Razlog je taj sto je Husref mu ospovao mater kako sam ja cuo, i ovom se nije svidilo to pa se htio potuci sa Husrefomamazing je napisao/la:Koji je razlog svadje Husrefa i Ivetica? Jel mi promaknulo ili je ostalo u svlacionici?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Razlog je taj sto je Husref mu ospovao mater kako sam ja cuo, i ovom se nije svidilo to pa se htio potuci sa Husrefomamazing je napisao/la:Koji je razlog svadje Husrefa i Ivetica? Jel mi promaknulo ili je ostalo u svlacionici?
A ja sam čuo suprotno, da je Ivetić opsovao Husrefufukara87 je napisao/la:Razlog je taj sto je Husref mu ospovao mater kako sam ja cuo, i ovom se nije svidilo to pa se htio potuci sa Husrefomamazing je napisao/la:Koji je razlog svadje Husrefa i Ivetica? Jel mi promaknulo ili je ostalo u svlacionici?to se desilo na treningu barem sam ja tako dobio informaciju, Husref rekao Azmiru ili ja odlazim ili Ivetic, tako sam ja cuo
ima tu stvari sto mi ne znamo jos izmedju Husrefa i Ivetica
Upravo tako, covjeku nekad dodje i opsuje nije Husref jedini trener koji tretira strogocu na treningu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:I Ivetic ko curica neka. Sta da je kod Cire, vec bi u Zenici provodio dane.
Chinaglia je napisao/la:ne znam, sta ti mislisSOLINA je napisao/la:Chinaglia,jesi dobar?
Znas li koliko je ljudi izgubilo majku ili oca zbog zastave ili pjesmice iz potpisa koji je stavio.ahmic je napisao/la:Imas ljudi koji takve stvari ne prihvataju...
Lucno,ne bih presao preko psovanja majke...
ove sedmice ce valjda staa da bude cekam ta velika pojacanja azmir je najavio tri kapitalca a tesko je naci takve a da hoce igrati u bih ja vjerujem da se trude i rade na tomeAgamemnon je napisao/la:Mi ni jedno zvucno ime nismo doveli a evropa se igra...
Tomic,Grahovac,Eric,....podrzavam.
Ima i momaka na probi mozda i ostave dvojicu ili max trojicu za klupe.
Krajnje je vrijeme za "prava"pojacanja.
Dva, tri,kapitalca.
Druze ja znam kakva imena su kontaktirana ali kako vrijeme ide da nismo puno "zagrizli".adnan27 je napisao/la:ove sedmice ce valjda staa da bude cekam ta velika pojacanja azmir je najavio tri kapitalca a tesko je naci takve a da hoce igrati u bih ja vjerujem da se trude i rade na tomeAgamemnon je napisao/la:Mi ni jedno zvucno ime nismo doveli a evropa se igra...
Dva, tri,kapitalca.
brate ja mislim da je covjek mislio na iveticaAgamemnon je napisao/la:Znas li koliko je ljudi izgubilo majku ili oca zbog zastave ili pjesmice iz potpisa koji je stavio.ahmic je napisao/la:Imas ljudi koji takve stvari ne prihvataju...
Morbidne "posalice "nek ostavi za ukucane.
I sve sto sam rekao ponovicu mu u facu.
Bas da vidim sta ce napraviti.
Kreten retardirani.
ova sedmica je sad presudna a i ovaj sto drzi stranicu na fb azmir fan napise dolazi naj zvucnije pojacanje u pl bih i nema ga sedmicu ni na mapi hahaAgamemnon je napisao/la:Druze ja znam kakva imena su kontaktirana ali kako vrijeme ide da nismo puno "zagrizli".adnan27 je napisao/la:ove sedmice ce valjda staa da bude cekam ta velika pojacanja azmir je najavio tri kapitalca a tesko je naci takve a da hoce igrati u bih ja vjerujem da se trude i rade na tomeAgamemnon je napisao/la:Mi ni jedno zvucno ime nismo doveli a evropa se igra...
Dva, tri,kapitalca.
Tesko je nagovoriti dobrog igraca "kapitalca"da dodje u ovu zabokrecinu jbg
i mene to nervira kod nasih igrace svi traze da idu vani pa kad propadne e oni bi onda zato azmir ganja strance haha i ove sto smo pisali iz celika ove iz travnika svi oni traze vani da idu pa ako ne prodje onda dodju u nase klubovetuzlak1987 je napisao/la:Zafrkavaju igraci, zato nam je nezgodno jer nasi moraju do 10. naci neke. A prosle sezone su imali nekih 10-15 dana vise prostora i za tih 15 dana se otvori dosta opcija jer nekima propadne angazman u inostranstvu..
Agamemnon je napisao/la:Znas li koliko je ljudi izgubilo majku ili oca zbog zastave ili pjesmice iz potpisa koji je stavio.ahmic je napisao/la:Imas ljudi koji takve stvari ne prihvataju...
Morbidne "posalice "nek ostavi za ukucane.
I sve sto sam rekao ponovicu mu u facu.
Bas da vidim sta ce napraviti.
Kreten retardirani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.