. godine, bar mislim da je tako, i nikad nisam ni opomenut, a kamoli banovan.

moze li se sta uraditi da dobijem stari nik. unaprijed hvala na odgovoru. vidis da ovako ispadam novi kolacic, zagovornik nekakvih struja, jos malo pa placenik...
Pogledaj u neželjenoj pošti, meni se isto desilo i tamo mi je došao novi password.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 jun 2016, 16:07

Amar Osim je porucio navijacima da podrze tim i upravu koja po njegovom misljenju radi jako kvalitetan posao :kafa:

Rece Amar kako jeste, Slo hit sezone, Zri i Rad zasluzeno. Zeljo i Sa razocarali.
Osim ko Osim svaka mu skoro zlatna.Evo ko nije gledao ima na yt.
[youtube][/youtube]
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 06 jun 2016, 16:14

MocMahale444 je napisao/la:Amar Osim je porucio navijacima da podrze tim i upravu koja po njegovom misljenju radi jako kvalitetan posao :kafa:

Rece Amar kako jeste, Slo hit sezone, Zri i Rad zasluzeno. Zeljo i Sa razocarali.
[youtube][/youtube]
Bas sam isto posao staviti... I prica da smo mogli Amara dovesti nije bila moguce ostvariva jer je sam rekao da jos ima godinu dana ugovora...

Ja sam jos davno pisao da su ovo Amarovi ljudi i da je samo Gredic srao radi para koje je Amar posudio Zelji jer mu ih nije htio priznati... Zato je i Gredic otisao da ne bi bio otjeran

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 06 jun 2016, 16:16

samoplavi je napisao/la: Ubodem ja sve sto napisem samo ti to neces da prihvatis jer si postao navijac Uprave umjesto Zelje. Slazes se da sportski segment nije uredjen a odobravas nastavak tog neuredjenog sistema.
Psssst ! :shhh:
samoplavi je napisao/la:
Javna je tajna da Ahmetovic dolazi na ljeto a znaju to i Tuzlaci. On je jedan od rijetkih s kojim ove zime nismo imali uspjesne pregovore. Dogovoren je za ljeto i zbog toga nismo trebali dovoditi i Lendrica i Djermanovica.
samoplavi je napisao/la: To bi bilo vec previse :salut: Ahmetovic je dogovoren i to je sigurno.
Eto, neka raja zna koliko je relevantno to sto ti "ubodes sve sto napises".

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 jun 2016, 16:21

Alleenn je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Amar Osim je porucio navijacima da podrze tim i upravu koja po njegovom misljenju radi jako kvalitetan posao :kafa:

[youtube][/youtube]
Bas sam isto posao staviti... I prica da smo mogli Amara dovesti nije bila moguce ostvariva jer je sam rekao da jos ima godinu dana ugovora...

Ja sam jos davno pisao da su ovo Amarovi ljudi i da je samo Gredic srao radi para koje je Amar posudio Zelji jer mu ih nije htio priznati... Zato je i Gredic otisao da ne bi bio otjeran
Moja zelja a i vecine nas je bila Amar, samo sto to nije bilo realno u ovom trenutku, zbog ugovora kojeg Amar ima. Price kako uprava ga nece ili nece on zbog uprave su gluposti samo takve.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 06 jun 2016, 16:27

Thetraphak1921 je napisao/la:
samoplavi je napisao/la: Ubodem ja sve sto napisem samo ti to neces da prihvatis jer si postao navijac Uprave umjesto Zelje. Slazes se da sportski segment nije uredjen a odobravas nastavak tog neuredjenog sistema.
samoplavi je napisao/la:
Javna je tajna da Ahmetovic dolazi na ljeto a znaju to i Tuzlaci. On je jedan od rijetkih s kojim ove zime nismo imali uspjesne pregovore. Dogovoren je za ljeto i zbog toga nismo trebali dovoditi i Lendrica i Djermanovica.
samoplavi je napisao/la: To bi bilo vec previse :salut: Ahmetovic je dogovoren i to je sigurno.
**** dinokio je nadigrao Deju ublehasa. Steta pobjeze nam dobar igrac radi njegove nesposobnosti.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 jun 2016, 16:31

samoplavi je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
**** dinokio je nadigrao Deju ublehasa. Steta pobjeze nam dobar igrac radi njegove nesposobnosti.
:facepalm:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 06 jun 2016, 16:51

yebo majku ovo kraja nema, dovedes nekog ne valja sto si doveo, ne dovedes jer imas 3-4 napadaca onda ne valja jer nisi doveo :tokralju: :tokralju: :rol: :rol:

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 06 jun 2016, 19:10

Meni je drago da nije došao kod nas, ne volim igrače koji su visoki i to im je jedina dominacija,skok igra, a sa nogama se ne znau sastaviti, tip Adilovića, čovjek dao golova kamaru 95% glavom, a loptu nije znao primiti, a kamoli uštopati... Gledao sam Pozdera, specijalka mu lobovati ;)

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 06 jun 2016, 20:02

Stoper koji ce doci je Slovenac.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 06 jun 2016, 20:09

samoplavi je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
cccca kakav si ti pacenik :rol:

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 06 jun 2016, 20:12

Koji ce nam klinac Ahmetovic ako ce svi ostati? To bi fakat bilo previse...uostalom sada se pita novi sef ne moze uprava dovest Ahmetovica i rec Milosu eto ti ga nadji mu mjesto
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 06 jun 2016, 20:22

Merhaba je napisao/la:Koji ce nam klinac Ahmetovic ako ce svi ostati? To bi fakat bilo previse...uostalom sada se pita novi sef ne moze uprava dovest Ahmetovica i rec Milosu eto ti ga nadji mu mjesto
Ova ti je jaka :urnebes:

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 06 jun 2016, 20:24

Pozder i Lendrić su za Ahmetovića Benzema glavom i bradom.
ako te ne prozivam, onda te gotivim

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 06 jun 2016, 20:25

Kad si to gledao Pozder, jos dok si mali bio pratio si njegove igre :urnebes:

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 06 jun 2016, 20:26

Naravno.
ako te ne prozivam, onda te gotivim

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 06 jun 2016, 20:29

HausMan je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Koji ce nam klinac Ahmetovic ako ce svi ostati? To bi fakat bilo previse...uostalom sada se pita novi sef ne moze uprava dovest Ahmetovica i rec Milosu eto ti ga nadji mu mjesto
Ova ti je jaka :urnebes:
Pa normalno da je jaka , imamo Lendrica , Djermanovica , Pozdera , Mujagica i Beganovica ? Zasto bi dovodili i ovog cupavog Ahmetovica ? Ok u prvoj polusezoni bio je fakat dobar kasnije je vise golova dao Krpic :tralala:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 06 jun 2016, 20:30

Forsirati Mujagica, kakav ba Pozder i Ahmetovic, pa to budala moze samo uraditi.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 06 jun 2016, 21:01

HausMan je napisao/la:Stoper koji ce doci je Slovenac.
Posto si do sada sve slagao sto si napisao... A vidim nesto najavljujes ako ne dodje taj stoper sto ti trubis o njemu molim te banuj se sam sa ovog foruma

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 06 jun 2016, 21:02

Fulat ce opet, i samo se prebacit na sljedeci profil

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.