Suljo20002 je napisao/la:Babuka sredio http://www.transfermarkt.de/royston-dre ... eler/35631Rimes87 je napisao/la:Znači ljudi, u ovoj sedmici možemo očekivati većinu pojačanja, kako reče Azmir. Ja već polako postajem nestrpljiv i nervozan
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Suljo20002 je napisao/la:Babuka sredio http://www.transfermarkt.de/royston-dre ... eler/35631Rimes87 je napisao/la:Znači ljudi, u ovoj sedmici možemo očekivati većinu pojačanja, kako reče Azmir. Ja već polako postajem nestrpljiv i nervozan
![]()
Ide bomba danas u toku danaAerials je napisao/la:Hoće l' biti šta danas?
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ide bomba danas u toku danaAerials je napisao/la:Hoće l' biti šta danas?![]()
Isto sam pitao i zenu jutros,nije odgovorilaAerials je napisao/la:Hoće l' biti šta danas?
Kod AzmiraAdmirLav je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ide bomba danas u toku danaAerials je napisao/la:Hoće l' biti šta danas?![]()
Jel na onaj kafić preko puta tušnja ili negdje drugo ?
Agamemnon je napisao/la:Isto sam pitao i zenu jutros,nije odgovorilaAerials je napisao/la:Hoće l' biti šta danas?![]()
![]()
Izvini ne mogah se suzdrzati![]()
Probisvjet je napisao/la:Mi moramo dovoditi relativno nepoznata imena i pretvarati ih u poznatija da bi na taj nacin profitirali i stvarali klub jacim. To je bio i recept Maribora.
Tako je i Dinamo dovodio, manje vrijedne-jeftinije igrace,a prodavao ih za velike novce.
Zato ako neki misle da ce doci pojacanje vrijedno nekoliko miliona neka se odmah presaltaju na neki od evropskih klubova. Ovo sto radi nasa uprava je genijalno i dosada najbolje sto se radi.
Svaki igrac doveden u Slobodu koji bude na izlaznim vratima i prodavan mora vrijediti bar tri puta vise od onoga sto je ulozeno u njega. Nadajmo se da ce neko od ovih fudbalera prerasti u pravi dragulj.
Najbitnije je da imamo Husrefa koji zna prepoznati anonimusa koji moze postati ozbiljan igrac, a u to smo se uvjerili vec.
Potpuno se slazem sa tobom al ne smijemo ciniti pogreske i nasjedati na kojekakve agencije koje nude igrace koji su odigrali desetak utakmica u nekoliko sezona. Tu se prije svega uzdam na Husa i njegov karakter.Probisvjet je napisao/la:Mi moramo dovoditi relativno nepoznata imena i pretvarati ih u poznatija da bi na taj nacin profitirali i stvarali klub jacim. To je bio i recept Maribora.
Tako je i Dinamo dovodio, manje vrijedne-jeftinije igrace,a prodavao ih za velike novce.
Zato ako neki misle da ce doci pojacanje vrijedno nekoliko miliona neka se odmah presaltaju na neki od evropskih klubova. Ovo sto radi nasa uprava je genijalno i dosada najbolje sto se radi.
Svaki igrac doveden u Slobodu koji bude na izlaznim vratima i prodavan mora vrijediti bar tri puta vise od onoga sto je ulozeno u njega. Nadajmo se da ce neko od ovih fudbalera prerasti u pravi dragulj.
Najbitnije je da imamo Husrefa koji zna prepoznati anonimusa koji moze postati ozbiljan igrac, a u to smo se uvjerili vec.
+10000000 Svaka ti je zlatna.Probisvjet je napisao/la:Mi moramo dovoditi relativno nepoznata imena i pretvarati ih u poznatija da bi na taj nacin profitirali i stvarali klub jacim. To je bio i recept Maribora.
Probisvjet je napisao/la:Mi moramo dovoditi relativno nepoznata imena i pretvarati ih u poznatija da bi na taj nacin profitirali i stvarali klub jacim. To je bio i recept Maribora.
adnan27 je napisao/la:ljudi sto su neki iz fukara tvrdoglavi pogledaj te sliku na fcb fukare tuzla 1987 covjek sa fantomkom i ima 50 kom éirotehnièe baklji itd samo da ne naprave sranje neko u zenici inace smo popusili jel ovo onaj jel malo 4