jesam li rekao da ce Hare Casanova omladince odvest' u nocni zivot Japana :cool:edoo3 je napisao/la:
Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
.
Zadnja izmjena: edoo3, dana/u 05 jun 2016, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
emir79 je napisao/la:Japancima je Japan na prvom mjestu, pa tek onda porodica i sve ostalo, a nama je Japan na trecem mjestuwobly92 je napisao/la:IVICA OSIM: Što naši fudbaleri u svojim klubovima ne govore da im se ne ide i da su umorni?
- Postoje obaveze i potpisani ugovori i to se moralo poštovati. A i ti fudbaleri... Ako misle da igraju, onda moraju preuzeti obaveze. Nije lako ići u Japan, znam to iz svog iskustva. Dobro, ja sam zamalo glavu izgubio (smijeh, op. a.).
Fudbal je stalni život i stalno dokazivanje. Reprezentacija je morala tamo ići u najjačem sastavu. Uostalom, što naši fudbaleri u svojim klubovima, kada trebaju negdje igrati, ne kažu da im se ne ide i da su umorni? Nema se tu šta mnogo pričati. Reprezentacija je obaveza. Japance kada zoveš, dolaze plivajući.![]()
Rušilac će biti spreman za rušenje
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kolasinac igra??Unofficialpage je napisao/la:emir79 je napisao/la:Japancima je Japan na prvom mjestu, pa tek onda porodica i sve ostalo, a nama je Japan na trecem mjestuwobly92 je napisao/la:IVICA OSIM: Što naši fudbaleri u svojim klubovima ne govore da im se ne ide i da su umorni?
- Postoje obaveze i potpisani ugovori i to se moralo poštovati. A i ti fudbaleri... Ako misle da igraju, onda moraju preuzeti obaveze. Nije lako ići u Japan, znam to iz svog iskustva. Dobro, ja sam zamalo glavu izgubio (smijeh, op. a.).
Fudbal je stalni život i stalno dokazivanje. Reprezentacija je morala tamo ići u najjačem sastavu. Uostalom, što naši fudbaleri u svojim klubovima, kada trebaju negdje igrati, ne kažu da im se ne ide i da su umorni? Nema se tu šta mnogo pričati. Reprezentacija je obaveza. Japance kada zoveš, dolaze plivajući.![]()
![]()
ima izać'
Rušilac će biti spreman za rušenje
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne znam već onako kažem. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja mislio da igramo sutra 
Kad vidim kolko se potencira s pitanjem da li igra Kolasinac, sticem dojam da je Van Basten upitanju.. i to da je neki baraz upitanju 
Joj nabrijave ko da je finale SPa.
Čuj bez emocija..
Čuj bez emocija..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Imal kakvih spekulacija za sastav

#15.10.2013 !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Imamo priliku prvi trofej u historiji biti, i ovi kao bez emocija.Rokoko87 je napisao/la:Joj nabrijave ko da je finale SPa.
Čuj bez emocija..

Pa bilo bi i logično da osvojimo Ćirin Kup.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Drugo mjesto je naše. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Eheheh bosnjacka reprezentacija jedva ceka u Katar da ide eheh.Sheyi je napisao/la:To sam maksuz izostavio, jer da sam spomenuo i Katar pogoršalo bi se zdravstveno stanje kod ovog DeghenHINlaGoalgetter je napisao/la:@Sheyi moram te ispraviti, sa kapitenom Edinom i u Katar![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
Heheheh Omer Vranjes kaptien.Sabinho je napisao/la:Eheheh bosnjacka reprezentacija jedva ceka u Katar da ide eheh.Sheyi je napisao/la:To sam maksuz izostavio, jer da sam spomenuo i Katar pogoršalo bi se zdravstveno stanje kod ovog DeghenHINlaGoalgetter je napisao/la:@Sheyi moram te ispraviti, sa kapitenom Edinom i u Katar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- JavierBosnia
- Kontakt:
S obzirom da je alternativa Bekic, Kolasinac je u odnosu na njega kao poredjenje Messija i Ermina Zeca.FliX je napisao/la:Kad vidim kolko se potencira s pitanjem da li igra Kolasinac, sticem dojam da je Van Basten upitanju.. i to da je neki baraz upitanju
On je bio stub odbrane u ove dvije utakmice i veliki hendikep za nas
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- legenda reala
- Kontakt:
trči iz škole da stigneš na utakmicu oko jedan se igraloRaonffa je napisao/la:Sjećate se ove tekme?
[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mokes je napisao/la:Naravno. Koliko mi je bilo krivo kad smo primili go u sudijskom nadoknadiRaonffa je napisao/la:Sjećate se ove tekme?
[youtube][/youtube]![]()
![]()
Cak sam i navece sanj'o da smo zabili za 3-2![]()
@legenda
U vakat...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sad gledam snimak Japan-Bugarska, i mogu vam rec da ovi Bugari nisu lose odigrali u pocetku, drzali su se, stvarno me cudi ovaj rezultat 7-2 s obzirom na prikazano na terenu, ali bezveze primise 2-3 gola i onda im moral pade bezveze, japanci nista specijalno kolko rezultat govori, samo trce ko ludi, mislim da cemo pogotov mi sa sporim stoperima i veznim redom imat problema, al opet s druge strane iz prekida bi ih vrlo lako mogli ugrozit jer im je skok igra sranje, a mi imamo Milana Croucha
Sve u svemu, imamo mi sanse protiv njih samo ako Bekic ne bude igro xD
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- akisarajevo92
- Kontakt:
u 14hlegenda reala je napisao/la:trči iz škole da stigneš na utakmicu oko jedan se igraloRaonffa je napisao/la:Sjećate se ove tekme?
[youtube][/youtube]
znam jer nisam otisao u skolu da bi gledao prijateljsku utakmicu, bio u sedmom osnovne
Hidetoshi Nakata ga zabio za 2:2 u nadokandi
Don't believe the hype.
Bolje biti u finalu Kirin kupa i mozda ga osvojiti nego ispasti iz grupe na EP u Francuskoj i kiksati u septembru od Estonije kod kuce 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 39 gostiju.