FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 22 jun 2010, 13:56

TOJEMOJTIM je napisao/la:to je to!!!!!!! Zeba je naše veliko pojačanje...Veliko
sada napokon imamo igrača koji u sredini i blizu gola lagano pravi višak, ima zadnji pas sjajan i šut pofin

samo još pravi špic

kažu da je ovaj kardum pojak bio ali se ne zna kakav je sad

za onog što je došao iz Gradačca kažu da je odličan
Ko je dosao iz Gradačca?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 22 jun 2010, 13:58

Savić

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 jun 2010, 14:00

Savić je pravo dobar igrač, ima snažan i dosta precizan udarac, pregled igre mu je na nivou, a dao bih mu poziciju koju je proteklu sezonu u Želji igrao Milan Čulum.

Da budem precizniji, Savić je tipični Pirlo, Makelele, mada je često pred protivničkim golom, pa bi to išlo poput Lamparda, Ballaka, Gerrarda. :mrgreen:

Doduše, nije baš na nivou gore pomenutih igrača. :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 22 jun 2010, 14:00

nez za vas al mislim da smo dosta jaci u odnosu na proslu godinu , bez obzira na odlaske pojedinaca , :D treba nam neki spic dobar i to je to....ekipa da se uigra i da napravi neko iznenadjenje , tipa da prodjemo macabi :$ nije nemoguce uz dobru pripremu zeljo za zivot cijeli

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jun 2010, 14:02

boccaccio je napisao/la:Nema Selimovica ni Serdarevica kao sto sam pretpostavljao...ali ono sto nisam ni slutio je to da ne vidim Peraka na spisku...jedino ako to nije ovaj Berak,pa greska u pisanju :mrgreen: ...ima dosta mladih,valjda ce poneko isplivati...zna li neko da li se Teo Kardum prikljucio pripremama u Fojnici
Kardum jos nije stigao, Serdarevic i Selimovic ocekivano sto bi se reklo iako sam ja od Serdarevica ocekivao puno vise jer zna lopte ali eto meni je izgledao kao da nema volje i da ga sve drugo puno vise zanima od fudbala.
Iako smo se do sada i jedini pojacali nesto: Savic, Karic, Gancev i Zeba ( sve i jedan ce sigurno biti pravo pojacanje ) ne mogu se oteti utisku da nam jos igraca fali, posebo u napadu i na bekovima jer u slucaju povrede nekog od igraca moracemo da mjenjamo komplet koncept igre, vjerujem da su u strucnom stabu i te kako svjesni te cinjenice pa iz istih razloga vjerujem da sto se tice liste pojacanje ovo nije kraj i da cemo probati dovesti bar jos nekog igraca u narednom periodu.Ono sto posebo raduje su ovi juniori na pripremama samo na ovaj nacin se nece desiti da nam neki talenat isklizne iz ruku.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 22 jun 2010, 14:05

bogy_tm87 je napisao/la:nez za vas al mislim da smo dosta jaci u odnosu na proslu godinu , bez obzira na odlaske pojedinaca , :D treba nam neki spic dobar i to je to....ekipa da se uigra i da napravi neko iznenadjenje , tipa da prodjemo macabi :$ nije nemoguce uz dobru pripremu zeljo za zivot cijeli

mislim da nemamo sanse da prodjemo macabi ;)

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 22 jun 2010, 14:06

siguran sam da ulazimo jači u ovu sezonu
sad će u ekipi biti više talenta (Zeba i ovaj Savić) + ako dođe ozbiljan špic

i dalje smo jaki fizički i motorički
protiv đuiša ne očekujem previše, ipak su oni baš baš jaki i ozbiljni
ali ko zna - ako se sve poklopi - možda odigramo i učinimo dvomeč neizvjesnim

važno je da budemo najjači u BiH (a nešto mi govori da će protiv đuiša da se pokažu naši i da ćemo im prodati vrlo brzo nekoga za velike pare) i da se stabilizujemo

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 22 jun 2010, 14:12

e ljudi sta se eldarom hasanovicem? Jel to nije zadovoljo Amarove ukuse?

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 22 jun 2010, 14:13

Treba posteno i maximalno odigrati ove dvije utakmice, pa sta bude, realno su apsolutni favoriti i ne treba se razocarati ako ispadnemo ipak smo se pomakli iz dubioze proslih godina. Meni je najbitnije da postanemo stabilni i da se svake sezone borimo za titulu i izlazimo u evropu.
A pojacanja jos napadac i lijevi bek, to je ono sto je zaista neophodno.

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 22 jun 2010, 14:27

eeeee pile sta je saonim nikolicem stanisom? hoce li on dolaziti ili ide u slobodu?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jun 2010, 14:29

droba je napisao/la:eeeee pile sta je saonim nikolicem stanisom? hoce li on dolaziti ili ide u slobodu?
usmeno je sve dogovorio sa slobodom

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 jun 2010, 14:34

cim vidim da je seJad napisano odmah znam da je fosnin tekst pardon od borovine
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 22 jun 2010, 14:35

bila je neka reportaza na tvsa o rekonstrukciji koseva...ugl loza, vip mjesta i jose neke prostorije su rade....fali jos 700 000 a od toga 500 000 treba za zamjenu stolica na zapadu, al kako sam ja skontao to nije nesto zbog cega ne bi mogli igrati na kosevu ali se ne bi u tom slucaju pustale karte za zapad

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 22 jun 2010, 14:45

imali sta od ibrahima onog iz zvezde
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jun 2010, 14:47

tax je napisao/la:imali sta od ibrahima onog iz zvezde
Tako nesto ce se znati, tek za nekih dvadesetak dana svi ti igraci ce isprobati opcije negdje vani gdje su i vece pare pa za nadati se da nece svi bas naci inostrani angazman.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 jun 2010, 14:51

Napadač se priključio ekipi
KARDUM DANAS TRENIRA SA PLAVIMA

Prije sat vremena se ekipi Željezničara na pripremama u Fojnici pridružio i Teo Kardum.

Kardum (24) priključio se ostatku momčadi trenera Amara Osima. Nekadašnji igrač zagrebačkog Dinama propustio je prvi trening koji je održan danas, ali će trenirati na drugom treningu koji je zakazan za 18:30 sati.
Stručni štab Željezničara će nakon nekoliko provedenih dana u Fojnici odlučiti da li je ovaj napadač dovoljno dobro pojačanje za prvake Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo da su Plavi smješteni u apartmanskom naselju "Aquaremalu" u Fojnici.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 22 jun 2010, 14:53

Pa necemo valjda u Siroki. :roll:

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 22 jun 2010, 14:53

nije mi jasno kakve veze stolice imaju **** ih stolice...

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 22 jun 2010, 14:56

Dino_TM je napisao/la:Pa necemo valjda u Siroki. :roll:
ma nema od toga nista vjeruj mi,kosevo ili zenica,na sta smo mi spali da moramo se seliti sa stadiona na stadion

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 22 jun 2010, 15:01

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Nema Selimovica ni Serdarevica kao sto sam pretpostavljao...ali ono sto nisam ni slutio je to da ne vidim Peraka na spisku...jedino ako to nije ovaj Berak,pa greska u pisanju :mrgreen: ...ima dosta mladih,valjda ce poneko isplivati...zna li neko da li se Teo Kardum prikljucio pripremama u Fojnici
Kardum jos nije stigao, Serdarevic i Selimovic ocekivano sto bi se reklo iako sam ja od Serdarevica ocekivao puno vise jer zna lopte ali eto meni je izgledao kao da nema volje i da ga sve drugo puno vise zanima od fudbala.
Iako smo se do sada i jedini pojacali nesto: Savic, Karic, Gancev i Zeba ( sve i jedan ce sigurno biti pravo pojacanje ) ne mogu se oteti utisku da nam jos igraca fali, posebo u napadu i na bekovima jer u slucaju povrede nekog od igraca moracemo da mjenjamo komplet koncept igre, vjerujem da su u strucnom stabu i te kako svjesni te cinjenice pa iz istih razloga vjerujem da sto se tice liste pojacanje ovo nije kraj i da cemo probati dovesti bar jos nekog igraca u narednom periodu.Ono sto posebo raduje su ovi juniori na pripremama samo na ovaj nacin se nece desiti da nam neki talenat isklizne iz ruku.

Eto ga,kao da sam ja pisao...potpuno se slazem pile...od Serdarevica sam ocekivao da ima veliku ulogu u timu,da maltene postane bitan kao Dzelo nekada...a sto je najgore,ja i dalje mislim da je on imao potencijal za to,mislim da se radi o ekstra igracu...sta se sa njim desilo i zasto je pruzao tako slabe partije kada je igrao,i zasto na polusezoni na pripremama nije podigao formu,zaista je veliko pitanje...
Pojacanja koja su dosla to zaista i jesu..na Karica cemo sacekati jer imamo Sehu koji ce sigurno stajati na golu,ali ono sto sam vidio na treninzima me je obradovalo od strane Karica...ono je dobar golman i bice dobra zamjena kada se jednom oprostimo od Sehe...Savic je meni nepoznanica,gledao sam onaj klip sa njim i ono sto se vidi je da momak zna sa loptom a i trkacki mi izgleda podoban,siguran sam da ce moci igrati u prvoj postavi uz Culuma i drzati bedem ispred odbrambene linije,u tom slucaju je Savic najveca konkurencija Svraki,jer sumnjam da Culum moze ispasti iz postave...pa opet nije ni to lose,jer znamo da imamo Svraku,koji je dobro napredovao kod Amara...za Zebu ne treba puno pricati,pojacanje u svakom smislu...strah me njegove mahale,jer je vec na treninzima postao dobra kompa sa M.Beslijom,pa se vec osjetila njegova nedefanzivna uloga zajedno sa Mirsom,ali kroz tekme ce biti sve puno ozbiljnije,nece Amar dozvoliti manjak profesionalizma...Gancev izgleda ekstra dobro,jak je k'o beton,potreban je zadnjoj liniji,da li kao stoper ili po desnom boku...i Colic ima veliku sansu,jer su dvojica otisla sa "njegove" pozicije,pa ako odradi dobro pripreme sigurno ce mu Amar dati sansu a Ganceva koristiti kao stopera...
Ali opet ne mogu da se otmem utisku da to nije dovoljno...iskreno se nadam da bi moglo da nas pojaca bar jos dva igraca...dosta ih je otislo,napad nismo pojacali,a ne znamo sta da ocekujemo od Alena,koji je majstor ali star,i nikada se ne zna hoce li imati slicnu povredu,u tim godinama jos jedna obnova povrede bi mogao znaciti kraj karijere...Rovcanin je neozbiljan,ne ide ga lopta na treninzima,fula nevidjene sanse,i ne znam sta da ocekujem od njega,ima potencijal ali se bojim da ce ostati na tome...Lazo k'o Lazo,ono sto smo vidjeli od njega,nastavicemo da gledamo i ubuduce,pa kome je to dovoljno a kome nije...Bajro hmmm,nekako mi jos uvijek neozbiljno racunati da bi on mogao da eksplodira i da dobija pravu sansu,da se probije kao prvi napadac,nije on taj kalibar ipak...otisao i Faric na lijevom boku,koji ruku na srce nije bio ni prava zamjena za Radovanovica,a sada pogotovo nema niko da mijenja na tom boku,i mislim da smo tu deficitarni sa jos jednim kvalitetnim igracem...treba nam,treba nam jos malo,ili sam ja postao prezahtjevan pa ne vidim da je i ovaj kadar bolji od sampionskog,mozda i jeste,ali treba nam jos na bar dvije pozicije po kvalitetan igrac...nadam se da ce Amar posloziti ekipu kako treba...juniori su tu,i to je predobar potez,puno ih je poveo i dobili su svoju sansu,to je veliko za njih,jedan ili dva od njih bi mogli da budu u kombinacijama,a za dvije tri godine mozda i oslonac tima,gdje bi eventualno mogli zaraditi ogroman novac od njihove prodaje...izvinjavam se na dugom postu,mene kad ponese da pisem,bas se raspisem :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, BungaBum i 55 gostiju.