FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 05 jun 2016, 16:47

DBR1987 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Ja bih zamolio ovu raju da ne plasira ove mahalske prica i jos dodatno pogorsavaju vec zategnutu situaciju. Cuj vrsimo utaju poreza i ostale gluposti, to su stvarno dusmanski postovi. Da znate koliko ne znate ne bi to ni pisali, pa svaki mjesec u klub dolazi inspekcija i vrsi provjere racuna, racunovodstvenih knjiga i svega ostalog i nista nije nikad nadjeno po pitanju utaje poreza. Ne mora se dodavati ulje na vatru i biti grobar vlastitog kluba...
Ljudi veze sa zivotom nemaju ovo su opasne optuzbe na racun kluba ... ja mislim da je ovo sve pozadina one price da Benku i Delaca Cardif placa, pa maloumnici to prozvali utajom poreza tj kamatari sa one strane Miljacke ...pa hoce da i nas uvuku i oblate .... LJUDI RAZMISLJAJTE SVOJOM GLAVOM I NE VJERUJTE U SVE STO PROCITATE ne blatite svoj klub, jer imamo vec bruku dusmana koji to pokusavaju
Kakvih nas ima nama ne treba dušman veči od nas samih fujjjjjjjjjjjjj.
Sarajevo ljubavi moja!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 05 jun 2016, 17:01

@SiouxLukavac sve potpisujem, samo jos dodaj na to trenera i upravu. Previse posljedica cemo osjetit iz ove sezone
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 jun 2016, 17:28

zlo87 je napisao/la:@SiouxLukavac sve potpisujem, samo jos dodaj na to trenera i upravu. Previse posljedica cemo osjetit iz ove sezone
Ja bih bio najsretniji da imamo solidnu ekipu, kojoj treba 3-4 dobra igrača i da budemo jedni od konkurenata za neki od trofeja, ali nažalost nije takva situacija. Pa mislim da čak i Dinamo Zagreb sa onakvim skautingom, parama i stručnim ljudima (za sportske rezultata) ne bi imao vremena i načina da dovedu u jednom prelaznom roku toliko igrača, da uigraju ekipu i da spremni uđu u sezonu kao jedni od favorita.

Umjesto da smo iskoristili sve pogodnosti i uslove da se izdignemo od prosjeka, da sada imamo 13-14 super kvalitetnih igrača + omladince, pa da svaku utakmicu damo priliku istim da se dokažu i da što bolje napreduju uz ove već kvalitetne igrače, koji će rješavati "lakše" utakmice već u prvom poluvremenu, kako bi mlađi igrači, bez pritiska odigrali ostatak utakmice i dobijali na samopozdanju i svemu ostalom...

Mene najviše ljuti što gospoda koja vodi klub ne izađe u javnost sa analizom i komentarom o sezoni koja je iza nas.
Pa brate mili, kada bi izašli u javnost, priznali krivicu, priznali da je iza nas katastrofalna sezona, da se operu od silnih priča i talovima koji navijači spominju, da se ograde ako su već upravu. Pogriješili jesu, svi znamo, ali ne bi im se toliko navijači na vrat penjali da taj, sitni korak naprave i da bar znamo šta nas čeka u budućnosti.

Al ne, oni neće priznati krivicu, znaju da je loša sezona ali ne toliko. :facepalm: :nedam: :damn:
Oni spominju najgluplje stvari koje navijače ne zanimaju, j3bo li vas finansijski plus i silni sponzori.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 jun 2016, 17:43

Kakva god da nam pojacnja dodu i kako god da krenemo u novu sezonu,nadam se da ce neko snositi odgovornost i odgovarati za ovu katastrofalnu sezonu u kojoj smo imali najveci budzet u poslijeratnoj istoriji klubskog fudbala u BiH,a ostvarili jedan od najlosijh rezultata!
Edit: @sioux brate,svaka ti je na mjesti,zaista.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 05 jun 2016, 19:14

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 jun 2016, 19:31

To nam bacas 'bombe' kao i inace
:mrgreen:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 jun 2016, 19:54

aleksandar_veliki je napisao/la:
Kako, na koji nacin? Ima li nas ijedan klub 500.000 necega za igraca.
Ima!
500,000 feninga

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 05 jun 2016, 19:59

Ma yebo njega, ovo je prava transfer bomba.
http://www.transfermarkt.de/hans-jurgen ... ler/193841
Konkurencija Pavloviću, slobodan igrač...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 05 jun 2016, 20:03

Tako sam cuo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 jun 2016, 20:12

Zec je slobodan igrac tako, da bi dosao besplatno, ali ne vjerujem da ima zelju da igra u nasoj ligi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 jun 2016, 20:14

Ima li nade i za ove sto lupaju cijelo vrijeme za kakav ban,makar sedmicu da normalna raja malo odmori od gluposti :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 jun 2016, 20:17

RedEvil je napisao/la:Ima li nade i za ove sto lupaju cijelo vrijeme za kakav ban,makar sedmicu da normalna raja malo odmori od gluposti :salut:
:thumbup:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 jun 2016, 20:21

Ermin nece nikad za nas igrati. on je sam reako jednog dana hoce da igra za Zelju.on se vraca u tursku zbog zene. mozda mali Zec ali ne znam treba nam on.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 jun 2016, 20:25

Jos kad ovaj pulen nesto napise za najezit se odmah,idi bolan lupaj cifre na tm,pusti se corava posla ibogati :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 jun 2016, 20:26

Majkle jel otišo Benko

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 05 jun 2016, 20:28

ElCartel11 je napisao/la:Zec je slobodan igrac tako, da bi dosao besplatno, ali ne vjerujem da ima zelju da igra u nasoj ligi.
Da, zato mu je pregovaracka pozicija sjajna. Igrao je zadnju godinu u klubu ciji je proracun bio 15 miliona dolara i bio je najplaceniji igrac. Zato govorim da nasi klubovi nazalost jos nisu u stanju dovoditi igrace te cijene.
Ja sam samo rekao sto sam cuo.A inace jw imao takvu karijeru i takvi klubovi ga traze da je nemoguce da ga mi dovedemo,ma dajte molim vas,doveli smo Jajala i Benku koji su imali 10 puta bolju karijeru od Zeca da ne mozemo njega dovesti.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 05 jun 2016, 20:31

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Majkle jel otišo Benko
Ne znam buraz ,nadam se da nije.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 jun 2016, 20:45

Nadam se @aco da si se i ti uvjerio sada,sa kakvim mi troldzijom imamo posla vec duze vrijeme

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 05 jun 2016, 20:52

Samim ostankom Hurtica na klupi o nekim velikim pojacanjima nemamo potrebe raspravljati. Mozda dva tri i PL. I to je to. Usrali su motku sa proslom sezonom i takvu bahatost im vise niko nece dopustit.

Ko kod da bude u upravi reci ce da im je cilj liga 6 pa europska takmicenja i tako bla bla bla.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 05 jun 2016, 20:59

Majkl je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Da, zato mu je pregovaracka pozicija sjajna. Igrao je zadnju godinu u klubu ciji je proracun bio 15 miliona dolara i bio je najplaceniji igrac. Zato govorim da nasi klubovi nazalost jos nisu u stanju dovoditi igrace te cijene.
Ja sam samo rekao sto sam cuo.A inace jw imao takvu karijeru i takvi klubovi ga traze da je nemoguce da ga mi dovedemo,ma dajte molim vas,doveli smo Jajala i Benku koji su imali 10 puta bolju karijeru od Zeca da ne mozemo njega dovesti.
Nije stvar u ovom sto ti govoris i vrsis neka poredjenja. Odvlacis diskusiju na karijere. Benku je Sarajevo dovelo iz Kine kada nije imao gdje i u tom momentu mu je bilo najbolja opcija. Jajalo je dosao da na pozajmicu kako bi zaustavio pad svoje karijere i pogodio je. Ovaj je slobodan igrac za nase uslove dobrom karijerom i takvi ce uvijek naci klub koji im moze plati godisnje 500.000 necega. Da li ce to biti bogati klub u Azerbejdzanu, neki u Kini, Emiratima, Kataru, Kazahstanu. Ili ce naci klub u Belgiji, Svici, Holandiji, Izraelu koji im moze platiti 300.000 necega. Nasi klubovi nazalost to ne mogu.
Ako misli da igra u reprezentaciji,sto siguran sam misli,najbolji nacin da dodje do nje je da dodje u Hajduk ili Sarajevo.Evo igro je u Azerbejdzanu pa je li ga Mesa ijednom zovnuo,ja mislim da nije ni dok je bio u Turskoj.Nije sve u parama ne razmisljaju oni tako ,Sarajevo bi mu sigurno dalo odlicnu platu i bio bi blizu selektoru.Najbolji primjer za to ti je Stevanovic koji nista nije specijalno pokazao u Zelji ali je u reprezentaciji,to su te neke stvari na koje oni misle.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: brig, Lecler, MaroonWhite1946, napoleon72, strucnjak9, Venom i 73 gosta.