FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Cekajte ljudi eto ga zacas ce 10ti 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dobar ovaj sa PP. 

Vjerovatno startna postava u srijedu, još desni bek/zadnji vezni i lijevi bek.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisam zadovoljan ovim sa Afrikancima, neozbiljno mi nekako. Doduse mozda su odlicni ko zna ali opet ...
Jedan od igrača koji vam je bio na probi danas je i naš Armel Berbić iz Radničkog. Primarna pozicija mu je ofanzivni vezni, zahvalan je i na poziciji desnog krila i napadača. Dobar igrač mada nije dobivao puno prilika u našem timu. Ne znam koliko je dobar za tim koji će se sljedeće sezone boriti za trofeje, odnosno nije za prvih 11 to je 100% ali je sigurno da je bolji od jednog Pršeša i bio bi bolja zamjena nego on, za ništa veću platu tako da bi možda i mogao proći, zavisi od ostalih kandidata za njegovoj poziciji.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
any time now :kafa:Chinaglia je napisao/la:moze i meni PP
niko da ispostuje
- Beduin
- Kontakt:
Poznavat ce ih nakon predstojece sezone.Aerials je napisao/la:pa ovu dvojicu novih, pored Chime i Andersona, google ne poznaje nikako

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
moze li i meni PP
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
- Beduin
- Kontakt:
Vidis, vecina nas napise ono sto misli. Tako misli nas vecina da je to strasilo od insana retardirano i bezobrazno, ali sta mu mozes. Jedino ga u poljanu postaviti ptice da plasi.samirr je napisao/la:Kako neko pada na ove fore Chingalie, pa lik sve što piše misli suprotno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hvala na informacijiIraola je napisao/la:Jedan od igrača koji vam je bio na probi danas je i naš Armel Berbić iz Radničkog. Primarna pozicija mu je ofanzivni vezni, zahvalan je i na poziciji desnog krila i napadača. Dobar igrač mada nije dobivao puno prilika u našem timu. Ne znam koliko je dobar za tim koji će se sljedeće sezone boriti za trofeje, odnosno nije za prvih 11 to je 100% ali je sigurno da je bolji od jednog Pršeša i bio bi bolja zamjena nego on, za ništa veću platu tako da bi možda i mogao proći, zavisi od ostalih kandidata za njegovoj poziciji.

- Suljo20002
- Kontakt:
PP i meni
Nego zna li neko sta je sa dresova ? Kad ide predstavljanje i koji je dezen u pitanju ako neko zna ?
Ja bi volio da se vrate pruge ali one debele,max 4 na dresu ...

Nego zna li neko sta je sa dresova ? Kad ide predstavljanje i koji je dezen u pitanju ako neko zna ?
Ja bi volio da se vrate pruge ali one debele,max 4 na dresu ...
cisto sumnjam da ce pravit' nove dresove, a ovi su odlicni, neka ih jos ovu sezonu
poslije toga bih vratio pruge
poslije toga bih vratio pruge
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Hvala svima za pp, zasuli ste me pravo
No comment dok ne dođe.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk

No comment dok ne dođe.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ubio se retardinjo za sparing partnera ganjat ga po ringu cejfiti polakoBeduin je napisao/la:Vidis, vecina nas napise ono sto misli. Tako misli nas vecina da je to strasilo od insana retardirano i bezobrazno, ali sta mu mozes. Jedino ga u poljanu postaviti ptice da plasi.samirr je napisao/la:Kako neko pada na ove fore Chingalie, pa lik sve što piše misli suprotno.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
ta slika je stara 7-10 dana, uz to, neki dan je izjavio za ss.ba da ga žele tri kluba iz Turske od kojih je jedan njihov premijerligaš.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako je ova naša tema otišla u k u r a c krasni....pratim i ostale teme i ova je odron teski te ubjedljivo najgora...tačno mi dođe da više ovdje ne pišem...na svakoj temi bude neke off priče i šala al ovdje.se ne prestaje sa glupostima koje nemaju veze sa Slobodom jbt....ccccc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovu temu kvare mozgovi koji misle da su pametni, i meni doslo da vise nikad se ne registrujem i ne pisem nista, kao sto rece Staragarda i slazem se snjim ova tema je postala zayebancija teska
Chinaglia predvodi mangupe ovdje, koji ne izlazi iz kuce nego samo kucka ovde svoje pametne rijeci i provocira 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Koji je razlog svadje Husrefa i Ivetica? Jel mi promaknulo ili je ostalo u svlacionici?
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 11 gostiju.