jesam li rekao da ce Hare Casanova omladince odvest' u nocni zivot Japana :cool:edoo3 je napisao/la:
Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
.

Zadnja izmjena: edoo3, dana/u 05 jun 2016, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
emir79 je napisao/la:Japancima je Japan na prvom mjestu, pa tek onda porodica i sve ostalo, a nama je Japan na trecem mjestuwobly92 je napisao/la:IVICA OSIM: Što naši fudbaleri u svojim klubovima ne govore da im se ne ide i da su umorni?
- Postoje obaveze i potpisani ugovori i to se moralo poštovati. A i ti fudbaleri... Ako misle da igraju, onda moraju preuzeti obaveze. Nije lako ići u Japan, znam to iz svog iskustva. Dobro, ja sam zamalo glavu izgubio (smijeh, op. a.).
Fudbal je stalni život i stalno dokazivanje. Reprezentacija je morala tamo ići u najjačem sastavu. Uostalom, što naši fudbaleri u svojim klubovima, kada trebaju negdje igrati, ne kažu da im se ne ide i da su umorni? Nema se tu šta mnogo pričati. Reprezentacija je obaveza. Japance kada zoveš, dolaze plivajući.

ima izać'
  ima izać' 
Rušilac će biti spreman za rušenje

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
						Damir Dzumhur!!!!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kolasinac igra??Unofficialpage je napisao/la:emir79 je napisao/la:Japancima je Japan na prvom mjestu, pa tek onda porodica i sve ostalo, a nama je Japan na trecem mjestuwobly92 je napisao/la:IVICA OSIM: Što naši fudbaleri u svojim klubovima ne govore da im se ne ide i da su umorni?
- Postoje obaveze i potpisani ugovori i to se moralo poštovati. A i ti fudbaleri... Ako misle da igraju, onda moraju preuzeti obaveze. Nije lako ići u Japan, znam to iz svog iskustva. Dobro, ja sam zamalo glavu izgubio (smijeh, op. a.).
Fudbal je stalni život i stalno dokazivanje. Reprezentacija je morala tamo ići u najjačem sastavu. Uostalom, što naši fudbaleri u svojim klubovima, kada trebaju negdje igrati, ne kažu da im se ne ide i da su umorni? Nema se tu šta mnogo pričati. Reprezentacija je obaveza. Japance kada zoveš, dolaze plivajući.

ima izać'
Rušilac će biti spreman za rušenje
EDIN DŽEKO! <3  EDIN DŽEKO! <3  EDIN DŽEKO! <3
						- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne znam već onako kažem. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
						Damir Dzumhur!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja mislio da igramo sutra  

Kad vidim kolko se potencira s pitanjem da li igra Kolasinac, sticem dojam da je Van Basten upitanju.. i to da je neki baraz upitanju 

Joj nabrijave ko da je finale SPa.
Čuj bez emocija..

Čuj bez emocija..

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
						Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Imal kakvih spekulacija za sastav  

#15.10.2013 !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Imamo priliku prvi trofej u historiji biti, i ovi kao bez emocija.Rokoko87 je napisao/la:Joj nabrijave ko da je finale SPa.
Čuj bez emocija..

Pa bilo bi i logično da osvojimo Ćirin Kup.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Drugo mjesto je naše. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Eheheh bosnjacka reprezentacija jedva ceka u Katar da ide eheh.Sheyi je napisao/la:To sam maksuz izostavio, jer da sam spomenuo i Katar pogoršalo bi se zdravstveno stanje kod ovog DeghenHINlaGoalgetter je napisao/la:@Sheyi moram te ispraviti, sa kapitenom Edinom i u Katar

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
						https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
Heheheh Omer Vranjes kaptien.Sabinho je napisao/la:Eheheh bosnjacka reprezentacija jedva ceka u Katar da ide eheh.Sheyi je napisao/la:To sam maksuz izostavio, jer da sam spomenuo i Katar pogoršalo bi se zdravstveno stanje kod ovog DeghenHINlaGoalgetter je napisao/la:@Sheyi moram te ispraviti, sa kapitenom Edinom i u Katar

- JavierBosnia
- Kontakt:
S obzirom da je alternativa Bekic, Kolasinac je u odnosu na njega kao poredjenje Messija i Ermina Zeca.FliX je napisao/la:Kad vidim kolko se potencira s pitanjem da li igra Kolasinac, sticem dojam da je Van Basten upitanju.. i to da je neki baraz upitanju
On je bio stub odbrane u ove dvije utakmice i veliki hendikep za nas
EDIN DŽEKO! <3  EDIN DŽEKO! <3  EDIN DŽEKO! <3
						- legenda reala
- Kontakt:
trči iz škole da stigneš na utakmicu oko jedan se igraloRaonffa je napisao/la:Sjećate se ove tekme?
[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mokes je napisao/la:Naravno. Koliko mi je bilo krivo kad smo primili go u sudijskom nadoknadiRaonffa je napisao/la:Sjećate se ove tekme?
[youtube][/youtube]

Cak sam i navece sanj'o da smo zabili za 3-2

@legenda
U vakat...

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
						- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sad gledam snimak Japan-Bugarska, i mogu vam rec da ovi Bugari nisu lose odigrali u pocetku, drzali su se, stvarno me cudi ovaj rezultat 7-2 s obzirom na prikazano na terenu, ali bezveze primise 2-3 gola i onda im moral pade bezveze, japanci nista specijalno kolko rezultat govori, samo trce ko ludi, mislim da cemo pogotov mi sa sporim stoperima i veznim redom imat problema, al opet s druge strane iz prekida bi ih vrlo lako mogli ugrozit jer im je skok igra sranje, a mi imamo Milana Croucha  Sve u svemu, imamo mi sanse protiv njih samo ako Bekic ne bude igro xD
 Sve u svemu, imamo mi sanse protiv njih samo ako Bekic ne bude igro xD

Sve u svemu, imamo mi sanse protiv njih samo ako Bekic ne bude igro xD
 Sve u svemu, imamo mi sanse protiv njih samo ako Bekic ne bude igro xD'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
						- akisarajevo92
- Kontakt:
u 14hlegenda reala je napisao/la:trči iz škole da stigneš na utakmicu oko jedan se igraloRaonffa je napisao/la:Sjećate se ove tekme?
[youtube][/youtube]
znam jer nisam otisao u skolu da bi gledao prijateljsku utakmicu, bio u sedmom osnovne
Hidetoshi Nakata ga zabio za 2:2 u nadokandi

Don't believe the hype.
Bolje biti u finalu Kirin kupa i mozda ga osvojiti nego ispasti iz grupe na EP u Francuskoj i kiksati u septembru od Estonije kod kuce  

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], General505, NerminFatic i 24 gosta.