Sve je to ok ali teeba imati granicu..pretijerao je skroz ..ne znqm sta mu to treba ..necu da ga repliciram.necu da se lozim.na ovo znam.ja da se sali, ali je sa ovakvom.zajebancijom pretjeroa i nece niko ovo da gleda..ne znam on je mlad momcic ..mi smo nesto.stari ali uglavno. Amo bili mladi.kad je bio rat i znam koliko mi tad smo svasta nestonzeljeli a nisno.inali, dok ova dijeca kao.on danas imaju svasta i internet kako bi srali ovdje kad god oni hocesamirr je napisao/la:Kako neko pada na ove fore Chingalie, pa lik sve što piše misli suprotno.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Možeš ti i bolje Chini, ako ti je cilj da budeš u centru pažnje, ima i drugih načina, to ti je više nego retardirano.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
samo ga staviti na ignore da ne vidite njegove postove i njemu ne treba veca kazna, balavac koji zbog svojih kompleksa samo trazi paznju
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
nema to veze sa podrinjem ja sam tuzlak 10generacija pa mi je zasmetalo i razumijem ljude ima drugih nacina za zafrkanciju

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Pa upozori ili nogiraj ovog balavca koji provocira i postavlja gluposti po sportskom forumu.aleksandar_veliki je napisao/la:Momci tema je FK Sloboda. Promijenio je i prica je zavrsena. Ukoliko ponovo uradi nesto slicno bice odstranjen s foruma. Nema potrebe da tri dana se raspravlja o tome. Vratite se temi jer brisat cu sve postove koji nemaju veze sa Slobodom.
LP
moje postovanje Zodiacu, fukaratz, samirru, Coracu, Dadi, pa i staragarda, iako me bas i ne voli
vi ostali, na vama se mora jos dosta radit', ali necu se predat', naucit' cu vas zajebanciji
vi ostali, na vama se mora jos dosta radit', ali necu se predat', naucit' cu vas zajebanciji
Na sebi ti poradi Dilindžeru, prenese te nekad više nego što treba.
Jean Essaga (22) napadač. Drugi kamerunski fudbaler je Eloundou Ndjomo Francois (25), ofanzivni veznjak.
Onaj Uchechi znači nije ni trenirao. Hajd od njeg se i najviše očekuje, valjda pokaže šta.
Neko napisa da ovi ostali i nisu zadovoljili...Sutra nova tura igrača? U srijedu utakmica protiv Sloge...
Jean Essaga (22) napadač. Drugi kamerunski fudbaler je Eloundou Ndjomo Francois (25), ofanzivni veznjak.
Onaj Uchechi znači nije ni trenirao. Hajd od njeg se i najviše očekuje, valjda pokaže šta.
Neko napisa da ovi ostali i nisu zadovoljili...Sutra nova tura igrača? U srijedu utakmica protiv Sloge...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
je li otisao Husref zato sto su Azmir i igraci prodali tekmu protiv Drine njemu iza leđakrmpotich je napisao/la:Pa upozori ili nogiraj ovog balavca koji provocira i postavlja gluposti po sportskom forumu.
LP
rekao si da osvajamo Kup, jos jednom si pokazao svoju informisanost
od tebe dosta, mislim, meni je svejedno, al' zbog tebe kazem, da se ne blamiras
kakvi crni kamerunci da to sta valja sletio bi u neku zemlju od ovih sto preleti preko njih dok dodje do bosnewobly92 je napisao/la:Na sebi ti poradi Dilindžeru, prenese te nekad više nego što treba.

ne znam koliko ovaj kosta sto se spominje ali ako dodje

On je sad slobodan igrač, istek'o mu ugovor, tako piše na transfermarktu. Nema nikakve odšteta pa je lakše, može mu se i malo jača plata dat.fukare987 je napisao/la: ne znam koliko ovaj kosta sto se spominje ali ako dodje![]()
ajde azmire daj mu kamion jedan prepisi pa da cirkus pocnewobly92 je napisao/la:On je sad slobodan igrač, istek'o mu ugovor, tako piše na transfermarktu. Nema nikakve odšteta pa je lakše, može mu se i malo jača plata dat.fukare987 je napisao/la: ne znam koliko ovaj kosta sto se spominje ali ako dodje![]()

-
- Kontakt:
a kome je rijec, moze li na PP 

Daj ba i meni u pp tog igracawobly92 je napisao/la:On je sad slobodan igrač, istek'o mu ugovor, tako piše na transfermarktu. Nema nikakve odšteta pa je lakše, može mu se i malo jača plata dat.fukare987 je napisao/la: ne znam koliko ovaj kosta sto se spominje ali ako dodje![]()
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
moze i meni PP
- alanford87
- Kontakt:
Hahaha, China car
Nazalost propustio sam sou
Tuzlansko furanje je za srcke 

ajd i meni na ppfukare987 je napisao/la:ajde azmire daj mu kamion jedan prepisi pa da cirkus pocnewobly92 je napisao/la:On je sad slobodan igrač, istek'o mu ugovor, tako piše na transfermarktu. Nema nikakve odšteta pa je lakše, može mu se i malo jača plata dat.fukare987 je napisao/la: ne znam koliko ovaj kosta sto se spominje ali ako dodje![]()

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Covjek jednostavno zeljan batina i to je to 

fukare987 je napisao/la:ajde azmire daj mu kamion jedan prepisi pa da cirkus pocne

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Hajde hoćel taj pp, cijeli dan niko ne šalje?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.