NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TheTruth34
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Antipaticni Draymond ce biti MVP finala...Cavsi uzasni, citava ekipa osim samoprozvanog kralja i Jeffersona podbacila...uzasno nezanimljivo finale..
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@rudy Ne zelim da ti trljam ranu na so,jer znam kako je to,ali 4 puta u narednih 5 tekmi ih ne bi dobio All star tim.Vi ste morali dobiti barem 1 tekmu ovdje u ove prve dvije,a fakt je da niste bili ni blizu.
Ma ko je to govorio?Bihac96 je napisao/la: Pa ovdje se je cijelu sezonu govorilo da su Wariorsi bez Stepha prosjecna ekipa,u cemu je sad problem ?
Kobe je u svakom finalu posalje Shaqa (3 sto je igrao) imao najvise poena u ekipi. LeBron u svakom osim Dallasa, najvise poena, najbolju statistiku, vecina najboljih igraca ekipe u finalu su morali zapinjati. Ovaj ima taj luksuz jebga
E 2-0, Cavsi u teskoj situaciji, moraju ih mozda 4 zaredom uzet a to ce biti uzasno tesko.
Shvatili smo da je GSW jaka ekipa i bez Curryja. Ne moras ponavljati jedno te isto poslije svake serije Goldena.
Večeras gledao. Ne znam ni ja što. Ružna košarka sa obje strane.alemsa je napisao/la:Ma ko je to govorio?Bihac96 je napisao/la: Pa ovdje se je cijelu sezonu govorilo da su Wariorsi bez Stepha prosjecna ekipa,u cemu je sad problem ?
Kobe je u svakom finalu posalje Shaqa (3 sto je igrao) imao najvise poena u ekipi. LeBron u svakom osim Dallasa, najvise poena, najbolju statistiku, vecina najboljih igraca ekipe u finalu su morali zapinjati. Ovaj ima taj luksuz jebga
E 2-0, Cavsi u teskoj situaciji, moraju ih mozda 4 zaredom uzet a to ce biti uzasno tesko.
Ne pamtim MVPa koji je u playoffu imao manji utjecaj na rezultat njegove ekipe.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ako uzmu jednu mogu se lupat nogom u guzicualemsa je napisao/la:Ma ko je to govorio?Bihac96 je napisao/la: Pa ovdje se je cijelu sezonu govorilo da su Wariorsi bez Stepha prosjecna ekipa,u cemu je sad problem ?
- PaskalHens
- Kontakt:
Opasno trolaš u posljednje vrijeme iz nekog samo tebi znanog razloga. Pogotovo večeras. Dižeš lebrona kojeg ja iskreno pošteno još nisam vidio u ovom finalu, bez obzira na statistiku. Spuštaš na svaki mogući način igru GSWa, al dobro..alemsa je napisao/la:Ma daj ba, ne igra pola tekme 20 razlike, ne zezajPaskalHens je napisao/la:Za manje od 20 minuta na parketu ima 15p 7sk i 3as. Da, baš, ne igra nikako.alemsa je napisao/la:Jest lijepo biti Curry, ne mora ni igrat 2 tekme zaredom u finalu
Viva la France, as they say in Rome.
Nije Goldenov problem što je OKC bio 10 puta bolja ekipa od ovih Cavsa pa i sa Curryem na klupi ljudi prave serije. Sramota koja ide na dušu Klivlenda.
Možda GSW i izgubi finale, ali ove tekme su sramotne od strane krava
Možda GSW i izgubi finale, ali ove tekme su sramotne od strane krava
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
mvp na 18pts 7/11 iz igre za 25 min al hajde naviknuli smo svi na 30+ stepha redovno pa ga moraju prozivati hhh
Sent from my iPhone using Tapatalk
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Boga mi ko da je on kriv sto ne mora zapinjati ko sivonja i uzimati 30 suteva,protiv ovih Cavsa i ovo je dovoljno.Torres_9 je napisao/la:mvp na 18pts 7/11 iz igre za 25 min al hajde naviknuli smo svi na 30+ stepha redovno pa ga moraju prozivati hhh
Isto kao da kazes sto messi ne povlaci protiv valencije,i on ima taj luksuz
Zadnja izmjena: BijelaCokolada, dana/u 06 jun 2016, 04:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li gdje Belmina? 

Znam da je tesko ali kazem uz pomoc onog gore da je sve moguce,sljedeca utakmica moramo dobiti ako bar neki otpor zelimo da im pruzimo.Sam sam rekao da su nas rastavili ove 2 utakmice i nemam nikakav problem s tim da su stvarno ultra, mega, giga ekipa,historija im se smjesi.NEZALAGANJE je napisao/la:@rudy Ne zelim da ti trljam ranu na so,jer znam kako je to,ali 4 puta u narednih 5 tekmi ih ne bi dobio All star tim.Vi ste morali dobiti barem 1 tekmu ovdje u ove prve dvije,a fakt je da niste bili ni blizu.
Ni secunde ne spustam igru GSW, pa vidis da deru ljudi. Ali Currijev taj tobe jarabi "Bogovski" uticaj da, jer ljudi igraju, igro on ne igro, kao sto ti je dokazano kroz cijeli playoff, i eo 2 tekme u finalu lige. Najbolji igrac ekipe kad ti se povrijedi, foul trouble, ima losu noc vamo tamo, tesko dobijas tekme, ovi zavrsavaju dvije blowoutom u finalu.PaskalHens je napisao/la:
Opasno trolaš u posljednje vrijeme iz nekog samo tebi znanog razloga. Pogotovo večeras. Dižeš lebrona kojeg ja iskreno pošteno još nisam vidio u ovom finalu, bez obzira na statistiku. Spuštaš na svaki mogući način igru GSWa, al dobro..
- BijelaCokolada
- Kontakt:
To vise govori o Cavsima nego o Curryu.alemsa je napisao/la:Ni secunde ne spustam igru GSW, pa vidis da deru ljudi. Ali Currijev taj tobe jarabi "Bogovski" uticaj da, jer ljudi igraju, igro on ne igro, kao sto ti je dokazano kroz cijeli playoff, i eo 2 tekme u finalu lige. Najbolji igrac ekipe kad ti se povrijedi, foul trouble, ima losu noc vamo tamo, tesko dobijas tekme, ovi zavrsavaju dvije blowoutom u finalu.PaskalHens je napisao/la:
Opasno trolaš u posljednje vrijeme iz nekog samo tebi znanog razloga. Pogotovo večeras. Dižeš lebrona kojeg ja iskreno pošteno još nisam vidio u ovom finalu, bez obzira na statistiku. Spuštaš na svaki mogući način igru GSWa, al dobro..
- PaskalHens
- Kontakt:
Jedno je kad on loše igra jer je nemoćan, drugo je kad ga udvajaju pa Green iggy Barnes i ostali imaju poprilično otvorene šuteve. Ok, prva tekma mu je bila loša, al' večeras je odigrao sasvim pristojnu tekmu, za razliku od suparnika kojeg uzdižeš maksimalno.alemsa je napisao/la:Ni secunde ne spustam igru GSW, pa vidis da deru ljudi. Ali Currijev taj tobe jarabi "Bogovski" uticaj da, jer ljudi igraju, igro on ne igro, kao sto ti je dokazano kroz cijeli playoff, i eo 2 tekme u finalu lige. Najbolji igrac ekipe kad ti se povrijedi, foul trouble, ima losu noc vamo tamo, tesko dobijas tekme, ovi zavrsavaju dvije blowoutom u finalu.PaskalHens je napisao/la:
Shvatam ja da smo mi navikli na 30+ poena currya do kraja 3/4 i 5+ trojki po meču, al' to je naš problem, a ne Stepha Currya.
pa buraz i ne govori, uzeli su dvije serije bez njeg, protiv OKC je odigro 2.5 tekme na jakom nivou, i eo prave razmak u seriji (jer je uzasno tesko uzet prve dvije tekme, posebno drugu ako si prvu uzeo) lagano.BijelaCokolada je napisao/la:
To vise govori o Cavsima nego o Curryu.
- PaskalHens
- Kontakt:
Taj gore neće popraviti šut lebrona đejmsa. Nema Rej Alena da se ukaže niotkud i odma' problemi.rudy91 je napisao/la:Znam da je tesko ali kazem uz pomoc onog gore da je sve moguce,sljedeca utakmica moramo dobiti ako bar neki otpor zelimo da im pruzimo.Sam sam rekao da su nas rastavili ove 2 utakmice i nemam nikakav problem s tim da su stvarno ultra, mega, giga ekipa,historija im se smjesi.NEZALAGANJE je napisao/la:@rudy Ne zelim da ti trljam ranu na so,jer znam kako je to,ali 4 puta u narednih 5 tekmi ih ne bi dobio All star tim.Vi ste morali dobiti barem 1 tekmu ovdje u ove prve dvije,a fakt je da niste bili ni blizu.

Pa sta Bron mora uraditi da uzme tekmu? Da je dao i 30 poena sa triple double, djaba muPaskalHens je napisao/la: Jedno je kad on loše igra jer je nemoćan, drugo je kad ga udvajaju pa Green iggy Barnes i ostali imaju poprilično otvorene šuteve. Ok, prva tekma mu je bila loša, al' večeras je odigrao sasvim pristojnu tekmu, za razliku od suparnika kojeg uzdižeš maksimalno.
Shvatam ja da smo mi navikli na 30+ poena currya do kraja 3/4 i 5+ trojki po meču, al' to je naš problem, a ne Stepha Currya.
- PaskalHens
- Kontakt:
Mora imati mentalitet ubice, a on to nema nažalost po njega. Sam je krojio ekipu, davao prijateljima masne ugovore, smjenjivao trenera.. Niko mu nije kriv što svoju ekipu ne može odvesti do pobjede.alemsa je napisao/la:Pa sta Bron mora uraditi da uzme tekmu? Da je dao i 30 poena sa triple double, djaba muPaskalHens je napisao/la: Jedno je kad on loše igra jer je nemoćan, drugo je kad ga udvajaju pa Green iggy Barnes i ostali imaju poprilično otvorene šuteve. Ok, prva tekma mu je bila loša, al' večeras je odigrao sasvim pristojnu tekmu, za razliku od suparnika kojeg uzdižeš maksimalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.