FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Allaha mi dupla kruna na Hase seli 2016/17 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
aleksandar_veliki je napisao/la:Zvao ga je selektor. Za razliku od nas koji mislimo da je Azerbejdzan fudbalska vukojebina selektorov posao je da zna da to nije tako. Iako nisam vjerovao ni njemu ni Sehicu kada su mi pricali koliko se tamo ulaze u sport uvjerio sam se sad na Evropskom prvenstvu za kadete. Nazalost daleko smo mi od njih, nasi najbogatiji i najbolji klubovi jos dugo dugo njihovim novcano nece moci parirati. Gabala se plasira u Evropa ligu, igraci dobiju premiju po 80.000 dolara. Otisli smo u off, zelio sam samo reci da nema potrebe da se vodi rasprava o necemu sto je u trenutno neostvarivo. Da ponovim, nazalost.
upravu si sto se tice azebredjana i tih istocnjaka, hocu reci da vise ermin zec ne moze igrati u tim okvirima liga koje se bore za evropu i titule, vise ne moze meda on je ajmo reci svoje ispucao u turskoj i vise nista ne moze nigdje pokazati i biti napadac svojih ekipa u tim klubovima, jednstavno poceo je stanfirati ro se i vidi kad ga je gabala sutnula da bogdo gdje on nadje bolje da igra sem turske druge( opet ce tamo po svemu sudeci, bosna i hercegovina i hrvatska su sad njegov domet) on vise nije ko sto je nekad bio moze samo igrati u osrednjoj ekipi hrvatske tipa zapresic cibalija zagreb i tako vise on nema gdje....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Realno nije ni imao neku karijeru ali je igrac koji bi nam dobro dosao i kvalitetan je.Ali da ne sirimoRule_hz je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Zvao ga je selektor. Za razliku od nas koji mislimo da je Azerbejdzan fudbalska vukojebina selektorov posao je da zna da to nije tako. Iako nisam vjerovao ni njemu ni Sehicu kada su mi pricali koliko se tamo ulaze u sport uvjerio sam se sad na Evropskom prvenstvu za kadete. Nazalost daleko smo mi od njih, nasi najbogatiji i najbolji klubovi jos dugo dugo njihovim novcano nece moci parirati. Gabala se plasira u Evropa ligu, igraci dobiju premiju po 80.000 dolara. Otisli smo u off, zelio sam samo reci da nema potrebe da se vodi rasprava o necemu sto je u trenutno neostvarivo. Da ponovim, nazalost.
upravu si sto se tice azebredjana i tih istocnjaka, hocu reci da vise ermin zec ne moze igrati u tim okvirima liga koje se bore za evropu i titule, vise ne moze meda on je ajmo reci svoje ispucao u turskoj i vise nista ne moze nigdje pokazati i biti napadac svojih ekipa u tim klubovima, jednstavno poceo je stanfirati ro se i vidi kad ga je gabala sutnula da bogdo gdje on nadje bolje da igra sem turske druge( opet ce tamo po svemu sudeci, bosna i hercegovina i hrvatska su sad njegov domet) on vise nije ko sto je nekad bio moze samo igrati u osrednjoj ekipi hrvatske tipa zapresic cibalija zagreb i tako vise on nema gdje....
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Tesko da mi i Evropu izborimo, a vi opleli istao kad da nam u upravi ne sjede ljudi koji blage veze sa sportom nemaju, a uz to su i kriminalci.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sa Zecom bi prekucali ligu,ali daleko smo mi od Zeca
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Citam i smijem se (:pasica je napisao/la:Tesko da mi i Evropu izborimo, a vi opleli istao kad da nam u upravi ne sjede ljudi koji blage veze sa sportom nemaju, a uz to su i kriminalci.
Prestali pisat pljuvaci po temi, nema vise jokera, higha, totija.. odmah nema ni onih koji su branili upravu, ko je redovan bio zna ko su ti. Pa sad majkl vedri i oblaci svojim teorijama, uvlaci optimizam u ekipu i dovrsava spinove.
Fino odradise, jos ljepse ce im bit nakon skupstine, doci ce par imena, ni blizu onakvih kakve trebamo sigurno jer su dokazali vise puta da su nesposobni, potpisat ce novog proizvodjaca opreme, raja ce se malo nalozit, sve kaobi ranije.
Na kraju, sve se svede na ovaj moj dole potpis.
Zivi vi meni bili moji pitari.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kad cujem ove koji govore da Evrope necemo vidjeti, da cemo se boriti u ligi za opstanak, bla bla bla.. kosa mi se dize od tih glupih postova..
Da kako hoce nesta da se desi da ih napokon ustukamo, da ne dolaze ovde kad se treba nasladjivati i siriti negativu...
Sarajevo ce opet biti prvak, a one koji ne vjeruju u FKS daleka im kuca bila od Koseva sljedece sezone..
Shvatite da vise FKS nije mahala, i da to vise nikad nece biti... I da info iz kluba vise nece tako lako dolaziti do nas..
Kad se nesto desi, znat ce se...
Da kako hoce nesta da se desi da ih napokon ustukamo, da ne dolaze ovde kad se treba nasladjivati i siriti negativu...
Sarajevo ce opet biti prvak, a one koji ne vjeruju u FKS daleka im kuca bila od Koseva sljedece sezone..
Shvatite da vise FKS nije mahala, i da to vise nikad nece biti... I da info iz kluba vise nece tako lako dolaziti do nas..
Jos malo buraz pa ce se usutkati ovi sto pljuju,samo polako.Zip je napisao/la:Kad cujem ove koji govore da Evrope necemo vidjeti, da cemo se boriti u ligi za opstanak, bla bla bla.. kosa mi se dize od tih glupih postova..
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Po čemu to neko pljuje?Majkl je napisao/la:Jos malo buraz pa ce se usutkati ovi sto pljuju,samo polako.Zip je napisao/la:Kad cujem ove koji govore da Evrope necemo vidjeti, da cemo se boriti u ligi za opstanak, bla bla bla.. kosa mi se dize od tih glupih postova..
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sad kad boh ti postavio ovdje jednu sliku popljuvao bi te doslovno i sve to sto si rekao..Zip je napisao/la:Kad cujem ove koji govore da Evrope necemo vidjeti, da cemo se boriti u ligi za opstanak, bla bla bla.. kosa mi se dize od tih glupih postova..
Nemas ti pojma, haveru.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Evolution87
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jedna od vecih ubleha, a ponavlja se svake godine, svakog prelaznog roka, od sad nema informacija iz kluba, samo kad stvar bude zavrsena znat ce se, bla bla bla. Kako otrcana fraza...
Bas me interesuje kojih ce to biti 7 igraca za koje Hurtic kaze da ce biti klase, placeniji od ostalih...
A tek skupstina, da vidimo sta su intelektualci smislili da usutkaju siroke narodne mase. Korporativne metode poslovanja, lupanje rijecima i pojmovima, a veze nemaju. Pogotovo sportski segment, pali su na svim ispitim sto se toga tice.
Bas me interesuje kojih ce to biti 7 igraca za koje Hurtic kaze da ce biti klase, placeniji od ostalih...
A tek skupstina, da vidimo sta su intelektualci smislili da usutkaju siroke narodne mase. Korporativne metode poslovanja, lupanje rijecima i pojmovima, a veze nemaju. Pogotovo sportski segment, pali su na svim ispitim sto se toga tice.
Daj ba aco budi objektivan, realnost je takva da Zec nije Benki do koljena, niti ce kad imati karijeru kakvu je imao Leon. Zec ne moze naci bolji klub od Sarajeva ja to tvrdim. Moze naci klub koji ce mu dati vise love od Sarajeva al' da nadje klub koji ima ambicije ko Sarajevo, ne moze.
Hocemo u fesliju da necemo biti prvaci iduce sezone?Zip je napisao/la:Kad cujem ove koji govore da Evrope necemo vidjeti, da cemo se boriti u ligi za opstanak, bla bla bla.. kosa mi se dize od tih glupih postova..
Isto mislim jos govori imo u Azerbejdzanu 500 000 .Pa zna li Aco koliko je Benko imo u Kini u koju je otisao kao reprezentativac i najbolji strijelac HNL pa je opet doso u Sarajevo.Ne dovodim u pitanje infrastrukturu u Azerbejdzanu ali nije sve u parama ,Azerebejdzan je Azerbejdzan,Sarajevo je Sarajevo,kao i Hajduk,Dinamo i ostali.Ali odosmo u ofLakoste je napisao/la:Daj ba aco budi objektivan, realnost je takva da Zec nije Benki do koljena, niti ce kad imati karijeru kakvu je imao Leon. Zec ne moze naci bolji klub od Sarajeva ja to tvrdim. Moze naci klub koji ce mu dati vise love od Sarajeva al' da nadje klub koji ima ambicije ko Sarajevo, ne moze.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Majkl idi lezi, valja ti ustati na sehur.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Klub sa ambicijama, bez rezultatskog imperativa 

Valjda nam Hurta nece ubit optimizam nakon par kola,valjda skonta sta se desava sa ekipom. Prosli smo i gore procemo i ovo,i u gorim situacijama smo bodrili klub i bili optimisti bicemo i u ovoj.
- PitarBordo
- Kontakt:
To je to.19FKS46 je napisao/la:Jedna od vecih ubleha, a ponavlja se svake godine, svakog prelaznog roka, od sad nema informacija iz kluba, samo kad stvar bude zavrsena znat ce se, bla bla bla. Kako otrcana fraza...

Samo Saraj'vo.
Istina je to za lovu, moze biti da sam ja pogresno protumacio tvoju komparaciju Benko-Zec.aleksandar_veliki je napisao/la:Jesam li ja i u jednom postu rekao da je Zec bolji od Benke i da je imao bolju karijeru? Sta znace ambicije? Koji to igrac dolazi u klub na pricama o ambicijama. S tim eventualno mozes privuci neafirmisanog igraca iz BiH i nikog vise. Fudbal se igra za pare, zaboravi Zeca jer je nevazan u onom sto sam potencirao u prvom postu. Sarajevo, a niti jedan bh. klub u ovom momentu nema i ko zna hoce li u bliskoj buducnosti imati, 500.000 necega godisnje za igraca. Nazalost, ali samo realno pricam.Lakoste je napisao/la:Daj ba aco budi objektivan, realnost je takva da Zec nije Benki do koljena, niti ce kad imati karijeru kakvu je imao Leon. Zec ne moze naci bolji klub od Sarajeva ja to tvrdim. Moze naci klub koji ce mu dati vise love od Sarajeva al' da nadje klub koji ima ambicije ko Sarajevo, ne moze.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, Tatamata1946, Vanja8 i 65 gostiju.